Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

evet bak yazdim uzun uzun doktorun bana dedigini..uykusuzluk nedeni ile bana neler soyledi..stres berbat bisi kafani takmayacaksin rahat olacaksin dedi bana doktorum..ben dezaten sana gecen gun bunu anlatmaya calismistim tatlim..koyver gitsin anasini satiim..kaydirigubbakcemile3

tabii uykusuzluk hormon duzenini ve vucut isinini etkiliyor vucut isisi olmsi gerektigi gb olmassa spermler oluyormus icerde kisa siurede diye duymustum bana abartili gelmisti bu durum ama belki de dogrudur baksana

kız mızmızzz alıngan karıkaydirigubbakcemile3yazıyoz ya anacım iki saattir aaaaaklava:gel bi dövem de mızmızlıgın gitsinkaydirigubbakcemile3şaka kız sen bunada alınırsın şimdi delü:mymeka:

yaw adım alıngana cıktı ya nıck degıstrcm sayenızde neselı koycam haaaaaa ben yazarken guluom sız alınıo dıosunuz keske kamerelı olsa bu topıkkk bole 32 dısımı cıkartıp sıze poz verırıdım :dance:

yaw derinim sen ilaclarini kullan gene de sagligina kavus anam...yani ilaclarin bitince tedavin tamamlanip hemen mi hamile kalacaksin sanki..sen ic ilaclarini tedavini tamamla esin gidene kadar iyilesirsen ve bebis olursa hersey Allah'tan tatlim Allah yine de gonlunun muradini versin insallah..ama lutfen ihmal etme..lutfen..

uykum var benimde yaticam birazdan.
mizmiz kiz ben cok kizarim reglesi gecikip test yapmayan insanlarin beynini hamile miyim diye yiyenlere cunku kadin bebek deniyor regle gelmiyor sonucu ogrenmek uc kurusa mumkun niye kendini de herkesi de stres yapasinki, yaptiriver testi, al mujdeyi:)
bana hamilesin gb geliyor

kizlar yemek yapmam lazim ben cikiyorum simdilik..opuyorum hepinizi hadi bakem tipis tipis yataga gidin sizde kaliteli kaliteli uyuyun misler gibi..mars mars kocislerin yanina..hade bakem..opuyorumnanaktan

hee ben yaptim testi iste rahatladim Derinimde yapti..yap kiz rahatla..hade kactim ben...

kızz biliyoruz şakadan alınganlık ettigini heral delüüü:)))hee cameralı olsaa keşke dimi acaip güzel olurdu:))
sagol canım.öyle artık işte.nasip ne zamansa olacak yani.dedigin gibi tedavi olundugunda da hemen olacak diye bi kaide de yok.şimdi de olmuyor zaten..ne zaman olursa başımız üstüne canım.

Gecen hamıslıgımdede baya gecmıstı ne uc gunu ne bes gunu bır derıncık basımın etını yıye yıye test yapmaya ıkna ettı benı sonuc hamıstım dustu

sımdı gundogmadan senı dınlıyecem yarın test yapcam ınsallah ınsallah hamısımdırde sızın basınızı bu kadar bosuna agrıtmamısımdır

tamam pasifigimm güle güle canım.iyi uykular.opuyorumnanaktan
ama ben uyumayacagım maselef:)ramazan bitene kadar böyle canikom napayım :sinifsinif:

yap tabi canım.kan testini yaptıralı ve ilaçları içeli çok olmadı mı zaten..bencede ihtimal var yani.bi yap bakalım yaa.hadi hayırlısı.

ay Insallah hamilesindir, yap walla cesur ol, digilsen de digilsindir hicc takma nasil olsa yakinda kalacaksindir ama icimden hamile oldugun geciyor hadi Insallah hemen mujde getir bize sonra

tamam pasifigimm güle güle canım.iyi uykular.opuyorumnanaktan
ama ben uyumayacagım maselef:)ramazan bitene kadar böyle canikom napayım :sinifsinif:

Allah seni davul etsin..ama o davulun icinde de bebis olsun..kaydirigubbakcemile3
guldundun beni Allah iyiligini versin..nan okadar yazdik uzun uzun iyi mi..delikafadulden

ayy mızmızz ben diyim sana hee günün içinden haimlesin diye geçiyorsa bişy vardır canım.şimdi olmasada yakındır yani:)hisleri kuvvetlidir günümün..ben ne zamandım kızz unuttum marttı dimi:)

Allah seni davul etsin..ama o davulun icinde de bebis olsun..kaydirigubbakcemile3
guldundun beni Allah iyiligini versin..nan okadar yazdik uzun uzun iyi mi..delikafadulden

kaydirigubbakcemile3canım benim dikkate aldım ben tabiki.sadece 5 gün daha böyle..kız öyle deme valla ramazan boyu 1 kere uyuyakaldım o da sahuru kaçırdıkkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…