OHHHHHHHHHH BEEEEEEEE :1hug: I ınsallah oledır :1hug:ınsallah hamısımdır ama nedense hıc umıdım yok ylz ya belkı olesındır dıye gecırıom aklımdan kk bakınca sonrasında yok yok degılsın ylz ılacdan ole oldu bosver test mest yapma dıom ezcaneden gerı donuom
kız mızmızzz alıngan karıkaydirigubbakcemile3yazıyoz ya anacım iki saattir aaaaaklava:gel bi dövem de mızmızlıgın gitsinkaydirigubbakcemile3şaka kız sen bunada alınırsın şimdi delü:mymeka:
canım çünkü eşim askerdeyken yaşamak istemiyorum hamileligimi((heran yaınımda olmasını istiyorum.ve eşim kısa dönem de degil uzun dönem yapacak kısmetse.. o yokken zaten herşey zor olacak bir de bebegimiz olursa...ahh kızlar içimi bi iblseniz..şimdi kızacaksınız ama korunmak istedim ben eşim istemedigi için korunamıyorum (bebek istemedigimden degil asla...eşimin yoklugunda hamilelik yaşamak beni çok üzer ve o yokken benim çalışmam gerekecek (çok uzun konular off offf.
içiyom artık günüm kızma:)zayıfladım da bak 3 kilo hemde.inşallah adetlerim de düzelirse çok güzel olacak.sen naptın canım iyi misin?
kızz biliyoruz şakadan alınganlık ettigini heral delüüü:)))hee cameralı olsaa keşke dimi acaip güzel olurdu:))yaw adım alıngana cıktı ya nıck degıstrcm sayenızde neselı koycam haaaaaa ben yazarken guluom sız alınıo dıosunuz keske kamerelı olsa bu topıkkk bole 32 dısımı cıkartıp sıze poz verırıdım :dance:
sagol canım.öyle artık işte.nasip ne zamansa olacak yani.dedigin gibi tedavi olundugunda da hemen olacak diye bi kaide de yok.şimdi de olmuyor zaten..ne zaman olursa başımız üstüne canım.yaw derinim sen ilaclarini kullan gene de sagligina kavus anam...yani ilaclarin bitince tedavin tamamlanip hemen mi hamile kalacaksin sanki..sen ic ilaclarini tedavini tamamla esin gidene kadar iyilesirsen ve bebis olursa hersey Allah'tan tatlim Allah yine de gonlunun muradini versin insallah..ama lutfen ihmal etme..lutfen..
yap tabi canım.kan testini yaptıralı ve ilaçları içeli çok olmadı mı zaten..bencede ihtimal var yani.bi yap bakalım yaa.hadi hayırlısı.Gecen hamıslıgımdede baya gecmıstı ne uc gunu ne bes gunu bır derıncık basımın etını yıye yıye test yapmaya ıkna ettı benı sonuc hamıstım dustu
sımdı gundogmadan senı dınlıyecem yarın test yapcam ınsallah ınsallah hamısımdırde sızın basınızı bu kadar bosuna agrıtmamısımdır
Gecen hamıslıgımdede baya gecmıstı ne uc gunu ne bes gunu bır derıncık basımın etını yıye yıye test yapmaya ıkna ettı benı sonuc hamıstım dustu
sımdı gundogmadan senı dınlıyecem yarın test yapcam ınsallah ınsallah hamısımdırde sızın basınızı bu kadar bosuna agrıtmamısımdır
tamam pasifigimm güle güle canım.iyi uykular.opuyorumnanaktan
ama ben uyumayacagım maselef:)ramazan bitene kadar böyle canikom napayım :sinifsinif:
Allah seni davul etsin..ama o davulun icinde de bebis olsun..kaydirigubbakcemile3
guldundun beni Allah iyiligini versin..nan okadar yazdik uzun uzun iyi mi..delikafadulden
yoo burdayim henuz