- 1 Nisan 2008
- 20.776
- 47
slm kızlar nbr?
selam boncugum sagol senden naber canım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlar nbr?
ayagini sicak tut bir de sicak su torbasi ya da pet sisiye sicak su koyunca cok guzel kesiyor ustune de cak bir minoset ohh miss gb:)
valla bendeki degişiklik adet oldum canım:)hemde iki ayda degil sadece 9 gün gecikti bu da bişey dimi:))iyiyim cnm bende sizden ne haber?
neyse hanimlar benim cok uykum var pasifigi de dinlemis olayim:)
mizmiz kizip kacmadin Insallah, seni en iyi ben anlarim bugunler, dusuk ardindan hemen hamile oldugunu ogrenmeni cok istiyorum bize gelicek en iyi ilac bu.
ben her yirmi ayda bir siramin gelicegini dusundugum icin sizlerin haberleriyle teselli olurum, insallah hamilesindir.
optum hepinizi kizlar.
valla bendeki degişiklik adet oldum canım:)hemde iki ayda degil sadece 9 gün gecikti bu da bişey dimi:))
tamam tatlım.iyi bak kendine..ve de bak yine kızıcam 20 ay dedin yineklava:inşallah öyle olmayacak canım.daha erken alacaksın ben inanıyorum buna...öptüm seni canım Allaha emanet olŞeniz
dogru kiz daha erken, 19 mesala :gitme:
sana soğanmı fayda ettiki derinim
günnnn elimden bi kaza çıkmadan git uyukaydirigubbakcemile3delü yaaaaa hee 19 ama 19 gün sonra belki de hamile oldugunu ögreneceksin ne biliyon Şeniz
vallacanım stressiz en iyisi...bana sogan mı etti bilemiyorum ama sanırım o fayda etti ya...
büyük fark var yani şuanda.çok oldu kürü bitireli ama geç fayda etti heral.