Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

makbuşşş nerdesin kızzzz?gelemedi görüyon mu kesin çalışmalarda makbuş:)))
ceylan ugramadı bugün yaa.

ayagini sicak tut bir de sicak su torbasi ya da pet sisiye sicak su koyunca cok guzel kesiyor ustune de cak bir minoset ohh miss gb:)

neyse hanimlar benim cok uykum var pasifigi de dinlemis olayim:)
mizmiz kizip kacmadin Insallah, seni en iyi ben anlarim bugunler, dusuk ardindan hemen hamile oldugunu ogrenmeni cok istiyorum bize gelicek en iyi ilac bu.
ben her yirmi ayda bir siramin gelicegini dusundugum icin sizlerin haberleriyle teselli olurum, insallah hamilesindir.
optum hepinizi kizlar.

ayagini sicak tut bir de sicak su torbasi ya da pet sisiye sicak su koyunca cok guzel kesiyor ustune de cak bir minoset ohh miss gb:)

haklısın valla.ben gece yatmadan karnımı belimi bi güzel sarıyom kaç gündür şalımla:)öyle sıcak tutuyor ki.su da yapayım bari karnıma koyam dimi?

iyiyim cnm bende sizden ne haber?
valla bendeki degişiklik adet oldum canım:)hemde iki ayda degil sadece 9 gün gecikti bu da bişey dimi:))
neyse hanimlar benim cok uykum var pasifigi de dinlemis olayim:)
mizmiz kizip kacmadin Insallah, seni en iyi ben anlarim bugunler, dusuk ardindan hemen hamile oldugunu ogrenmeni cok istiyorum bize gelicek en iyi ilac bu.
ben her yirmi ayda bir siramin gelicegini dusundugum icin sizlerin haberleriyle teselli olurum, insallah hamilesindir.
optum hepinizi kizlar.

tamam tatlım.iyi bak kendine..ve de bak yine kızıcam 20 ay dedin yine:eek:klava:inşallah öyle olmayacak canım.daha erken alacaksın ben inanıyorum buna...öptüm seni canım Allaha emanet olŞeniz

nazarcim merhaba kusura bakma, pasifik regle olmus canim.
umudumuz mizmizda.
cok opuyorum hepinizi.
sicak su torbasini yap tabii ama uzun uzun yumrutaliklara cok tutmayin derler dolastir karninda bir bolgede sabit kalma.

valla bendeki degişiklik adet oldum canım:)hemde iki ayda degil sadece 9 gün gecikti bu da bişey dimi:))

tamam tatlım.iyi bak kendine..ve de bak yine kızıcam 20 ay dedin yine:eek:klava:inşallah öyle olmayacak canım.daha erken alacaksın ben inanıyorum buna...öptüm seni canım Allaha emanet olŞeniz

dogru kiz daha erken, 19 mesala :gitme:

boncugum pasifigin olagan dışı olarak adeti gecikmişti 6 gün kadar.ama gelmiş bugün rahatlamıştı.onun dışında ayın 29unda tahlil ve rahim filmi sonuçlarını alacak.

günnnn elimden bi kaza çıkmadan git uyukaydirigubbakcemile3delü yaaaaa hee 19 ama 19 gün sonra belki de hamile oldugunu ögreneceksin ne biliyon Şeniz

walla simdi ben de saglik derdine dustum derin, ne de olsa 10 haftalik gebelikte kurtaj oldum, simdi reglem normal olsun, yapisiklik olmasin, cok sukur diyecegim.
ne yapayim bazi kadinlar zor hamile kaliyor ben de oyleyim, saglik olsun yeterki saglikli olsun bir dahakine, Allah'im yasadiklarimi acir da belki de onceden nasip eder ne diyeyim artik en buyk duam hayirlisiysa olsun saglikli olacaksa olsun yoksa bekleyecegim aylari da gectim.
saol canim, Insallah sizin dediginiz olur kiz belki de hamileyimdir hatta kaydirigubbakcemile2

X