Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

Derıncık ya bende kahverengı akıntım var kokusuz sen bılırsın neden olur

canım bence sökülmeye çalışıyor olabilir...eger hamile deiglsen inşallah sökülürdesende rahatlarsın...dedigin gibi antibiyotik de gecikme yapmış olabilir canım..ben adetliyken içmiştim bi ara kesti tümüyle adetimi.sonrada çok beklemiştim gelsin diye.

Ay derıncım ole olmasın olacaksa hemen olsun ama ne karın agrım var ne kkasık agrım anlamadım gıttı dun oldu kahverengı akıntım bugun yok bırde kokusuz ya sasırdım

Yani sana ne diyeyim ben derin..hi? nasil yaparsin boyle biseyi ya..doktorun verdigi ve devamli kullanacaksin dedigi ilaci nicin icmessin anlamiyorum..:mymeka:
Elbette etkisi olmustur olmaz mi..lutfen ihmal etme tatlim..

ben 8 aydir folikasit aliyorum hergun devamli sirf doktor soyledi diye...dusun yani..

evet çok haklısın canım.doktorda kızdı iki defa.asla bırakma dedi en son gittigimde.ama bildigin gibi degil öyle midemi bulandırıyolar ki anlatamam.geçecek demesine ragmen doktor içmedim işte...pkonun olmazsa olmazı yani..bide biliyosun askerlik mevzusundan dolayı,bebiş yapmak için tedavi anlamında hiçbirşey yapmak istemedim.ama geçenlerde kafama dank etti..bu ilacın zayıflatma özelligi var bide.3 kilo verdim 1 ayda.pkoda kilo vermek de şart hem..folikleri sorma onu da düzenli içerken bıraktım birden..çantamda duruyor.ona da devam etsem iyi olacak.

canım 29unda neyin sonucunu alacaktın sen?çok oldu sanırım yaptıralı genetik arastırma falan mıydı?

tatlim esimin sperm testi sonuclarini,rahim filmi sonuclarini.(rahim filmini cektirdikten sonraki doktora ben hemen sormustum nasil diye normalde cektirdigim doktora sormak yasak..cunku direk sonuclar kendi doktoruna gonderiliyor burada ve ancak kendi doktorun soyleyebiliyor bu bilgiyi sana..)neyse aglamkli olunca ben adam onemli bisi yok diyebildi..bizde bisi yok olarak algiladik bunu ama tam neticeyi kendi doktorum soylicek...ayni sekilde alttan ve gobekten ultrason yaptirmistim ya...onun sonuclari..kan degerlerim..21. gun testim...hormon testim..hepsi iste..hep agizlarini aradim yaptirdigim labratuvardaki doktorlarin..soyleme yetkileri olmasa bile azcik caktirdilar durumu..belkide uzmemek icinde o an soylemis olabilirler..hani doktorumdan alicam ya haberleri diye...ne bilim iste be canim bekliyorum..tr de olsam coktaan almistim sonuclari ama burada bekliyoz iste...hersey bitiyor sonra soyluyorlar...ve tum sonuclar tek doktor tarafindan degerlendiriliyor..kural bu burada.

YA PASIFIK ABLACIM BEN SAKA YAPTIM KUSUM DERKEN YOKSA CIDDIYE MI ALDIN YAAAAAA :gitme: HIC KONUSMUON BENLE:sinifsinif:

evet çok haklısın canım.doktorda kızdı iki defa.asla bırakma dedi en son gittigimde.ama bildigin gibi degil öyle midemi bulandırıyolar ki anlatamam.geçecek demesine ragmen doktor içmedim işte...pkonun olmazsa olmazı yani..bide biliyosun askerlik mevzusundan dolayı,bebiş yapmak için tedavi anlamında hiçbirşey yapmak istemedim.ama geçenlerde kafama dank etti..bu ilacın zayıflatma özelligi var bide.3 kilo verdim 1 ayda.pkoda kilo vermek de şart hem..folikleri sorma onu da düzenli içerken bıraktım birden..çantamda duruyor.ona da devam etsem iyi olacak.

aman tatlim lutfen ihmal etme...esinin askere gitmesiyle hastaliginin tedavisini ertelemenin ne ilgisi var yani..birak sen iyiles biran once..esin geldiginde de hayirlisiyla insallah saglikli olarak gerekeni yaparsiniz..

pasifikcim regle oldun mu? olmadin di mi:icecream:
derin kizzz nie birakion ilaclari yapma ne olur yine dene dayanmaya calis ya da degisstirse ilaci ayni da olsa farkli bir firmadan denesen bazen ise yariyor

tatlim esimin sperm testi sonuclarini,rahim filmi sonuclarini.(rahim filmini cektirdikten sonraki doktora ben hemen sormustum nasil diye normalde cektirdigim doktora sormak yasak..cunku direk sonuclar kendi doktoruna gonderiliyor burada ve ancak kendi doktorun soyleyebiliyor bu bilgiyi sana..)neyse aglamkli olunca ben adam onemli bisi yok diyebildi..bizde bisi yok olarak algiladik bunu ama tam neticeyi kendi doktorum soylicek...ayni sekilde alttan ve gobekten ultrason yaptirmistim ya...onun sonuclari..kan degerlerim..21. gun testim...hormon testim..hepsi iste..hep agizlarini aradim yaptirdigim labratuvardaki doktorlarin..soyleme yetkileri olmasa bile azcik caktirdilar durumu..belkide uzmemek icinde o an soylemis olabilirler..hani doktorumdan alicam ya haberleri diye...ne bilim iste be canim bekliyorum..tr de olsam coktaan almistim sonuclari ama burada bekliyoz iste...hersey bitiyor sonra soyluyorlar...ve tum sonuclar tek doktor tarafindan degerlendiriliyor..kural bu burada.

evet yaa demin yazarken aklıma düştü dedim rahim filmi de çekilmişti pasifigim dogruymuş.inşallah sonuçların iyi çıkacak canım..bence ilk sordugunda önemli birşey görünseydi söylerdi...bence iyi herşey hiç sıkma canını...15 gün kalmış almayada.
evet ya türkiyede olsan dedigin gibi çoktann almıştın...olsun geç olsun hayırlı olsun ne diyelim.

derin kizzz nie birakion ilaclari yapma ne olur yine dene dayanmaya calis ya da degisstirse ilaci ayni da olsa farkli bir firmadan denesen bazen ise yariyor

kiz gunus...okusana arka sayfalari..kollarim koptu okadar yazdim uzun uzun..oldum anam..ama sen yinede oku..

yaw pasifik amerika ne gicikmis oyle ben cekildigim an anlatiilar herseyi bana burda kan testlerini de uc gune aliyorsun, zor yaw orasi

YA PASIFIK ABLACIM BEN SAKA YAPTIM KUSUM DERKEN YOKSA CIDDIYE MI ALDIN YAAAAAA :gitme: HIC KONUSMUON BENLE:sinifsinif:

kiz sana yazdim ya sana kusermiyim hic ben tatlim benim..arka sayfalarda sana cevap yazmistim okumadin sanirim tatlim..valla canim okadar uzun uzun yaziyorum ki simdi hic farketmemisim kusura bakma canim...kahverengi lekelenme bu ay bende de oldu 2. gunumde 3. gun hafif pembeye dondu..ve bugun cok sukur sokuldu reglim..endise etme kahverengi leke iyi birseymis ...hem hamilelikte hem regl suresinde..bir problem yoktur insallah...gelir insallah..ama insallah hamissindir guzelim..

aman tatlim lutfen ihmal etme...esinin askere gitmesiyle hastaliginin tedavisini ertelemenin ne ilgisi var yani..birak sen iyiles biran once..esin geldiginde de hayirlisiyla insallah saglikli olarak gerekeni yaparsiniz..
canım çünkü eşim askerdeyken yaşamak istemiyorum hamileligimi:KK43:((heran yaınımda olmasını istiyorum.ve eşim kısa dönem de degil uzun dönem yapacak kısmetse.. o yokken zaten herşey zor olacak bir de bebegimiz olursa...ahh kızlar içimi bi iblseniz..şimdi kızacaksınız ama korunmak istedim ben eşim istemedigi için korunamıyorum:KK43:(bebek istemedigimden degil asla...eşimin yoklugunda hamilelik yaşamak beni çok üzer ve o yokken benim çalışmam gerekecek:KK43:(çok uzun konular off offf.

içiyom artık günüm kızma:)zayıfladım da bak 3 kilo hemde.inşallah adetlerim de düzelirse çok güzel olacak.sen naptın canım iyi misin?

kiz sana yazdim ya sana kusermiyim hic ben tatlim benim..arka sayfalarda sana cevap yazmistim okumadin sanirim tatlim..valla canim okadar uzun uzun yaziyorum ki simdi hic farketmemisim kusura bakma canim...kahverengi lekelenme bu ay bende de oldu 2. gunumde 3. gun hafif pembeye dondu..ve bugun cok sukur sokuldu reglim..endise etme kahverengi leke iyi birseymis ...hem hamilelikte hem regl suresinde..bir problem yoktur insallah...gelir insallah..ama insallah hamissindir guzelim..

OHHHHHHHHHH BEEEEEEEE :1hug: I ınsallah oledır :1hug:ınsallah hamısımdır ama nedense hıc umıdım yok ylz ya belkı olesındır dıye gecırıom aklımdan kk bakınca sonrasında yok yok degılsın ylz ılacdan ole oldu bosver test mest yapma dıom ezcaneden gerı donuom

yaw pasifik amerika ne gicikmis oyle ben cekildigim an anlatiilar herseyi bana burda kan testlerini de uc gune aliyorsun, zor yaw orasi

sorma be canim...benim doktor iyi bir doktormus..hasta kabul etmiyordu da araya aile doktorumuzu soktuk onun ricasi ile benim kadin doktorum oldu...kadin feci yogun...birde burada enteresan bisi daha var diyelim sen bir test yaptirdin testin sonucu iyise seni uzunca sure aramiyorlar..ancak testin sonucu kotu ise sonuc cikarcikmaz seni gece bile olsa ariyorlar..kurallar silsilesi..

kız mızmızzz alıngan karıkaydirigubbakcemile3yazıyoz ya anacım iki saattir aaaaa:eek:klava:gel bi dövem de mızmızlıgın gitsinkaydirigubbakcemile3şaka kız sen bunada alınırsın şimdi delü:mymeka:

X