öyleyim canım yaa acayip sıkılıyorum. bu gün gittim doktora ama randevum olmadığı için geri döndümyarına randevu aldım yarın tekrar gidicem çok da ters yerde.. ben hiç böle olmazdım pko ın başlangıç aşamasındayım galiba:çok üzgünüm:
pasifigim çok sagol canım ya.cidden uykunun önemini biliyordum ama bebiş için bu denli önemli oldugunu bilmiyordum açıkçası...benim uykular malum zaten.stres,uykusuzluk,sürekli kafada birşeylerin dolanması falan hepsi birleşince hiçbirşey saglıklı olmuyor ki...zaten mübarek ramazan bitsin hayırlısıyla da,artık erken yatacagım.çünkü ramazan boyunca uykum geldigi halde yatamadım sahura kalkamam diye...bu arada okudun mu bilimyorum canım?ben de bugün adet oldum çok sevindim...senin için de sevindim şimdi kafan rahatladı bari canım.
pasifigim kız yoksa senin bu karışım mı söktü benikaydirigubbakcemile3ne arasan var içinde nasılsa:))))
Ay tatlim ya cok sukur Allah'ima rahatlamaz miyim cok rahatladim...vucudum rahatladi herseyden once..cayir cayir yaniyordum ates basmasi falan...sokulmeye basladi cok sukur...biliyorsun ben ilk kez Ramazan ayi nedeni ile sahura kadar oturuyordum bu da saat sabah 5'e kadar demek oluyor yani...bu ay gecikmesinin nedenini artik uykusuzlugun verdigi farkinda olmadigim yorgunluga bagliyorum...bastan oruc mu yapiyor diye dusunmustum biliyorsun...megersem uyku harbiden vucudun her bir hucresi icin cok gerekli...aman diyim bundan sonra...zaten bir hafta erken yatmaya alisirsak gerisi gelecektir insallah...senin adinada cok mutlu oldum..diger kizlarinda bebisleri yoksa ...hemencecik gesin periyodlari insallah..
olsun canım saglık bu naapıcan artık...bende bildigin gibi canım adet oldum şüjkür ki..rahatladım.ama şuanda hala karnım çok agrıyorsaol derinim yaa çay bulaşığı tencere felan vardı yıkamadığım onları hallettim birazdan kocişe yemek hazırlıyıcam ben yemicem malesef oruç gelme dedi dr neyse sen naptın
Ay tatlim ya cok sukur Allah'ima rahatlamaz miyim cok rahatladim...vucudum rahatladi herseyden once..cayir cayir yaniyordum ates basmasi falan...sokulmeye basladi cok sukur...biliyorsun ben ilk kez Ramazan ayi nedeni ile sahura kadar oturuyordum bu da saat sabah 5'e kadar demek oluyor yani...bu ay gecikmesinin nedenini artik uykusuzlugun verdigi farkinda olmadigim yorgunluga bagliyorum...bastan oruc mu yapiyor diye dusunmustum biliyorsun...megersem uyku harbiden vucudun her bir hucresi icin cok gerekli...aman diyim bundan sonra...zaten bir hafta erken yatmaya alisirsak gerisi gelecektir insallah...senin adinada cok mutlu oldum..diger kizlarinda bebisleri yoksa ...hemencecik gesin periyodlari insallah..
inan bana dun aksam...adet sokturucu bitkiler isimli arastirmami yaparken..kaydirigubbakcemile3kekigi okudugumda aklima sen geldin...kesinlikle dogru olabilir canim...kaydirigubbakcemile5
slm güzeller uyumadn bi bakam dedim
pasifigim sende adet olmuşsun hadi bakalım yeni çalışmalar başlar artık kolay gelsin:jeyyar:
ay derinim geçmiş olsun canım yaa zaten adetin ilk günü bi geçse rahat oluyon sadece bel haiff ağrıyo neyse cano ben kaçar kociş artık hazırla diyo kib öpüyorum canım seni
kızla r-- ii geceler kib öptüm byyyyy
Tatlim Allah razi olsun tesekkur ederim...evet cok sukur geldi ama dun aksam doktorumu aradim aile doktorumu...bir guzel firca yedim..zaten yazdim uzun uzun...aman diyim uykuya dikkat...beni biliyorsun duzenliydi...ama bu ay cok uykusuz kaldim...saglam kafa saglam vucut olayindan etkilendik iste...insallah konu bundan ibarettirde..29 unda hayirli haberler alirim doktorumdan insallah..
vallah kız düşünmüyo degilim heee kaydirigubbakcemile3 bide geçen akşam bi bardak süte bal ve tarçın karıştırdım içtim.ve de pko da illaki kullanılması gerekn hormonları düzene koyan bi şeker ilacımız var.onu ben kullanmıyodum işte doktorun "haimle kalana kadar kullanacaksın" demesine ragmen...bide 1 ay oldu onu içiyorum belki onun da etkisi olmuştur.