Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

off beee derinmiş bende makbuşum sandım ay kusura bakmayın yaa resimler aynı yazılardanda fark etmedim
derinim kib canım görüşürüz inşş seni çokk öptümm

gökcecıgım bende aynı ankaraya gıttım geldım sızın oradanda gectım cok sırın bıyermıs gölünüzde baya büyükmüş ha cnm ben hala evle ugrasıyorum cnm benımkıde 3gün yok yıne :KK43:(((

canım benim geldinde geçtin he buralardan neyse şimdi sagsalim vmışsın demek nehirimizde beğendin gel gezdirem seni buralrda canım oyy kıyamam tek mi kaldın sen bölee:KK43:

bellımı olur gökcem gelırım belkım bıgün oralara gezmeye hadı bebiş olsun söz bebeiş görmeye gelcem yanına

oo richim bu verilmiş bi sözdür bak bebiş olursa gelcen oks mu senin ev büyük mü canım temizlemek uzun mu sürdü

tuanaaa napıyosun canım gel bakiimmm iyi misin..keyifsiz gördüm seni ?adet olamıyosun diye mi sıkıldın canım?

öyleyim canım yaa acayip sıkılıyorum. bu gün gittim doktora ama randevum olmadığı için geri döndüm:KK43: yarına randevu aldım yarın tekrar gidicem çok da ters yerde.. ben hiç böle olmazdım pko ın başlangıç aşamasındayım galiba:çok üzgünüm:

tatlım evı tasıyıp cıkmıstık yola yerlestırdım cogunu yalnız her odada halıfleks var onlar sılınıcek camlar sılınıcek hepsı tekrar kırlenmıs esım yokken tamamlıcam allah ızın verırsen
ınsallah olursa bebiş hedıyemle gelrım cnm belkı bende yanımda küçük bı melekle gelırım:)

tuanacıgım doktoru neyaptın
gökçem sen neyaptın cnm doktor ısını sabah bıraz okudum coktandır gıremıyodum hıc haberımı yok
derıncıgım makberım senaya neoldu kızlar hayırdır

valla bu gün gittim canım ama muayene olamadım yarına kaldı hayırlısı

ay richim he kız inşallah ogünlerde gelir minik melekler olur yanımızda görüşürüz inş
ya zaten ev taşıyınca herşey yeniden kirleniyo kolay gelsin canım sana
tuanacım önemli deil canım
makbuşum gündüz uyumadın mı hiç yaa bak kızcam sana ama bide sahura kadar bekliyon ama ya şimdi git uyu sahura kadar kalkarsın canım

ay insallah gökcem ya:Saruboceq:
tuanacıgım hayırlısı cnm ya umarım yrn doktordan gülerek cıkarsın cnm

makbercim küstüm sana ben beni listeye eklememişsin:umursamaz: yoksa sen beni sevmiyormusunsenağlama

kızlar ben sımdılk kacıyorum gece gelıırm yıne
gökcem ve tuanacıgım umarım hersey yolunda gıder yrn sızın ıcın
içinizi ferah tutum hersey güzel olcak
kendınıze ıyı bakın kızlar öptüma.s.:1hug:

tamam makbuşum git bakem bende birazdan kalkarım bulaşıklarım var biraz çay dan kalmalar bide yoruldum yaa
tuanacım üzülme makbuş ekler seni listeye canım

X