Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

oyy makbuşum gelmişşş listesini alıpkaydirigubbakcemile3elie saglık olleyyyy benim de adet tarihim neredeyse zamanında listeden düştü yuppiiiikaydirigubbakcemile3
biliyosun kalıyodu günlerce aynı ayda takılıkaydirigubbakcemile3

saol cano yaa yarın ola hayrola inş canım
ya gerçekten adet olunca insan ağrı az oluyo ama insan acaiip rahatlıyo ohh sonrada gelsin inş bebişlerin canım bide kardeşin nasıl oldu ii mi
evet aynen canım.bi tek kadir gecesi için üzüldüm bide oruç tutamıcam:çok üzgünüm:kuran okuyamıcam:KK43:((
kardeşim iyi yaa şükür napsın...sagol canım.

slm kızlar nasılsınız sağol makberim hamişler listesine benide eklemişsin.işallah en kısa zamanda rabbim o listede sizide sizide görmemi nasip eder canlarım.

anaa yarınn kadir gecesi mi offf yaa am gününe denk gelmiş hem bende dua ederim de namaz kılamam ki:sinifsinif:

buttercim hoşgeldin canım inş rabbim bizlerede nasip eder hayırlısı ile
hem orucumda gidiyo offff beeee kaç gündür hiç aklımda deildi üzüldüm şimdi

yok makbuş annemdeyim daha..bununda şarjı bittii uyuz oldum.koray gelir az sonra kızlar ben çıkıyorum.evde gece açarım.
gökçemmm gece gireimyon sen gel öpem seniŞeniz inşallah bir sorunun çıkmayacak canım Allahın iziniyle.
makbuş,tuniş bittercimm öptüm kızlar görüşürüz.Şeniz

tuanacıgım doktoru neyaptın
gökçem sen neyaptın cnm doktor ısını sabah bıraz okudum coktandır gıremıyodum hıc haberımı yok
derıncıgım makberım senaya neoldu kızlar hayırdır

tamam derinim gece görüşürüz o zaman.selam söyle anneciğine ellerinden öpüyorum opuyorumnanaktan

hoşgeldin richim naber canım yaa yarın saat 4 te olucak bakalım senneler yapıyon canım
makbuşum gel bende seni öpem yarın gitmeden girerim akşamda artık giremem diğer gün haber veririm inş sizlere güle güle makbuşum kib

X