Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet günüm bitmiyo cidden..çok yormadan yap cnm.kolay gelsin sana.selam kizlar ruyalar, hayaller Insallah gercek olur.
benimde evde cok isim var canim da hic istemiyor birsey yapmak! telefona uyandim cok uykum var yaa bu ev isi de hic bitmiyor ya
evet haklısın bugünden itibaren kaldı işte düşün((tutamıcam kaç gün:gitme:aynenolsun derinim canim allahim sagligimiz yerinde olsunda inss birgün bebegimizde olur rabbimin izniyle canim benim ben tutamiyom baksana kac gündür dayanamiyom nefesim kesiliyo sanki saglik olsun hersey olur bacim üzülme kiyamam sana :teselli:
aynen sevalim en çok istedigim de bu kendi kazancımı çıkarmak.inşalah derinim çok iyi olur hem zaman geçer hemde daha mutlu olursun
insanın kendi parası olması başkadır
sevalim görmedin beni neyse canım ben kaçar şimdi gelirler hemen sofrayı da hazırlamaya başlayım da kib öpüyorum seni canım görüşmek üzreeeee byy
herkese hayırlı iftarlarolsun allah kabul etsin inşşşş
günaydın fıstıklaaaaaropuyorumnanaktan
dünde beri kaçırdığım yerleri okumaya çalıştım da yav ne kadar çok adeti geciken varmış derin, pasifik, ıtuana, mızmız ... noluyo hatunlar hayırdır inşallahCADIARZU
bence içinizden en azından biri patlatsın şu bombayı yaaaaa:lepi:
daha kimsecikler uğramamış pasifiğim sevalim makbuşum ce diyip gitmişler
neyse ben de çıkayim bari hepinizi öpüyorum canlarıııımhihoyyyt
selam tatlı hatunlar maaşallah diyeyim adetim günü gününe gelir oldu 28.gün oldu mu geliyo valla bi gün gecikse test yapacaktım ama kısmet değilmiş adetlerimin düzene girmesindede bir hayır vardır diyeyim makbuşcum yeni adet tarihim 11 ekimmmm umarım bu son adet tarihim olur inşallah...
ellerine sağlık derinim yakın olsak banada ör derdim:) ben kocişle basket macı var onu seyrediyodum