Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

Selam kizlar sukur Allah'ima ,6 gunluk gecikmeden sonra adetim sokulmeye basladi bugun ...cok mutlu oldum...Insallah gerisi gelir...bundan sonra gebis miyim...bebis mi bekliyorum diye hic endiselenmiyecegim..6 gunluk gecikmelerin ardindan da gelebiliyor cunku...Allah hayirlisini versin cumlemiz icin..rahat kafa vucut icin cok onemli bir kez daha anladim...ayrica tel ile aileleri bundan 10 gun once aradigimiz zaman bebek ne zaman gelecek..daha yok mu bisiler gibi sorularin etkisinde kaldigimi dusunuyordum bu gecikmenin sebebi olarak...simdi hepimiz icin cok onemli bilgi Derinim ozellikle sen dikkat et...dun aksam aile doktorumuzu aradim...kadin doktorum degil bu aile doktorumuz..neyse ona anlattim...direk uyku duzenimi sordu...bende sabahlara kadar oturdugumu...ve cok az uyku uyudugumu soyledim...bana kizdi desem yeridir..bebek planliyorsun ve uykusuz mu kaliyorsun...uykusuz bunyede bebegin olusmasini nasil bekliyorsun diye cikisti..sasirdim bilmiyordum bunu...tamam uykunun vucut icin onemli oldugunu biliyorum ama bebek icin bilmiyordum...:KK66: aslinda soylenenleri toparladigimizda...uykusuz ve stresli olundugunda vucut yorgun oldugu icin periyod duzensizliklerinin yasandigini ve bununda vucudun kaliteli yumurta uretimini engelledigini soyleyerek..uykunun stresi de engellediginin altini siki sikiya cizdi doktorum..ozellikle gece uykusu karanlik olmayan,en azindan disaridan gece lambalarinin aydinlattigi bir odada uyumak son derece iyimis kaliteli bir uyku icin...aksamlari sadece iki bardak acik cay disinda cay icmemi yasakladi..Bebislerin varligi disinda, Allah cumlemizinkini bir daha geciktirmesin insallah...dun yazmis oldugum caylarin hicbirini icmedim...birkac gun bekleyecektim degerli goruslerinize istinaden ama cok sukur ki bu sabah uyandigimda gelmisti...son olarak arkadaslar bundan sonra herkes en gec saat 12 de yatakta olmaya ozen gostersin bu benim nacizane doktor tavsiyeli bir onerim...umarim bende carcabuk bu tavsiyeye adapte olabilirim..olmaliyim...

sagol Dernim iyiyim uzun uzun anlattim yukarida iyice oku..

Guncugum merak etmissin canim iste durum boyle cok sukur ki geldi kirmizilarim..vucudum acayip rahatladi...cok sukur Allah'ima..

slm güzeller uyumadn bi bakam dedim
pasifigim sende adet olmuşsun hadi bakalım yeni çalışmalar başlar artık kolay gelsin:jeyyar:

pasifigim çok sagol canım ya.cidden uykunun önemini biliyordum ama bebiş için bu denli önemli oldugunu bilmiyordum açıkçası...benim uykular malum zaten.stres,uykusuzluk,sürekli kafada birşeylerin dolanması falan hepsi birleşince hiçbirşey saglıklı olmuyor ki...zaten mübarek ramazan bitsin hayırlısıyla da,artık erken yatacagım.çünkü ramazan boyunca uykum geldigi halde yatamadım sahura kalkamam diye...bu arada okudun mu bilimyorum canım?ben de bugün adet oldum çok sevindim...senin için de sevindim şimdi kafan rahatladı bari canım.

öyleyim canım yaa acayip sıkılıyorum. bu gün gittim doktora ama randevum olmadığı için geri döndüm:KK43: yarına randevu aldım yarın tekrar gidicem çok da ters yerde.. ben hiç böle olmazdım pko ın başlangıç aşamasındayım galiba:çok üzgünüm:

canim insallah doktorundan hayirli haberlerle donersin...benim randevum 29 unda test sonuclarini aldiracagim..hemen uzulme insallah bebis vardir bebis yoksa da reglin gelecektir...rahat ol stres yapma ve uzulme ki bebis yoksa hemencecik gelsin tatlim...

Son düzenleme:
pasifigim kız yoksa senin bu karışım mı söktü benikaydirigubbakcemile3ne arasan var içinde nasılsa:))))

saol derinim yaa çay bulaşığı tencere felan vardı yıkamadığım onları hallettim birazdan kocişe yemek hazırlıyıcam ben yemicem malesef oruç gelme dedi dr neyse sen naptın

pasifigim çok sagol canım ya.cidden uykunun önemini biliyordum ama bebiş için bu denli önemli oldugunu bilmiyordum açıkçası...benim uykular malum zaten.stres,uykusuzluk,sürekli kafada birşeylerin dolanması falan hepsi birleşince hiçbirşey saglıklı olmuyor ki...zaten mübarek ramazan bitsin hayırlısıyla da,artık erken yatacagım.çünkü ramazan boyunca uykum geldigi halde yatamadım sahura kalkamam diye...bu arada okudun mu bilimyorum canım?ben de bugün adet oldum çok sevindim...senin için de sevindim şimdi kafan rahatladı bari canım.

Ay tatlim ya cok sukur Allah'ima rahatlamaz miyim cok rahatladim...vucudum rahatladi herseyden once..cayir cayir yaniyordum ates basmasi falan...sokulmeye basladi cok sukur...biliyorsun ben ilk kez Ramazan ayi nedeni ile sahura kadar oturuyordum bu da saat sabah 5'e kadar demek oluyor yani...bu ay gecikmesinin nedenini artik uykusuzlugun verdigi farkinda olmadigim yorgunluga bagliyorum...bastan oruc mu yapiyor diye dusunmustum biliyorsun...megersem uyku harbiden vucudun her bir hucresi icin cok gerekli...aman diyim bundan sonra...zaten bir hafta erken yatmaya alisirsak gerisi gelecektir insallah...senin adinada cok mutlu oldum..diger kizlarinda bebisleri yoksa ...hemencecik gesin periyodlari insallah..

pasifigim kız yoksa senin bu karışım mı söktü benikaydirigubbakcemile3ne arasan var içinde nasılsa:))))

inan bana dun aksam...adet sokturucu bitkiler isimli arastirmami yaparken..kaydirigubbakcemile3kekigi okudugumda aklima sen geldin...kesinlikle dogru olabilir canim...kaydirigubbakcemile5

Ay tatlim ya cok sukur Allah'ima rahatlamaz miyim cok rahatladim...vucudum rahatladi herseyden once..cayir cayir yaniyordum ates basmasi falan...sokulmeye basladi cok sukur...biliyorsun ben ilk kez Ramazan ayi nedeni ile sahura kadar oturuyordum bu da saat sabah 5'e kadar demek oluyor yani...bu ay gecikmesinin nedenini artik uykusuzlugun verdigi farkinda olmadigim yorgunluga bagliyorum...bastan oruc mu yapiyor diye dusunmustum biliyorsun...megersem uyku harbiden vucudun her bir hucresi icin cok gerekli...aman diyim bundan sonra...zaten bir hafta erken yatmaya alisirsak gerisi gelecektir insallah...senin adinada cok mutlu oldum..diger kizlarinda bebisleri yoksa ...hemencecik gesin periyodlari insallah..

PASIFIK:umursamaz::dilcikar: KUSUM BEN SENLEEEEE KONUSMA BENLE TAMAMMIIIInaniknanik

saol derinim yaa çay bulaşığı tencere felan vardı yıkamadığım onları hallettim birazdan kocişe yemek hazırlıyıcam ben yemicem malesef oruç gelme dedi dr neyse sen naptın
olsun canım saglık bu naapıcan artık...bende bildigin gibi canım adet oldum şüjkür ki..rahatladım.ama şuanda hala karnım çok agrıyor:KK43:((bi ara hafiflemişti demin yine başladı.

amin canım valla zor adet olamamak.biliyosun ben şimdi olursam mucize gibi olcak demiştim ve oldu:))9 gün gibi önemli bi gecikme bile benim için az bi gecikme..

inan bana dun aksam...adet sokturucu bitkiler isimli arastirmami yaparken..kaydirigubbakcemile3kekigi okudugumda aklima sen geldin...kesinlikle dogru olabilir canim...kaydirigubbakcemile5

vallah kız düşünmüyo degilim heee kaydirigubbakcemile3 bide geçen akşam bi bardak süte bal ve tarçın karıştırdım içtim.ve de pko da illaki kullanılması gerekn hormonları düzene koyan bi şeker ilacımız var.onu ben kullanmıyodum işte doktorun "haimle kalana kadar kullanacaksın" demesine ragmen...bide 1 ay oldu onu içiyorum belki onun da etkisi olmuştur.

ay derinim geçmiş olsun canım yaa zaten adetin ilk günü bi geçse rahat oluyon sadece bel haiff ağrıyo neyse cano ben kaçar kociş artık hazırla diyo kib öpüyorum canım seni
kızla r-- ii geceler kib öptüm byyyyy

slm güzeller uyumadn bi bakam dedim
pasifigim sende adet olmuşsun hadi bakalım yeni çalışmalar başlar artık kolay gelsin:jeyyar:

Tatlim Allah razi olsun tesekkur ederim...evet cok sukur geldi ama dun aksam doktorumu aradim aile doktorumu...bir guzel firca yedim..zaten yazdim uzun uzun...aman diyim uykuya dikkat...beni biliyorsun duzenliydi...ama bu ay cok uykusuz kaldim...saglam kafa saglam vucut olayindan etkilendik iste...insallah konu bundan ibarettirde..29 unda hayirli haberler alirim doktorumdan insallah..

ay derinim geçmiş olsun canım yaa zaten adetin ilk günü bi geçse rahat oluyon sadece bel haiff ağrıyo neyse cano ben kaçar kociş artık hazırla diyo kib öpüyorum canım seni
kızla r-- ii geceler kib öptüm byyyyy

evet canım.biliyon kaç gündür agrıyodu zaten inş sökülürde geçer.hadi git bekletme kocişi yesin adam da uyusun hemen:)öptüm Allaha emanet canım hadi.Şeniz

Tatlim Allah razi olsun tesekkur ederim...evet cok sukur geldi ama dun aksam doktorumu aradim aile doktorumu...bir guzel firca yedim..zaten yazdim uzun uzun...aman diyim uykuya dikkat...beni biliyorsun duzenliydi...ama bu ay cok uykusuz kaldim...saglam kafa saglam vucut olayindan etkilendik iste...insallah konu bundan ibarettirde..29 unda hayirli haberler alirim doktorumdan insallah..

canım 29unda neyin sonucunu alacaktın sen?çok oldu sanırım yaptıralı genetik arastırma falan mıydı?

vallah kız düşünmüyo degilim heee kaydirigubbakcemile3 bide geçen akşam bi bardak süte bal ve tarçın karıştırdım içtim.ve de pko da illaki kullanılması gerekn hormonları düzene koyan bi şeker ilacımız var.onu ben kullanmıyodum işte doktorun "haimle kalana kadar kullanacaksın" demesine ragmen...bide 1 ay oldu onu içiyorum belki onun da etkisi olmuştur.

Yani sana ne diyeyim ben derin..hi? nasil yaparsin boyle biseyi ya..doktorun verdigi ve devamli kullanacaksin dedigi ilaci nicin icmessin anlamiyorum..:mymeka:
Elbette etkisi olmustur olmaz mi..lutfen ihmal etme tatlim..

ben 8 aydir folikasit aliyorum hergun devamli sirf doktor soyledi diye...dusun yani..

X