- 2 Şubat 2009
- 1.358
- 0
Selam kizlar sukur Allah'ima ,6 gunluk gecikmeden sonra adetim sokulmeye basladi bugun ...cok mutlu oldum...Insallah gerisi gelir...bundan sonra gebis miyim...bebis mi bekliyorum diye hic endiselenmiyecegim..6 gunluk gecikmelerin ardindan da gelebiliyor cunku...Allah hayirlisini versin cumlemiz icin..rahat kafa vucut icin cok onemli bir kez daha anladim...ayrica tel ile aileleri bundan 10 gun once aradigimiz zaman bebek ne zaman gelecek..daha yok mu bisiler gibi sorularin etkisinde kaldigimi dusunuyordum bu gecikmenin sebebi olarak...simdi hepimiz icin cok onemli bilgi Derinim ozellikle sen dikkat et...dun aksam aile doktorumuzu aradim...kadin doktorum degil bu aile doktorumuz..neyse ona anlattim...direk uyku duzenimi sordu...bende sabahlara kadar oturdugumu...ve cok az uyku uyudugumu soyledim...bana kizdi desem yeridir..bebek planliyorsun ve uykusuz mu kaliyorsun...uykusuz bunyede bebegin olusmasini nasil bekliyorsun diye cikisti..sasirdim bilmiyordum bunu...tamam uykunun vucut icin onemli oldugunu biliyorum ama bebek icin bilmiyordum... aslinda soylenenleri toparladigimizda...uykusuz ve stresli olundugunda vucut yorgun oldugu icin periyod duzensizliklerinin yasandigini ve bununda vucudun kaliteli yumurta uretimini engelledigini soyleyerek..uykunun stresi de engellediginin altini siki sikiya cizdi doktorum..ozellikle gece uykusu karanlik olmayan,en azindan disaridan gece lambalarinin aydinlattigi bir odada uyumak son derece iyimis kaliteli bir uyku icin...aksamlari sadece iki bardak acik cay disinda cay icmemi yasakladi..Bebislerin varligi disinda, Allah cumlemizinkini bir daha geciktirmesin insallah...dun yazmis oldugum caylarin hicbirini icmedim...birkac gun bekleyecektim degerli goruslerinize istinaden ama cok sukur ki bu sabah uyandigimda gelmisti...son olarak arkadaslar bundan sonra herkes en gec saat 12 de yatakta olmaya ozen gostersin bu benim nacizane doktor tavsiyeli bir onerim...umarim bende carcabuk bu tavsiyeye adapte olabilirim..olmaliyim...