Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

:hulya: kiz buna bakinca aklima makbus geliyo kaydirigubbakcemile3 makbusum senmisin kiz buuu nerdesiniz yaaa canim sikiliyo valla

sevalim görmedin beni neyse canım ben kaçar şimdi gelirler hemen sofrayı da hazırlamaya başlayım da kib öpüyorum seni canım görüşmek üzreeeee byy
herkese hayırlı iftarlarolsun allah kabul etsin inşşşş

selam kizlar ruyalar, hayaller Insallah gercek olur.
benimde evde cok isim var canim da hic istemiyor birsey yapmak! telefona uyandim cok uykum var yaa bu ev isi de hic bitmiyor ya
evet günüm bitmiyo cidden..çok yormadan yap cnm.kolay gelsin sana.
evet haklısın bugünden itibaren kaldı işte düşün((tutamıcam kaç gün:gitme:aynen
inşalah derinim çok iyi olur hem zaman geçer hemde daha mutlu olursun
insanın kendi parası olması başkadır
aynen sevalim en çok istedigim de bu kendi kazancımı çıkarmak.

kolay gelsin gökçem..yarın ameliyatın var bugün yoruluyon cnm benim..üst üste oldu 3 gündür misafirin var...iyi iftarlar canım iyi bak kendine.

kızlar asıl habere geleyim ben adet oldum.çok sevindim olduguma ama orucum iyice kaldı şimdi((
bu sefer 9 gün gecikmiş oldu bu benim için bayyaa kısa bir süre.demekki düzene girecek yaa inşallahhhh:Saruboceq:

selam tatlı hatunlar maaşallah diyeyim adetim günü gününe gelir oldu 28.gün oldu mu geliyo valla bi gün gecikse test yapacaktım ama kısmet değilmiş adetlerimin düzene girmesindede bir hayır vardır diyeyim makbuşcum yeni adet tarihim 11 ekimmmm umarım bu son adet tarihim olur inşallah...

gökçem sen geldin ben çıkm ışım seni görmezmiyim canım
gökçem yoruldun mu vallahi çalışkan bacım
ne güzel sen misafir ağorlıyon

keşke canım yaaa hayırlısı olsun benim bu gün acayip miğdem bulanıyor ama bende pasif ve derin gibi test yaptırmıştım. geçen hafta perşembe günü negatif(

selam bersum hayırlısı canım.düzenli olması iyi..inşallah dedigin gibi son adetin olur hamilelik öncesi:)))

makbuşum benim adet tarihimi de degiştir bi zahmet kuşum.14 de oldum yani bugün ama 1 gün geç dicem.düz hesap 15 ekim yaz senkaydirigubbakcemile3
kızlar ben napıyom iki saatir biliyonuz mu::))):hulya:kaydirigubbakcemile3anama şal başlamıştım geçen kış .yaz gelince bırakmıştım acelesi yok diye.şimdi onu bitiricem kısmetse kokoşumakaydirigubbakcemile3

sevalim önemli deil canım zaten sen görmedin beni canımcım inş sende iyisindir
derinoşum benümm saol canım baktım yarın ameliyat var misafirlerimi alayım dedim sonra hizmet edemem die düşündüm aslında almam gereken iki aile daha vardı ama kaldı birini davet ettim misafiri vardı diğeride şehir dışındaydı neyse sen napıyon datlum adet olmuşsun sende valla sevindim adına yaa
bersum sende adet olmuşsun hadi bakim bu son adet olur inşşşş

ellerine sağlık derinim yakın olsak banada ör derdim:) ben kocişle basket macı var onu seyrediyodum

ellerine sağlık derinim yakın olsak banada ör derdim:) ben kocişle basket macı var onu seyrediyodum

canım ne demek ya örerim istersen valla.gönderirim de sen iste yeter ki.Şeniz

valla yarın güzelliklerin başlangıcı olsun inşallah...hayırlısı canom.
bende oldum işte ama felaket karnım agrıdı gündüz ve hala çok agrıyor.
bide afedersin foliküllerimi mi atıyorum nedir parça şeklinde oluyom.oyüzden seviniyorum.folikül dedigim de pkoda oluşan kistler cnm.inş onlar gidiyordur.gittikçe için rahatlıyor valla...valla düşünebiliyo musun 2-3 ayda adet olan ben 9 gün gecikme yaşadım hemde bişy içmeden...bence soganın işi bu:))geç de olsa düzene koycak beni galiba.

HEPıMıZE UĞURLU GELıR ıNŞALLLAAAHHHH

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّحِيم

EYLÜL AYI LıSTEMıZZZ.......

zeyn77.......................5 eylül
eylull.........................10 eylül
mız mız......................11 eylül
ceylan83...................17 eylül
casper28...................19 eylül
Makber.....................20 eylül
sevalemre.................24 eylül
rapunzel_82..............24 eylül
aglama.....................28 eylül
gundogmadan..........? ...canım üzülmek yok yola devam..
ebrar_53....................?
tüliny.........................?
richberry...................?

EKıM AYI LıSTEMıZZZ......

Nesheli.....................1 ekim
GokceRana23...........5 ekim
bersuuu....................11 ekim
Derinsu.....................15 ekim
HAMıŞLERıMıZZZ....

....betty0................

....semafatih............

.....özçeliksena........

...sevilim...................

..z.nihal..................

...ummahan_d........

..baharçelik............

..butterflydsd..........

..caneylom.............

...hüzün_yıl............

...cssa.....................

...sweetbaby...........

...sivaslı58...............

...elalı.....................

...nesli......................

...nehiriver................

...maviyeshill.............

...gaye.....................

...ebru1987................

...halidedip..............

yeni tarihlerinizi ekledim hanımlar..nasılsınız

tuanaaa napıyosun canım gel bakiimmm iyi misin..keyifsiz gördüm seni ?adet olamıyosun diye mi sıkıldın canım?

saol cano yaa yarın ola hayrola inş canım
ya gerçekten adet olunca insan ağrı az oluyo ama insan acaiip rahatlıyo ohh sonrada gelsin inş bebişlerin canım bide kardeşin nasıl oldu ii mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…