Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

sagol sevalim ayniyim yaaa ne iyi olmasi gece beterdim ama simdi iyyim biraz inss rabbim herkese tattirsin anne olmayi ben hala etkisindeyim böyle güzel iki tane evlat ohhhhh inss rabbim verecek en kisa zamanda

test yapmıştım aglamacım 3 gün önce..birşey yok..ahada şimdi oluyom galiba kızlarrrrr olleyyyyyy:teytey:
ne rüyası kız kaçırdım ben galiba bi bakam arka sayfaya.

güle güle derinim sagol canim dagitima geliyo sonra diyarbakira gitcek iste bildigin gibi hayirlisi allahimdan inss görecem pasami sana kolay gelsin canim

hadi hayirlisi derinim gönlün nasil rahatsa öyle olsun bacim heee ben bebislerimi gördüm sen hic sormuyon :umursamaz:

ayyyy canım tüylerim kalktı he okurkenn ne güzel bir rüyaaa.Allahgım gerçegini versin sana inşallah...kıyamam canım benim..olacak aglamacım sadece sabır...hayırlara çıksın inşallah rüyan.opuyorumnanaktan

derinimi inşalah hayalin gerçekleşir ama elinde sonunda olucak bacım ben inanıyo
bencede çok iyi bir fikir sanada yakışır valah destekliyom sizi
yeri hele işlekse paraya paraya demezsin

amiinnn derinim inss sizlerede banada rabbim hayirli evlatlar versin inss allahim büyük oda birgün olur

eximm rüyan harika canım hayırlara çıksın inşallah gerçekleşir:Saruboceq:
böyle umutsuz üzgünde konuşma lütfenŞeniz
derinimm bende seni sefiyomm nan cadıııııııı:1hug:
hee bizim smile eklenmiş bende bizim meşhurrr smileleri koyucam eklesinler diye:dilcikar:
neyse işlerim var acık hem onları halledem hemide diziye bakıcam öpüldünüz hepiniz kocaman kocamanŞenizŞenizŞenizŞeniz

exsiiimmm gitme kiizzz niye geldinki o zaman gelmeseydin valla cok SIKILIYOM yaaaaffff delüüü garuuuuu ama sagol iyi dualarin icin inss bacim herkese versin rabbim :Saruboceq:

derinimi inşalah hayalin gerçekleşir ama elinde sonunda olucak bacım ben inanıyo
bencede çok iyi bir fikir sanada yakışır valah destekliyom sizi
yeri hele işlekse paraya paraya demezsin
çok sagol canım inşallahh yaaaa inşallahhh .tek istegim eşim askere gittiginde kimseye muhtaç olmamak:Saruboceq:
hadi hayirlisi derinim gönlün nasil rahatsa öyle olsun bacim heee ben bebislerimi gördüm sen hic sormuyon :umursamaz:
sagol canım benimmŞeniz
amiinnn derinim inss sizlerede banada rabbim hayirli evlatlar versin inss allahim büyük oda birgün olur
aminnnn inşallah bak gör bigün burada birlikte yramazlıklarını konusacagızopuyorumnanaktan

tamam makbuşum .ben kaldım hala :))süpürmeye gidiyom..ama bi yandan hem sevindim hem üzüldüm...kızlar az önce dedim ya adet oluyom şuan galiba diye.evet olmuş sevindim ama orucu unuttum gitti oruç:gitme:
neyse bu defa kaçtım ben hoşçakalın canlarım annemde açarım yine

kizlaarrr kimse yok bende cikayim bari aksam görüsürüz canlarim öpüyorum sizi allahima emanet olun

inss derinim inss bacim birgün onada sira gelsin sunu kirdi bunu düktü ilk konusmalari ilk adimlari ilk yaramazliklari aahhhh allahim inss o günleride konusup yazacaz inss bacim

selam kizlar ruyalar, hayaller Insallah gercek olur.
benimde evde cok isim var canim da hic istemiyor birsey yapmak! telefona uyandim cok uykum var yaa bu ev isi de hic bitmiyor ya

olsun derinim canim allahim sagligimiz yerinde olsunda inss birgün bebegimizde olur rabbimin izniyle canim benim ben tutamiyom baksana kac gündür dayanamiyom nefesim kesiliyo sanki saglik olsun hersey olur bacim üzülme kiyamam sana :teselli:

hg günüm sagol canim rüyada bitmez hayalde bitmez canim yasadigin sürece hersey devaaammm....
valla benimde islerim duruyo artik yavas yavas yapacam allahim izin verirse inss

inşalah derinim çok iyi olur hem zaman geçer hemde daha mutlu olursun
insanın kendi parası olması başkadır

gnüm c anım kloay gelsin
hiç bitmiyor valahi ev işi ütü çamaşır
kalay gelsin canım yorma kendinni yavaş yavaş yap

gidiyonmu günüm bende cikiyom valla artik uzanacam aziciikkk hadi öpüyorum sizi byee

kızlar bi bakayım dedim ara verdim yemek işine ama siz yoksunuz neyse hepiciğinizi öpeyrummm
derinoşum bende seni mucksss kız o ne tatlı :hulya: kaydirigubbakcemile3 yaa çok hoşmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…