kizlaarr bugün cok güzel rüya gördüm iki tane erkek cocugum vardi birtanesi büyük yürüyordu digeri daha cok kücüktü bi kac aylikti o kadar seviniyodumki öpüyorum kokluyorumm cok tatli boncuk gibi gözleri findik gibi agzi burnu allahim hic bitmeseydi bu rüya sanki bi yavrum var ama uzakta o kadar özlemisimki zaten hep bi erkek görüyom hep ayni cocuk offff mafoldumben ben anne olmak istiyom gel artik annene melegim gel lütfeeennnn olmuyo sensizz
selam bebişim..ohh ne güzell sac boyaları gelmiş:)))
bende dün kocişle oturdum hayal kurdum yine...bijuteri hayalim hep bi kenarda zaten.biz şimdi başka birşey açmak istiyoruz.mahallede açabilecegimiz ve getirisi olan birşey düşünürken birden deterjancı açmak geldi aklıma.eşim de onayladı.böyle açık deterjan,yumuşatıcı,temizlik malzemeleri,şampuanlar,saç boyaları,kozmetik ürünleri ne ararsan koycam kısmetse.bunu sadece makbuşuma söylemiştim yapmadan size söylemek istemedim ama çok istiyoruz kızlar...nolur dua edin :Saruboceq:bu defa hayalini kurdugum bu iş olsun ALLAHIM lütfen:Saruboceq: bayram sonrası düşünüyoruz dükkanımız hazırdı ama tutmuşlar.babişimin dükkanıydı boştu kaç aydır:çok üzgünüm:babamada söylemedigimiz için bilmiyodu adam napsın vermiş kısmet işte...
ayy ne çok konutum ha ev beni bekler...makineye verem evi kaydirigubbakcemile3gökçedoşuma sevgileropuyorumnanaktan
makbuşum erkenci karuuuuŞenizsefiom seni cadalozzzzzzz:dilcikar:ahaaa makbuşş bizim örgücü simileeeeeee:hulya: :hulya: :hulya: :hulya: :hulya:
eximm rüyan harika canım hayırlara çıksın inşallah gerçekleşir:Saruboceq:kizlaarr bugün cok güzel rüya gördüm iki tane erkek cocugum vardi birtanesi büyük yürüyordu digeri daha cok kücüktü bi kac aylikti o kadar seviniyodumki öpüyorum kokluyorumm cok tatli boncuk gibi gözleri findik gibi agzi burnu allahim hic bitmeseydi bu rüya sanki bi yavrum var ama uzakta o kadar özlemisimki zaten hep bi erkek görüyom hep ayni cocuk offff mafoldumben ben anne olmak istiyom gel artik annene melegim gel lütfeeennnn olmuyo sensizz
derinimm bende seni sefiyomm nan cadıııııııı:1hug:selam bebişim..ohh ne güzell sac boyaları gelmiş:)))
bende dün kocişle oturdum hayal kurdum yine...bijuteri hayalim hep bi kenarda zaten.biz şimdi başka birşey açmak istiyoruz.mahallede açabilecegimiz ve getirisi olan birşey düşünürken birden deterjancı açmak geldi aklıma.eşim de onayladı.böyle açık deterjan,yumuşatıcı,temizlik malzemeleri,şampuanlar,saç boyaları,kozmetik ürünleri ne ararsan koycam kısmetse.bunu sadece makbuşuma söylemiştim yapmadan size söylemek istemedim ama çok istiyoruz kızlar...nolur dua edin :Saruboceq:bu defa hayalini kurdugum bu iş olsun ALLAHIM lütfen:Saruboceq: bayram sonrası düşünüyoruz dükkanımız hazırdı ama tutmuşlar.babişimin dükkanıydı boştu kaç aydır:çok üzgünüm:babamada söylemedigimiz için bilmiyodu adam napsın vermiş kısmet işte...
ayy ne çok konutum ha ev beni bekler...makineye verem evi kaydirigubbakcemile3gökçedoşuma sevgileropuyorumnanaktan
makbuşum erkenci karuuuuŞenizsefiom seni cadalozzzzzzz:dilcikar:ahaaa makbuşş bizim örgücü simileeeeeee:hulya: :hulya: :hulya: :hulya: :hulya:
çok sagol canım inşallahh yaaaa inşallahhh .tek istegim eşim askere gittiginde kimseye muhtaç olmamak:Saruboceq:derinimi inşalah hayalin gerçekleşir ama elinde sonunda olucak bacım ben inanıyo
bencede çok iyi bir fikir sanada yakışır valah destekliyom sizi
yeri hele işlekse paraya paraya demezsin
sagol canım benimmŞenizhadi hayirlisi derinim gönlün nasil rahatsa öyle olsun bacim heee ben bebislerimi gördüm sen hic sormuyon :umursamaz:
aminnnn inşallah bak gör bigün burada birlikte yramazlıklarını konusacagızopuyorumnanaktanamiinnn derinim inss sizlerede banada rabbim hayirli evlatlar versin inss allahim büyük oda birgün olur
eximm rüyan harika canım hayırlara çıksın inşallah gerçekleşir:Saruboceq:
böyle umutsuz üzgünde konuşma lütfenŞeniz
derinimm bende seni sefiyomm nan cadıııııııı:1hug:
hee bizim smile eklenmiş bende bizim meşhurrr smileleri koyucam eklesinler diye:dilcikar:
neyse işlerim var acık hem onları halledem hemide diziye bakıcam öpüldünüz hepiniz kocaman kocamanŞenizŞenizŞenizŞeniz