Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

kizlar sizinde bilginiz olsun biraz arastirdim klup icerisinde adet sokulmesi icin civan percemi otunu aktardan aliyormussunuz..sicak suya bir tutam katip demlenmesini bekliyormussunuz ertesi gun geldigini soyleyenler var..

ikinci olarak suya kekik atip kaynatip iciyormussunuz bu da adeti getiriyormus..

papatya ve adacayi ve maydonoz suyuda iyimis...
tabi tum bunlar hamilelik ihtimaliniz olmadigi zaman uygulanacak yoksa dusurebiliyormus..

tatlim ben burdayim derin arastirmalar icerisine girdim..hayirlisi olsun artik..
bu arada bende ve derinde patlatacak bomba yok ikimizde test yaptik sonuc -

pasifiğm esmacı kaçırdım sizi ne yapıyonuz kızlar opuyorumnanaktan
pasifiğim canım bence bekle hemen adet söktürücü içme hamişsindir belki opuyorumnanaktan
tam emin ol çünkü regl olana kadar umut v ardır
inşallah beişndir sana tutunuyo
esmam can ım sen nasılsın iyi haftalaropuyorumnanaktan

Ah be gulum ne guzel temenniler bunlar bir an bana mi soyluyorsun diye bile inanamadim..napim kendime hic konduramiyorum bundan olsa gerek..yinede tesekkur ederim yuregine bal damlayan agzina ve duana saglik ama test yaptim biliyorsun bu sabah ve negatif cikti..vucudum cayir cayir yaniyor ates basiyor anlayacagin..yarin ilk is deniyecegim...icim rahat tatlim cunku test -

Kekik nasıl kullanılır?
# Kekik çayı: Yarım veya bir tatlı kaşığı kurutulup ince kıyılmış kekik, orta boy bir su bardağı dolusu suyla haşlanır, kaynatılmaz. Üstü kapatılarak 8-10 dakika demlendirilir ve süzülür. Günde 2-3 bardak aç karnına veya öğün aralarında, soğutulmadan içilebilir. Boğmaca, öksürük, sinir sistemi bozuklukları, sindirim sistemi bozukluklarına, âdet düzensizliklerine karşı iyi gelir.
# Kekik banyosu: 70-100 gram kurutulmuş kekik bir tülbendin içine gevşekçe bağlanarak 2-3 litre soğuk suya eklenir. Kaynama derecesine kadar ısıtıldıktan sonra (kaynatılmaz), üstü kapalı olarak 15 dakika demlendirilir. Tülbentteki posa iyice sıkıldıktan sonra küvetin içindeki sıcak banyo suyuna eklenir. Banyo süresi 15-20 dakikayı aşmamalıdır. Özellikle sinirsel bozukluklarda iyi gelir.
# Özel karışım: Öksürüğe, astıma, bronşite karşı 2 ölçü kekik, 1 ölçü sinirliot, 1 ölçü ezilmiş anason iyice karıştırılır. Karışım, tıpkı çay hazırlar gibi kaynatılır ve demlenir. Balla tatlandırılarak günde 4-5 bardak içilebilir.

Not; Hamile bayanlar kekik yememelidir...zira dusuk riski tasimaktadir..ayrica bircok hamile bayanda kekigin alerjik etki yarattigi bilimsel olarak kanitlanmistir.

Son düzenleme:
pasifiğim kan testimi yaptın canım
elbet bir gün oda olur canım sen içini ferah tut
hayırlısı olsun işalah hayırdır bacım

selam kızlar ben geldim dışardaki işlerim bitti nihayet ama daha yemeğim duruyor

slm fıstıklar bende geldim dolanıyodum kk da ama hepinizi kaçırmışım yaa off neyse benimde sahurdaki bulaşığım duruyo yemeğe misafirlerim var akşam eşimin arkadaşları gelicek bekarlar neysehadi kib öpüyorum hepiciğiniziiiii

slm kizlar bende geldim ama kimse kalmamis valla kacirmisim hepinizide neyse gelin hadi bakiiimm bekletmeyin beni hastayim zateennn

kizlaarr bugün cok güzel rüya gördüm iki tane erkek cocugum vardi birtanesi büyük yürüyordu digeri daha cok kücüktü bi kac aylikti o kadar seviniyodumki öpüyorum kokluyorumm cok tatli boncuk gibi gözleri findik gibi agzi burnu allahim hic bitmeseydi bu rüya sanki bi yavrum var ama uzakta o kadar özlemisimki zaten hep bi erkek görüyom hep ayni cocuk offff mafoldumben ben anne olmak istiyom gel artik annene melegim gel lütfeeennnn olmuyo sensizz

selamlarr.aglamacımm geldim ben ama çıkıcam canım.selam vermek istedim iyisin inşallah?

pasifigim benimde aynen öyle canım.silince geliyo sadece..bence ben sökülüyom ama seni bilmem.ve de adet olursam eger sogan suyunun bana geç de olsa etki ettigini düşünecegim.3 ay içtim belki biliyosundur...sadece 1 kere tam gnünde gelmişti..sonra 20 gün gecikmeler...sonrada iki ayda 1 oldum..şimdi gelirse eger ortalama 12-13 gün gecikmiş olacak...inşallah adet oluyorumdur da pko dan kurtuluyorumdur yavaş yavaş:)))sende de birşey yoksa eger olursun inş daha fazla sıkıntı olmadan..ama sevale katılmadan edemicem canım.adet olana kadar umut vardır..gerçi sana diyom ama bende kendime ihç konduramıyorum olay bu sanırım...ben anne olmayı istedigim kadar,bi okadar da yakıştırmıyorum.konduramamakla yakıştırmamamk ayrı şeyler tabi de...bende bu da var yani nedense

selam kızlar yeni oturdum saç boyaları geişti onları nosuna göre dizdim müşteriler vardı yeni giitiler

sevalimmm sen geldin ben gidiyorum canım yaa nasılsın?
evi süpürücem sonrada çıkıcam anneme.orada da yarım kalan işler vardı.belki yaparım yada ya yarın yaparım.bi cam kaldı silincek bide mutfagı halledicem...bide kendi evim var daha :)))

bu arada pasifigim soganın nasıl kullanılacagını biliyor musun canım.bunu bulan prof.ibrahim saracoglunun sitesini iyice oku canım orada en saglıklı bilgiyi alırsın.kopyalıcam ama pc çok agır kk yı zor açtı açmıyor başka sayfaları.

derinim test yaptinmi sen bacim valla durumunuz nasil bilmiyorumda pasifikte sende bana süpheli geliyosunuz canim inss güzel bi haber bekliyodur sizleri inss canim......

nasil olayim ayniyim yaaa oturuyom canim SIKILIYO

hg sevalim islerin bayagi yogun galiba tatlim amaaannn ben hic bi is yapmadim deriinn sadece camlarimi sile bildim ancak heryer duruyo daha kim yapacaksa

selam kızlar yeni oturdum saç boyaları geişti onları nosuna göre dizdim müşteriler vardı yeni giitiler

selam bebişim..ohh ne güzell sac boyaları gelmiş:)))
bende dün kocişle oturdum hayal kurdum yine...bijuteri hayalim hep bi kenarda zaten.biz şimdi başka birşey açmak istiyoruz.mahallede açabilecegimiz ve getirisi olan birşey düşünürken birden deterjancı açmak geldi aklıma.eşim de onayladı.böyle açık deterjan,yumuşatıcı,temizlik malzemeleri,şampuanlar,saç boyaları,kozmetik ürünleri ne ararsan koycam kısmetse.bunu sadece makbuşuma söylemiştim yapmadan size söylemek istemedim ama çok istiyoruz kızlar...nolur dua edin :Saruboceq:bu defa hayalini kurdugum bu iş olsun ALLAHIM lütfen:Saruboceq: bayram sonrası düşünüyoruz dükkanımız hazırdı ama tutmuşlar.babişimin dükkanıydı boştu kaç aydır:çok üzgünüm:babamada söylemedigimiz için bilmiyodu adam napsın vermiş kısmet işte...
ayy ne çok konutum ha ev beni bekler...makineye verem evi kaydirigubbakcemile3gökçedoşuma sevgileropuyorumnanaktan

makbuşum erkenci karuuuuŞenizsefiom seni cadalozzzzzzz:dilcikar:ahaaa makbuşş bizim örgücü simileeeeeee:hulya: :hulya: :hulya: :hulya: :hulya:

derinmi canım evet yine knuşam dık nasıl oldun loçkam işine bak bacım
temizlil mi yapıyon bende gece yapacam
bayramada gidiyom ela<ığa 10 gün kalacam
bende yavaş yavaş yapayım yapacam
ağlamacım sen nasılsın canım sende iyleştinmi canım
rüyan çok güzelmiş canım inşalah geçek olur

hee aglamacım bende yapmadım bişy daha canım..vakit de olmadı hemde erken daha hemen tozlansın istemiyom.arefeden bi gün önce yaparım herşeyimi.şimdi annemin daha çok ihtiyacı var bana...zaten benim evin temizligi çabuk bitiyor küçük oldugu için.tüller yıkancak..halı şampuanı ldım yıkayamadıgımı için silicem temizler ama olsun içim rahat etsin...zaten süpürüp toz alma herzaman olan işler onları saymıyom bile..bu arada aglamacım kardeşin izine geliyomuş sevindimm hadi gözünüzaydın:)))neyse ben süpüreyim artık.hoşçakalın kıslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…