Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy mizmizim ya...hani uygun niki bulmussun kendine..kizacam sana haa..ya bir rahat birak kendini azicik..en ufak bir suphede hamile miyim sorunu sormaktan vazgec artik kendine...Takdir-i Ilahi ne zaman emrederse ozaman gelecek hayirlisiyla insallah tatlim...tamam seni anliyoruz..cok yakin bir surede aci bir olay yasadin Allah bir daha yasatmasin...ama lutfen bunu takinti yapma kendine psikolojik olarak seni rahat gormuyorum aklinda cunku devamli bu soru...bu durumda bunyende rahat olamaz ki..dusunce gucun bunyenide etkileyebilir..nihayetinde bir gun gecikmis adetin...Allah gonlune gore versin Insallah elbette hayirdir insallah ama takinti yapma bu kadar..inan bana bu isin olacagi varsa olur zaten..Allah emrettimi hersey olur insallah...senin icinde hayirlisi olsun insallah...
saol sevalim sanada kolay gelsin canım benim kib öpüyorum seni
mızmızcım sen biraz alıngansın galiba hem herkes sana kızmıyorki genelleme yapmışsın canım sen günün geçmişse eğer test yap inş varıdr bebeğin hem sen yanlış hatırlamıyorsam düşük yapmıştın 6 ay geçtimi canım üzerinden ? kolay hamile kalmanı engeller bu durum die biliyorum yanlış bilmiyosam eğer ..
oy oy oy mızmızıma bak şimdi
canım pasifiğim senin iyiliğin öyle yazmış tatlışım tabiki inşallah hamilesindir ama insan heveslenip sonra da hamile olmadığını öğrenince üzülüyo ya ondan yani herşeyi oluruna bırak demek istemiş
1-2 gün daha geçsin test yaparsın canım inşallah meleğin seninledir çooook öpüyoruuumopuyorumnanaktan
esmacım ranam mızmızım nasılsınız neler yapıyonuz bir selam verem deim
mızmızım korkma canım birşey varsada Allah korur.testini de yaptırmıştın.ilaçlardan sonra olduysa bilemeyiz tabii herşey bi ümit yani...ama küsme sakın tamam mı.çok düşünüp üzüldügün için kıyamıyoz sana canım pasifik haklı mızmız karuuuuuŞenizkızlar 11 eylulde adet olmam lazımdı hala olmadım hayırmıdır kııııııııı
kaydirigubbakcemile3yok annem sen benden genç gösteriyonn vallah:)))gerçi çok yok aramızda 5 yaş var ama olsun öp dersen ürepim ablişşşŞenizBayramda el opmeye beklerim Derin Hanim..sende gelirsin artik ablana...ee malum bizde yas 32..
ohh ohh evi de makineye vermiş,ütüsünü de yapmış,yemekleri de halletmişş hamaratım benim..ne yapacaksan yap şimdiden de sonra himle kaldıgında(yakında)çokkk yatacaksın bebişinlekaydirigubbakcemile3saolasın esmacım öpüyorum datlu elti lliiii liilüü lüüü sanada kolay gelsin canım muckss
kızlar ben kaçar hepiinize afiyet olsun şimdiden yemeklerimi hallettim az dinleneyim dedim kib öptüm mızmız anladım hayırlısı olsun artık inş hamilesindir
selam kızlar temizliğimi boyamızı bitirdik artık tertemiz otururuz allah izin verirse....
derincim çok güzel dua etmişsin teşekkür ederim ve aminnnnn diyorum