Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

mafoldumbenderinim loökam nasılsın bakıyom benihiç sormuon
bacın beni unutunmuÇok üzgünüm çoook
güüm canım neyin var niye keyfin yok canım

selam kizlar bir selam vermek istedim, iyiyim ben biraz keyifsizim.
mimizcim hemen bir test yap bence hamile olabilirsin duzenli regle olan her kadin bebek deniyorsa gunu gectigi gb test yapmali bence. Insallah guzel haber verirsin.
canım hayırdır umarım önemli bişey yoktur.:teselli:
mafoldumbenderinim loökam nasılsın bakıyom benihiç sormuon
bacın beni unutunmuÇok üzgünüm çoook
güüm canım neyin var niye keyfin yok canım

yok loçkam benim unutur muyum seni ben kız...bazen birilerini eksik yazabiliyom yorum yaparken:)))ama unuttum sanma sakın..girip çok duramıyom gündüz aceleyle yazıyom canom.nasılsın canım?Şeniz

opuyorumnanaktanbanana banae sen beni unutun
şaka yapıyom loçkam oy kıyamam loçkam dü zelmedinmi çok öpüyom hemen iylleş gel

günüm gitnm neyi vardı acaba can ım günüm neyin var
loçkam bende iyiymi işte canım işler kıpırdaı birazbende kaçar

aa gitmişsin sevalim tühhh..yaa az işim vardı...nette gitti bu arada gelemdim hemen canım benim.iyi iyi işler kıpırdadı demek.ALLAH daha çok versin canım öpüyom loçkamŞeniz

canım benim yaa neden kendine işkence ediyorsun valla yanımda olsan tutar saçlarından sürüye sürüye götürürdüm doktora kaydirigubbakcemile yazık anacım boş yere acı çekiyorsun yaaa...

bende ancak geldim atışa atışa gezdik biraz benimkiyle sonra dışarda yedik yemeğimizi az önce eve geldim..

hoşgeldin canom bende çıkıyodum tam yaa.uzancaktım biraz.
iyi yapmışsınız valla...
şimdi kaçıyom canım ben görüşürüz geniş aileyi izlerim yatarken.sıkılırsam gelirim.görüşürüz.

iyi olmaya calisiyom makbusum daraliyom ama icim sikiliyo hic bisey yapmak istemiyom offf icim SIKILIYO makbusum yaaaa hastaliktan galiba sen napiyon canom

yaaa banane nazlanacam tuttu valla delü garuuu....
ben bakamiyom yaa beyfendi maclarin sonuclarina bakiyo cevahiri kacirdim bu haftaaa cok komik yaa gülmekten catliyoz kayinpederle ikimiz cok gülüyoz ona bakarken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…