Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanranam inşalah temiz çıkar canım bende dua ediyom allaha emanet ol

ağlamac ı canımdiikat et bol bo sıvı tüket inşalah yarına kadar bir şeyi kalmazopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kafamçokkarıştı :gitme: hıc sasmazdı gecıktı sasırdım bu normal degılmı :gitme: kustum sanaaaaaaaaaaaaaa:çok üzgünüm:

Son düzenleme:
11 eylul adetım tamam cok gecmemıs bır kac gun ama zaten ole kendımı hamıleyımdır demıyorum kı ben umıdım yok zaten benım tek korkum o kadar ılac ıctım bır umıt hanı hamıssem ne etcem

saol sevalim sanada kolay gelsin canım benim kib öpüyorum seni
mızmızcım sen biraz alıngansın galiba hem herkes sana kızmıyorki genelleme yapmışsın canım sen günün geçmişse eğer test yap inş varıdr bebeğin hem sen yanlış hatırlamıyorsam düşük yapmıştın 6 ay geçtimi canım üzerinden ? kolay hamile kalmanı engeller bu durum die biliyorum yanlış bilmiyosam eğer ..

oy oy oy mızmızıma bak şimdi
canım pasifiğim senin iyiliğin öyle yazmış tatlışım tabiki inşallah hamilesindir ama insan heveslenip sonra da hamile olmadığını öğrenince üzülüyo ya ondan yani herşeyi oluruna bırak demek istemiş

1-2 gün daha geçsin test yaparsın canım inşallah meleğin seninledir çooook öpüyoruuumopuyorumnanaktan

sevalim yoğunmuşsun bugün canım sana kolay gelsin
gökçem canım eltim gene mi misafirin var kııııı sana da kolay gelsin dadlum
biz de bugün yemeğe davetliyiz canlarım bu akşam giremem artık heralde yarın sabah görüşürüz aeo

yok cnm ole alınmadım takılıyom ıste şutarafagitti pasıfıke

cnm ben hazıranda dusuk yaptım kurtaj olmadım o yuzden doktor adet ol dusunebılırsın dedı benım adette masallahı vardı yemın ederım saatıne kadar sasmadı bılırdım yanı ve adet olmadan once cok gerırlım ben karnım agrırı kasıklarım agrır sırtım acayıp agrır bunda hıc ole olmadı ama tabıkı gebelık belırtısıde sıfır o yuzden kendımı ole hamısım dıyee sartlandırmadım kıııı sadece merak ettım

tabıkı cnm ole ben ıste mızmızlık yaaparım arada pasıkı severım asla aaa kotu dedı demıom bır ara gene demıstım kustum sıze dıyekaydirigubbakcemile2 sefıom ben hepınızı hepınızzzzzzzzzzzzzzzopuyorumnanaktan

mız mızım canım relaxs ol canım rahat ol sonrada hüsrana uğrama
farz etki günün geçmemiş belki kulandığın ilaçlardanada geçikir
benim de hiç şaşmazdı geçen ay bir hafat geç oldum ama söylemedim
çünkü hayal kırıklığına uğramak istemedim

saolasın esmacım öpüyorum datlu elti lliiii liilüü lüüü sanada kolay gelsin canım muckss
kızlar ben kaçar hepiinize afiyet olsun şimdiden yemeklerimi hallettim az dinleneyim dedim kib öptüm mızmız anladım hayırlısı olsun artık inş hamilesindir

kızlar 11 eylulde adet olmam lazımdı hala olmadım hayırmıdır kııııııııı
mızmızım korkma canım birşey varsada Allah korur.testini de yaptırmıştın.ilaçlardan sonra olduysa bilemeyiz tabii herşey bi ümit yani...ama küsme sakın tamam mı.çok düşünüp üzüldügün için kıyamıyoz sana canım pasifik haklı mızmız karuuuuuŞeniz
Bayramda el opmeye beklerim Derin Hanim..sende gelirsin artik ablana...ee malum bizde yas 32..
kaydirigubbakcemile3yok annem sen benden genç gösteriyonn vallah:)))gerçi çok yok aramızda 5 yaş var ama olsun öp dersen ürepim ablişşşŞeniz
ohh ohh evi de makineye vermiş,ütüsünü de yapmış,yemekleri de halletmişş hamaratım benim..ne yapacaksan yap şimdiden de sonra himle kaldıgında(yakında)çokkk yatacaksın bebişinlekaydirigubbakcemile3

kızlar ben annemdeydim gündüz.yengeme yardım ettim temizlige başladık..kendisi çalıştıgı için kıyamıyorum yanlız yapmasına...benim temizligim de var ama öyle çok yüklü bişeyim yok..birkaç gün sonra bende derinden bi yaparım.annemin evi halledelim önce de gerisi kolay...valla demin geldim alışveriş yapmıştım bide yorulmuşum oturunca anladım...bide bugün oruçlu da degilim:çok üzgünüm:sahurda çok kötü oldum.aglaya aglaya uyandırdım korayı:çok üzgünüm:midem ve karnım((bi gıdım bişy yiyemedim makbuş kızacak şimdi biliyom ama yiyemedim canım yaaa:çok üzgünüm:anamm bide kızdırdı benimki kalkmıyo iki saatttt:mymeka:ayy adet de olmadım yine olacakmışım gibi şiş heryerim offf offff ...

şuanda orucunuzu açarken ettiginiz tüm dualar kabul olsun inşallah
ALLAHIM senamıza ve onun gibi yavrusunu erken kaybeden tüm annelere sabırlar ver..yeniden anne olmayı nasip et ya rabbim.Amin...
evlat sahibi olmak isteyen bütün arkadaslarıma ve tanımadıgım kim varsa hepsine,hayırlısıyla eli ayagı düzgün,dinine düşkün,vatanına milletine hayırlı,anne babasına büyüklerine saygılı hayırlı evlatlar nasip et YA RABBİM.AMİN....

selam kızlar temizliğimi boyamızı bitirdik artık tertemiz otururuz allah izin verirse....
derincim çok güzel dua etmişsin teşekkür ederim ve aminnnnn diyorum

selam kızlar temizliğimi boyamızı bitirdik artık tertemiz otururuz allah izin verirse....
derincim çok güzel dua etmişsin teşekkür ederim ve aminnnnn diyorum

hadi güle güle kirletin canım ellerinize saglık:))
herzaman ediyorum canım hepimiz için herşeyin en güzelini versin Rabbim.:Saruboceq:

selam kizlar bir selam vermek istedim, iyiyim ben biraz keyifsizim.
mimizcim hemen bir test yap bence hamile olabilirsin duzenli regle olan her kadin bebek deniyorsa gunu gectigi gb test yapmali bence. Insallah guzel haber verirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…