Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

ben çıkıyorum kızlarr.ağlayınca kötü oluyorum ben başıma ağrılar giriyo ateşi
m çıkıyo şimdide öyleyim.kusuruma bakmayın artık.sizleri çok seviyorum hepinizide tek tek tek öpüyorum derinim makbuşum yüreğinize sağlık herşey gönlünüzce olsun iyi geceler diliyorum

tamam gamzecimm öpüyorum seni iyi geceler canım bende seni öpüyorum..üzülme sakın.güzel günler yakında canım az daha sabır...

Gamzecim Dogum gununmus tatlim..yeni yasin hayirli ugurlu olsun..Esinle birliklikte mutlu,huzurlu ve saglikli beraberce nice mutlu yillara canim..

bişeymi vardıı:dilcikar:

ne küsersin be delüüümmmŞeniz
hofff ben artıkın hazırlıyayım makbuşum.uykum geldi kız...noluyo yaf bana.benim uykum gelmezdi.bende gelse kabahat,gelmese kabahat heee:)))
bian önce hazırlıyayım da yeyip yatalım canım...çok uyku bastırdı valla...işin ilginci benim gündüzleri uykum gelmez hiç.ama iki gündür uyukluyom çok annemde.beynimde bi sorun olmasın :çok üzgünüm:

dövücem seni hee hemen beyninde sorun buluyooo
saçmalama delü normaldir gün boyu oturduğun mu var

yaww şöyle tripli trpli konusmada almayım ayagımın altınaaaaaa.unuttun heralde ben senden büyügüm 30a merdiven dayadımmmyerimsenibenablaya trip yapılmaz öp bakayım elimi:mymeka:

yaww şöyle tripli trpli konusmada almayım ayagımın altınaaaaaa.unuttun heralde ben senden büyügüm 30a merdiven dayadımmmyerimsenibenablaya trip yapılmaz öp bakayım elimi:mymeka:

Bayramda el opmeye beklerim Derin Hanim..sende gelirsin artik ablana...ee malum bizde yas 32..

kızlar 11 eylulde adet olmam lazımdı hala olmadım hayırmıdır kııııııııı

Ayy mizmizim ya...hani uygun niki bulmussun kendine..kizacam sana haa..ya bir rahat birak kendini azicik..en ufak bir suphede hamile miyim sorunu sormaktan vazgec artik kendine...Takdir-i Ilahi ne zaman emrederse ozaman gelecek hayirlisiyla insallah tatlim...tamam seni anliyoruz..cok yakin bir surede aci bir olay yasadin Allah bir daha yasatmasin...ama lutfen bunu takinti yapma kendine psikolojik olarak seni rahat gormuyorum aklinda cunku devamli bu soru...bu durumda bunyende rahat olamaz ki..dusunce gucun bunyenide etkileyebilir..nihayetinde bir gun gecikmis adetin...Allah gonlune gore versin Insallah elbette hayirdir insallah ama takinti yapma bu kadar..inan bana bu isin olacagi varsa olur zaten..Allah emrettimi hersey olur insallah...senin icinde hayirlisi olsun insallah...

herkese iyi pazarlar
nasılsınız
deriim sen nasılsın kardeşinin kötü bir şeyi yokmuş çok şükür canım opuyorumnanaktan
sen nasıl oldun
ağlamcım tatlum sendemi hastasın canım diikat et kendine kardeişinene hayırlı teskereler diliyomopuyorumnanaktan
su gibi gitsin su gibi gelsin kazasız belasız gitip gelsin canım dyrbakırın merkeziyse korkmaopuyorumnanaktan
ranam camım inşalah salı günü mutlu haberle geleceksinopuyorumnanaktan
esmacım sende gdiyomuşsun salı günü inşalah sende güzel mutlu haberlerle gelirsinopuyorumnanaktan
gamzecim doğum günün kutu olsun eşinle bir ömür boyu geçirmek dilewğiyleopuyorumnanaktan

pasifiğim hoşgeldin bacım nasılsı
canım dünkü verdiğin bilgiler çok güzeldi canım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

makberim hoşgeldin nasılsın canımopuyorumnanaktan
nasıl oldun iyimisin geçmiş olsun

X