Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

hosbulduk Sevalcim...sahur zamani girdim..yatiyorum simdi canim..dikkat et kendine..dinlen bira..opuyorum sevgiler..

slm kizlar ben geldim sevalim cok sagol temennilerin icin icimi rahatlatiyon valla inss merkezde olacak cünkü havaalanindaymis görevi zaten havaci asker ya neyse cok sagol dualarin icin hastayim bacim grip oldum bugünde yedim yine orucu dayanamiyom hap icecem az sonra

kizlaarr nereye kactiniz makbus niye ciktin baciimmm yoksa sahurdanmi kaldiniz kiiizzz allah iyiliginizi versin uykuyla arayi actiniz iyice valla

pasifiğim canım hayırlı sahurlar canım afiyet olsun sende kendine çok dikkat et
ağlamacım hiç korkma eminol kikardeşin çok sevecek dyrbakırı
allaha emanet olsun askerlerimiz :enbuyukkk:
canım gripmi olmuşsun yoksa

inss sevalim sever allahim hepsinide esirgesin korusun hepsi bizim evladimiz evet canim gribim iki gündür yatak yorgan cekiyom valla sen nasilsin iyimisin görüsemiyoz kac gündür

evet canım hepsi allaha eman et olsun
canım bende iyim sizi iyi görünce dah aiyi oluyom cannım
ceylanım hoşgeldin nasılsın canım

allah iyilik versin sevalim kimsecikler yok bugün nerde bu kizlar ceylanim hg cano nasilsin

napayim sevalim evdeyim yagrin kursum baslayacak oraya gidip geliyom iste yabanci dil ögreniyom baskada bisi yaptigim yok evde geciyo zamanim yani bütün gün hep ayni seyler

selam kızlar az önce geldim o sıra benimki geldi eve kapamak zorunda kaldım..
nasılsınız

ağlamacım gitinm canım kursunda başlıyo artık sıkılmazsın canım oh ne güzel yabancı dil öğreniyon bende eve hasretim bacım
makberim evet demin hemen gelmenle gitmen bir oldu sen nasılsın

slm canlarim geldim kiss burdayim makbusum hg tatlim....

sevalim evet canim yaa öyle oluyo yagrin baslayacam ama bu halde nasil gidecem bilmiyom

burdayim kizlar bi dolasiyom geri geliyom duramiyom yerimde.... makbus benden bulasti sanada hastalik bacim migden aynimi hala

aynı canım aynı bi değişiklik yok yaa
ben çıkıyorum kızlar sözde dünden beri dışarı çıkıcaz sabah arkadaşı aradı onunla gitti şimdide babası aradı çıldırıcam en sonunda yaaa

makbusum takma allahini seversen benimgibi sinirlerin bozulacak iyice olsun cikarsiniz bacim ben hic gün yüzü görmüyomya bütün gün evde gecermi hep isin icinde valla bikkinlik geliyo ama ne yapayim dayaniyom.....

sevalim bende cikayim canim kimsede yok zaten bogazim tuttu yine ayyyy inss yagrina biseycigim kalmaz yaaa hadi öpüyorum seni canim kib byee

kızlar mrb anca gelebildim akşama misafirlerim var hazırlık yapıyordum biraz dinleneyim dedim bide geceden bulaşık vardı eh tozlar bide makineye verdim evi bide ütüm vardı onu yaptım öyle işte..
sevalim saol canım benim yaa hayırlısı ile atlatırsam kafam rahat edecek inşallah canım temiz çıkar inş diye dua ediyorum bakalım sen nasılsın canım iştesin gene kolay gelsin
gamzecim dün unutkanlık kutlamadan gitmişim DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN canım nice yaşlara güzel günlere inşallah..

X