Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

yok makbuşum ya gene aynı adresini göndermiş galiba ama sanamsj atıcaz demişler atmamışlar bende tekrar gönder demiştim olmazsa yarın msj atar sorarım bende nasıl die

doğru ağlamacım ama insan haliyle burda korkulara kapılıyo rabbim senaya inş yeniden nasip eder inş hepimizede hayırlı evlatlar nasip eder

canım zaten mail adresi aktif değilmiş die adresi kapsama alanı dışında olmuş makbuşm kazene sormuştu semayla geçen msn de görüştük adresini tekrar göndermiş ama halen cevap gelmemişti
slmını iletirim canım olmazsa ona msj atarım tlf unu var bende şimdilik iyiydi çok şükür

hee iyi çok sevindim iyi olsun iyi olmalı cnm benim yaa

valla burdada makbuşum hava rüzgarlı yagmur yagdı elektirikler gitti gayet sıkıcı bi gündür ya
derinimde altta görünüyo hoşgeldin datlum

iyidir canım arkadaşlarım bende sizinle karşılaştığım için mutluyum.yeni geldim hastaneden .durum aynı ..

yok canım valla bildiğin gibi..
dün senadan haber aldık ceylana yazmış msnden erken doğum yapmış 25 haftalık 3 gün yaşayabilmiş meleği :KK43:(

hg ebrarim nasilsin canimm seni sormali iyimisin inss hersey yolundadir canim yaaa kizlar yagrin oruc tutsammi bilmiyorumki hap icip iyimi olayim offff basim heryerim agriyo yaaa :sinifsinif:

valla ağlamacım sen bilirsin sahurda atıp yatarsan akşama kadar fazla ağrın olmaz ama genede sen bilirsin dayanamıyosan tutmazsın

yapmaya ay çok üzüldüm ufff mafoldumbenmafoldumben
nedenirkin rabbim sabır versin çok zor .
SENAM CANIM ARKDAŞIM allah yardımcın olsun .lütfen güçlü ol inşallah yeniden gelicek meleğin .dualarım seninle canım diycek bişey bulamıyorum rabbim acını hafifletsin inşallah mafoldumbenmafoldumben

ağlamacım saol canım ben iyi olmaya çalışıyorum .sen rahatsızsın heralde çok geçmiş olsun canım ..

X