Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

canim exsim benim kiizzz valla hayranim senin su imdik ayakta kalabilmene bak gör ne güzel günler seni bekliyo birgün hepimiz görecez bunu ve birgün sen kalirsan aglama hakliymis diyeceksin yeterki sabret canim benim

haklisin esmacim allah korusun acida israr etmek yalnis inaninki rabbim daha beterinden korusun....

gel esmacim beraber olsun kiizzz yalniz kaldim kocis maca gitti kaynanagil davetteler bende yalniz takiliyom iste böleee
teşekkür ederim canım iftarda su içe içe karnım davul gibi oldu :bbo:
iyi işte canım ne güzel bizlerle beraber yiyosun yemeğini

iyiyim canım sağol boğazım hala şiş ama :KK43:((
esma haklı kızlar fazla uzatmayalım artık kapansın bu konu..tabiki kapatınca unutulmayacak ama dediğim gibi ona sadece dua ederek yardımcı olabiliriz
ayyy canım beniiim çok geçmiş olsun hayatım kendine iyi bak da iyileş bakıyim:eek:lmaz:

valla esmacim ilk oldu bu ne güzelmis diyorum bir bucuk senedir esimle ilk defa masada bas basa yemek yedik ama yinede tam olmadi maca yetismek icin hemen gitti bunada sükür ne yapayim valla

canim exsim benim kiizzz valla hayranim senin su imdik ayakta kalabilmene bak gör ne güzel günler seni bekliyo birgün hepimiz görecez bunu ve birgün sen kalirsan aglama hakliymis diyeceksin yeterki sabret canim benim
sağol canommm herkes kendine göre zor zamanlar geçirmiştir ama ben yıllardır böyle her acıya tek başıma göğüs gerdim bize bizden başkasının faydası yokki her nekadar anlıyoruz desede yanımızda olanlar anlayamıyorlar işte..mecburende iş başa düşüyor işte böyle öğrendim ayakta kalmayı bazen sarsılıyorum ama sabır herşeyin ilacı canım sağoll

öyle makbusum valla dert anayin basinda olsa allahim vermesin bi evlat olarak ben acilarini dindiremedimki ama hayat devam ediyo ben kendime sasiyom nasil kaldim kafayi yemeden diye ama bak görki her derdi cekiyo insan oglu allahim götürdügüz kadar vermesin valla her derdi cekiyoz ama iyi ama kötü

canlarım ben biraz müsadenizi istiyim gelicem ama yine biraz işlerim var öpüyorum sizi inşallah kaçırmam sizi

kizlaarrr ben geldimde kimse kalmadimikiii yaaa pasifigim bunun tadi igrenc baciiimmm cok gicik olmus kisssss nerdesün delü garuuu

kızlar biraz işi var inşallah brda olursunuz görüşürüz inşallah eski neşemizi buluruz

güle güle eylülcüm yap isini bende yeni oturdum valla hic bi yerim tutmuyo amaaannnn bi sigara icsem nasil olurum :bbo: ölürüm heralde bu defaaa

X