vallahi birtanem bizim bırakma sebebimiz de hiçbir zaman o doktorla hasta doktor ilişkimiz olmadı sanki ulaşılmazı zor odasına kendini binbir zorlukla atıp 5 dk çıktığın biriydi o.hiçbirşey konuşamıyosun kurbanlık koyun gibi alıp alıp çıkarıyolar.bişi sorsan bile ayak üstü cevaplıyor sanki hadi git der gibi.ya ben paramla rezil oluyodum orada.başarılı bir doktor olabilir ama doktor dedğin sadece biyolojini değil psikolojini de tedavi edecek.ama bunda yoktu öyle birşey.hiç ümit verici değil bir de dediğin gibi.şimdi canere başladım bir de caner eşimin spermogramını yorum yapmak için çok ayrıntısız buldu.morfoloji hakkında bişi yok burada dedi.ben kendim bir spermogram yapayım dedi.muayenehanede yapacak.ali fuat sayı iyi olunca hemen tamam bu iyi demişti hiç morfolojiyi sorgulamadı.neyse yani yeni doktorum caner.gelecek ay aşılama yaptırmayı düşünüyorum ona.dün başladım ve 1.5 saat rahat rahat konuştum herşeyi.o kadar da pozitifti ki herşey ayaklarım yerden kesildi.ne olur caner hakkında olumsuz şeyler duydum deme zaten çok umutsuzum.........bu 3. doktorum.aşılam konusunda başarılı mı acaba?haberin var mı?bana aşılama yaptığım hastaların %50 si üçüncüde de olsa gebe kaldı dedi.
caner nerenin doktoru?devlet hastanesinde mi?biz denizli tıpta doçent başak hanıma gidiyoruz.memnunuz.
olsun hayatım sen fazla değilsin sıhhatler olsun duş alacaktınya ben 55 kiloydum ama neyse ki 2-3 kilo verdim sanırım tatilde.herkes farketti.belirgin fark var diyor.
olsun hayatım sen fazla değilsin sıhhatler olsun duş alacaktın
kaydirigubbakcemile:a015:............................
kızlar ben gelecek ay aşılama yaptıtrmayı düşünüyordum ama eşim eczaneye gidip ilaçların fiyatını sorarken eczanede çalışan kapalı bir bayan varmış kendisinde 4 kutu ilaç olduğunu artık kendisinin ihtiyacı olmadığını istersem bana verebileceğini solemiş.doktoruma sordum günü geçmemişse olur dedi yarın ilaçları alıp doktoruma göstereceğim olur derse bu ay aşılama yapacağım tabi doktorum beni de hazır bulursa.allah razı olsun inşallah .demek ki hamile kalmış allah evladını bağışlasın.ben de olsam ihtiyacı olan birine verirdim herhalde.artık devlet hiç ödemiyo biliyosunuz.bu da milyarlar demek yani.çok sevindim vallahi.hiç olmazsa birincide olmazsa ikinciyi ben öderim......allah gerewk etmesin de.........[/QUOTE
bu gercekten cok guzel cok da umut verici bir haber, ne kadar uzuluyordun daha dun, gercekten insanin kismetinin ne zaman nerden gelecegi belli olmuyor, Allah buyuk, icten dualari duyuyor. Insallah sonucu da guzel olur tatlim, cok sevindim.
betty seninle son bir konusup iyi sanslar dilemeyemedim, yarin bekliyoruz haberini, hem iyi sonuc hem de cok rahat gecti diye