Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

saol ceylanım canım benim......

bide doktor dediki belki ufak tefey yapışıklıklar vardı şimdide açılmış olabilir dedi.....inşallah öyledirde bu ay artık hamiş kalırım inşallah.....

ay heyecandan sormayı unuttum bettycim şimdi nasılsın canım ağrın sızın yok dimi iyi hissediyosun dimi kendini

iyiyim ceylancım gündüz ağrım oldu biraz şu anda ağrım yok biraz hassasiyet ver karnımda...doktorum antibiyotikleri bitir dedi...ağrın olursada kas gevşetici ve ağrı kesiciyi iç dedi şimdi onlrı kullanıyorum....

tamam talım ilaçları aksatma sakın güzelim haberini bekliyodum bi süreliğine çıkmak zorundayım şimdi canım küçük kardeşim geldi ingilizce yazılısı varmış azcık onu çalıştırayım dönecem burda olursan yine görüşürüz fıstık ay çok sevindim ya allahım şükürler olsunnn

iyi geceler kizlar, iyisiniz umarim.
betty okudum, iyi gecmis, bosuna demedik guven bana diye)))
demek dedikleri gb eski yeni makinada farketmiyormus, bir daha birine yardim etmeye calisirken bunu da deriz.
oh icerisi porcoz yapildi, onumuzdeki aya daha da guzel haberlerini bekliyoriuz:)))

ay hadi insallah birkac gunden birsey olmaz, guzel haberlerle gel senacim

kizlar bugun uc gun oncesi testi yaptim, tabiiki yine bebek falan yok, tahmin ettigim kadar uzulmedim, alistim demekkki..........

hihoyyyt betty çok sevindim attlım.İnşallah en kısa zamanda da müjdeli haberlerini alıcaz.Öptüm seni

neslim ,gündoğmadan saolun canlarım....

gündoğmadan canım dur bi gelsin adetin idrarda hemen belli olmuyo biliyosun....

kızlar bişiy sorucam özellikle öğretmen arkadaşlara şimdi devlet onu karşılamıyo bunu karşılamıyo peki doğum ücretini karşılıyomu biliyomusunuz

kızlarrr yine kimse yokmu yaww......

bettyciiiiiiiiiiiiiiiiiim.......birtanem ne oldu ...........ben demedim mi inanma kimseye diye........böyle durumlarda hep abartılır zaten.hadi geçmiş olsun inşallah güzel güzel yumoşların olur bir de ikiz:teytey: deymeyin betty meeeeeeeeeeeee.

ceylanım resimlerim hakkındaki güzel yorumların için çooooooook teşekkürler.bu arada ingilizce çalıştıracağım demişsin.yoksa ingilizce öğretmeni misin?ben ingilizce öğretmeniyim de.........branşdaş mıyız yoksa?

gündoğmadan sağol gülüüüüüüüüüüüüüm......doktora gittik iğnelrin son tarihi var ama hemen geçmez dedi.birkaç günle......süt hormon testimi kaybetmiştim tekrar ona bakacak ve eşim sperm verdi ona da bakacak......ikisi de iyi çıkarsa bu ay aşılamaaaaaaaaaaaa...................

senacım hadi hayırlı olsun...inşallah tutacak aşılaman.....

bende hazır kimse yokken kocam kek istedi kek yapıverdim....:)))hep beraber olsakta beraber yesek....

ceylan cnm devlet doğumu karşılıyo diye biliyorum hatta bazı özel hastanelerde (emekli sandığı ile anlaşmalı olanlarda) çok az ücret ödeyerek doğum yapabiliyorsun....

aaaaaa senacımm ikizmi dedin valla eşimin ailesinde çok var ikiz bende korkuyodum ikiz olursa diye...ama şimdi olsada olur...herşey allahtan....:)))

canlarım iyi akşamlar benim nette sorun vardı giremedim şimdi de gelip gidiyor çok özledim sizleri meraktan öldüm valla betty canım çok sevindim bana da moral oldu inş bu ay gelir senin meleğin ve bizim meleklerimiz öptüm kızlar

içime doğmuş demek kiiiiiiiiiiiiiii:lepi: bu arada kek afiyet şeker olsun...........

betty ...............ceylan.................. keşke siz de albüme resimlerinizi koyasınız.merak ediyorum sizleri de vallahi............

evet senacım ingilizce öğretmeniyim bende bak zümre buldun kendine şuracıkta:))
iğneleri kullanabileceğine çok sevindim tatlım
ay bettycim bende acıktım da ne yesem d,ye düşünüyodum bi dolaba baksammı neler var acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…