Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

Merhaba kızlar benide aranıza alın.Ben 1buçuk ay önce dış gebelik geçirdim ve sol tüpümü aldılar.Doktorum hamile kalmamda bi sakınca olmadığını istiyorsam hemen hamile kalabileceğimi söyledi.Son adetim 15 aralık tekrar denemeye başladık..

cnm yeni adet tarihlerimizi yazıyoruz listeye, 15 ocakmı yazayım?

bettycim hadi bakalım yarın korkularından sıyrılıp anne olma yolunda bir adım daha atıyosun...........

cnm yaa....inşallah inşallah herşey yolunda gider,acı çekmem bugünde durup durup aklıma geldi yarın 2'de gidiyorum...

bende senin olayına çok sevindim inşallah birdaha gerek kalmazda ilkinde tutuverir ama hepten yıkılırsam falan diye düşünme cnm...ilk seferinde tutmayabilir bunuda unutmadan yaptır....ama yine söylüyorum allahım nasip etsinde tutsun inşallah kocaman harflerle yazcam seni listeye.....

ben yemek olayına girişeyim kızlar sonrada duşa girerim malum yarın gidiyorum biliyosunuz....avrupa yakası reklam aralarında gelirim.....canlarım görüşürüz.....

HEPİMİZE UĞURLU GELİR İNŞALLLAAAHHHH :Saruboceq:

ARALIK AYI LİSTEMİZ.....

ceylan83....................10 aralık????????? beklemedeyizzzzz....
ozceliksena...............20aralık?????????beklemedeyizzzz....
rapunzel82................24 aralık
gülceza....................25 aralık
bukett........................28 aralık
gönülsızım.................28 aralık
gundogmadan............28 aralık
beyazz......................28 aralık
akkanarya..................28 aralık
bubuş........................28 aralık
nergis55.....................29 aralık

OCAK AYI LİSTEMİZ...

sıla8....................1 ocak
yoncagülüm..........1 ocak
elalı.....................2-15 ocak arası
burcusal...............3 ocak
arifeyvz................4 ocak
nesli....................6 ocak
sarıkız2008..........6 ocak
ozge_844............10 ocak
elçinzeynep.........11 ocak
nese_206.............11 ocak
neslim51..............13 ocak
trapper_55............15 ocak
makber_21............15 ocak
rapunzel_82...........16 ocak
betty0..................18 ocak
sevilim..................18 ocak
eslemim................18 ocak
mona rosa..............19 ocak
runhaş...................20 ocak

HAMİŞLERİMİZZZ.......

hüzün_yılı.....:CüvCüv:

aysbar...........:CüvCüv:

arda...............:CüvCüv:

entelliye..........:CüvCüv:

gelgit...............:CüvCüv:

:CüvCüv: :nazar: :emir_bebek:

Son düzenleme:
senacım canım işte bu canım olsun sen pozitif ol ve inan canım bak gör allahın izniyle olacak tatlım inşallah canım önümüzdeki aydan bende çok umutluyum bilmiyorum içimde bi umut var inşallah allahım dualarımızı geri çevirmez canım listemiz pespembe hamişlerle dolsun en kısa zamanda insallahh
bettycim canım bak yarın bu vakitlerde allahın izniyle tam anlamıyla rahatlamış olcaksın canım

kızlar gndoğmadan nerelerde uğramamış bugün pek sevilde bol bol geziyo herhalde bikaç gündür denk gelemiyorum

hayatım ben buradayım aksine ewdeyim bir saat önce filan girdim kimse yoktu gündoğmadanın yatılı misafiri gelecekti bugün dün o yüzden hazırlık yaptı bu günde geldilerse bakamıyordur

çok soğuk hayatım burası o yüzden ewdeyim ben yaz kış üşürüm valla o yüzden kışın bir yere kıpırdamam ewden çıkmam bide saigaram bitti 2 tane içebildim benim ew biraz merkeze uzak araba eşimde markete gitmem için araba lazım yada dolmuşa binmem lazım çıkamadımda dışarıda fırtına var gibi sigarasızlığı unutmak için bişeylerle uğraştım öfffff napçam ben ya:nazar:

Benmi :))) banamı söledin eğer bensem üzerime alındım iyi idare eder benimde zor tüp bebek yaptım tuttu kaybettim 7 ay önce :KK43:((
Adet tarihim bu ay 20 olmam gerekiyodu ilk defa geciktim ama şişkinlik var karenımda oclam gibi

çok soğuk hayatım burası o yüzden ewdeyim ben yaz kış üşürüm valla o yüzden kışın bir yere kıpırdamam ewden çıkmam bide saigaram bitti 2 tane içebildim benim ew biraz merkeze uzak araba eşimde markete gitmem için araba lazım yada dolmuşa binmem lazım çıkamadımda dışarıda fırtına var gibi sigarasızlığı unutmak için bişeylerle uğraştım öfffff napçam ben ya:nazar:

canım bende 10 seneden fazla sigara içtim....hayattada bırakamam diye düşünüyodum....bak anlatayım ben sabah kahvaltı yapmadan koyu bi kahve ve sigarasız hayatta duramazdım 2-3 sigara içerdim kahvaltıdan önce....hasta yatağımda bile sigara içerdim bademciklerim şiş antibiyotik kullanıyorum bir elimde taylot sigara içerdim....bırakmayı çok denedim nikotin bantları aldım belki biliyosundur nikotin bantı varken sigara içmek çok tehlikelidir yani nikotin komasına bile girebilirsin...ben banamısın demedim kolumda nikotin bantı yine sigara içiyodum....sonra eşimle karar aldık heleki bebek isteyince 6 ay önceden bırakmak gerekiyor biliyosun....bi arkadaşım bir ilaçla bıraktı sigarayı....bende araştırdım hastanelerin sigara bırakma ünitelerinde kullanılıyomuş zyban isimli bir ilaç ve biz o ilaçla eşimle beraber sigarayı bıraktık...inanırmısın o hapı bile içerken bişey olsada vazgeçsem diye bile düşünüyodum...ama ilaç süper bi ilaç benim gibi biri bıraktıysa herkez bırakır diye düşünüyorum.....

AMA ŞUNUDA SÖYLİYEYİM SAKIN AMA SAKIN BİR DOKTORA DANIŞMADAN KİMSE KULLANMASIN.....CAHİL İNSANLAR DEĞİLİZ ....ben bana yardımcı olan bir ilacı paylaştım...doktor bir yakının varsa sor soruştur....en güzeli ilaç kullanırken de sigara içiyorsun ilaç yavaş yavaş sigaradan aldığın hazzı azaltıyor hiç birşey anlamıyorsun içtiğin sigaradan....normalde 1 kutu 1 kişi için 1 ay sürüyo tedavi biz eşimle 1 kutuyla ikimiz bıraktık....

belki yardımcı olur diye yazdım tatlım....umarım kurtulursun bu illetten...ben şu anda çok mutluyum tertemiz hissediyorum kendimi.....darısı başına inşallah.....

yağmurcn hoşgeldin canım
sevilcim sakız çiğne tatlım varsa yoksa çekirdek falan geçiştirmeye çalış bari tatlım

kıslarrr nerdesiniz yaaa....ben daha banyoya bile girmedim iki muhabbet edeyim dedim ama kimsecikler yokmu ne.....

e hadi git baaaaaaaaaaari.ben de duşa gireceğim vallahi.öğretmenlerin hayatı hep aynı galiba.

iyiyim canım netim hiç iyi değil bu gece gidiyo geliyo ben şimdiden sana allah kolaylık versin diym bettycim yarın için allah yardımcın olsun canım bak gör yarın akşam güzel haberlerle geleceksin içime doğuyo canım

canım bende 10 seneden fazla sigara içtim....hayattada bırakamam diye düşünüyodum....bak anlatayım ben sabah kahvaltı yapmadan koyu bi kahve ve sigarasız hayatta duramazdım 2-3 sigara içerdim kahvaltıdan önce....hasta yatağımda bile sigara içerdim bademciklerim şiş antibiyotik kullanıyorum bir elimde taylot sigara içerdim....bırakmayı çok denedim nikotin bantları aldım belki biliyosundur nikotin bantı varken sigara içmek çok tehlikelidir yani nikotin komasına bile girebilirsin...ben banamısın demedim kolumda nikotin bantı yine sigara içiyodum....sonra eşimle karar aldık heleki bebek isteyince 6 ay önceden bırakmak gerekiyor biliyosun....bi arkadaşım bir ilaçla bıraktı sigarayı....bende araştırdım hastanelerin sigara bırakma ünitelerinde kullanılıyomuş zyban isimli bir ilaç ve biz o ilaçla eşimle beraber sigarayı bıraktık...inanırmısın o hapı bile içerken bişey olsada vazgeçsem diye bile düşünüyodum...ama ilaç süper bi ilaç benim gibi biri bıraktıysa herkez bırakır diye düşünüyorum.....

AMA ŞUNUDA SÖYLİYEYİM SAKIN AMA SAKIN BİR DOKTORA DANIŞMADAN KİMSE KULLANMASIN.....CAHİL İNSANLAR DEĞİLİZ ....ben bana yardımcı olan bir ilacı paylaştım...doktor bir yakının varsa sor soruştur....en güzeli ilaç kullanırken de sigara içiyorsun ilaç yavaş yavaş sigaradan aldığın hazzı azaltıyor hiç birşey anlamıyorsun içtiğin sigaradan....normalde 1 kutu 1 kişi için 1 ay sürüyo tedavi biz eşimle 1 kutuyla ikimiz bıraktık....

belki yardımcı olur diye yazdım tatlım....umarım kurtulursun bu illetten...ben şu anda çok mutluyum tertemiz hissediyorum kendimi.....darısı başına inşallah.....
canım benim çok sağol arştıracağım bu hapı bende 4 senedir içiyorum bütün arkadaşlarım kuzenlerim içiyordu ben içmiyordum nereden alıştım bilmem

herkez kaçmış galiba ya bu gün dizi günü ondannnn yaprak dökümü var avrupa yakası var ohhhhh benim canım bişey istemiyor tv yede bakmak istemiyor birde belimde karnımda bi ağrı var kızlar adetim bitti sayılır adet olurken olmadı böyle

X