gündoğmadan saol tatlım kızmışın biraz ama olsun.....
canım benim adetimin son günü bitmesini bekliyorum ilaç kullanmadım geçen ayda kullanmadım ben yumurtlamamda bi sorun yok o yüzden kullanmadım adetim bitsin gideceğim bakalım ne diyecek durum neiyiyim canım sitede hamiş falan varmı onlara bakıyodum insan umut doluyo onları okuyunca
sen nasılsın canım neye karar verdin bu ay ilaç kullanıcakmısın gittinmi doktora
ya kızlar kendimden utanıyorum ben ceza almışım konuyu yukarı taşımak için nokta nokta yaptığım için .ama yasak olduğunu bilmiyodum ki.nevrosky uyardı birdaha da yapmadım.yine de ceza puaqnı vermişler 5 puan almışım.
birtaneeeeeeeeeeeeem.çok sağol kocaman öpüyorumolsun bak ben sana 3puan verdım canım :)
canım senacım ay çok sevindim canım yaaaa günün en güzel haberi galiba aalhım ne kadar büyük bak ummadığın bi anda bir kapı açıverdi sana allahım inşallah tutarda sevincimiz tam anlamıyla gerçek olur canım benim ay nasıl sevindim allah o kızdan da razı olsun ne muradı varsa versin inşallah canım
ay çok mutlu oldum yaaaaaaa
ya senacım okadar umutsuzlandın kaygılandın gördünmü hayatım allah yardımcı oluyor bi yerden denk geliyor okadar sevindimki insallah bu ay olur daha fazla yorulmazsın hem maddi hem manevi kuzum hadi hayırlısı