Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

kızlar ben çıkıyorum bi dahada okumayacağım rahim filmiyle ilgili birşeyler çok etkileniyorum....yarın görüşürüz artık ceylan tatlım konuşamadık seninle bu akşam pek giremedin heralde....

senacım sende takma artık kafana......

öpüyorum hepinizi.....

bettycim taklım bak bu doğru karar işte canım teyzemler aradılar akşam size geliyoruz dediler pat diye aniden bende hemen çıktım hazırlık yaptım onlar için yeni gittiler canım benim olsun sonra görüşürüz yine kendine iyi bak moralini bozma canım benim

gündoğmadan saol tatlım kızmışın biraz ama olsun.....

bety bety pabucu yarim cik sokaga oynayalim hihoyyyt
kizdigima alinmismis mi arkadasim? sekerim kizmak mizaci kizmakti; niye kizayim yoksa??
gerci yazilanlara kizmistim kendim de rahim filmine giderken, soyleki tecrubeleri okumustum cok korkutmuslardi beni, sonra arastirinca ve basima gelince ogrendiklerimle arkadaslarin ayrintili ne niye acidigini anlatmadiklarini anlayip kizmistim. gerci kizmistim da derken yanlis kelime belki kendime kizdim niye her okuduguma inandim diye.

ben sana en ayrintili anlatimi yaptim basta aleti yerlestirirken bir dakika bir dakikaya yakin aci hissedeceksin, o bir gecsin tatlim devamindan korkma "insan o an saniyorki devami da oole aciyacak" ne zaman anliyor devami oole degil, bastaki aci aklinda kaliyor ya, devami cok kolay geliyor. bu arada dedim di mi alti yedi dakika surmeyecek bile tum islem.
Insallah guzel sonuclarla gelceksin canimcim, korkma kotu sonuclar cok nadir cikiyormus genelde de cikanlar o an aciliyormus zaten canim.

iyiyim canım sitede hamiş falan varmı onlara bakıyodum insan umut doluyo onları okuyunca
sen nasılsın canım neye karar verdin bu ay ilaç kullanıcakmısın gittinmi doktora
canım benim adetimin son günü bitmesini bekliyorum ilaç kullanmadım geçen ayda kullanmadım ben yumurtlamamda bi sorun yok o yüzden kullanmadım adetim bitsin gideceğim bakalım ne diyecek durum ne

günaydın kızlar ben dün gece giremedim neyse baya iyiymiş sayfa dün bende yarın birgün gideceğim bakalım doktora hiç istemiyorum ama.......... yarımda kalsın istemiyorum betyy cim korkma ya bende sordum soruştuedum acımıyormuş hayatım geçen ay doktor bana dedi çekelimmi bir ay deniyelimmi diye bende deneyelim dedim benden yani bu ay isteyebilir rahim filmi aman ya ama ben korkmuyorum bu ay gayet relax ım şakkıdı

olsun bak ben sana 3puan verdım canım :)

kızlar gebelık baslıgı altında hamıle kalmak ıcın bır tavsıye dıye konu acılmıs okudunuzmu. civanperçemi ve çuha çiçek yağı sayesınde arkadas 4 yıldan sonra hamıle kalmıs. bı goz atın bence benım gunum yaklastı eğer adet olursam bıtınce hemen baslarım.

kızlar ben gelecek ay aşılama yaptıtrmayı düşünüyordum ama eşim eczaneye gidip ilaçların fiyatını sorarken eczanede çalışan kapalı bir bayan varmış kendisinde 4 kutu ilaç olduğunu artık kendisinin ihtiyacı olmadığını istersem bana verebileceğini solemiş.doktoruma sordum günü geçmemişse olur dedi yarın ilaçları alıp doktoruma göstereceğim olur derse bu ay aşılama yapacağım tabi doktorum beni de hazır bulursa.allah razı olsun inşallah .demek ki hamile kalmış allah evladını bağışlasın.ben de olsam ihtiyacı olan birine verirdim herhalde.artık devlet hiç ödemiyo biliyosunuz.bu da milyarlar demek yani.çok sevindim vallahi.hiç olmazsa birincide olmazsa ikinciyi ben öderim......allah gerewk etmesin de.........

Merhaba kızlar benide aranıza alın.Ben 1buçuk ay önce dış gebelik geçirdim ve sol tüpümü aldılar.Doktorum hamile kalmamda bi sakınca olmadığını istiyorsam hemen hamile kalabileceğimi söyledi.Son adetim 15 aralık tekrar denemeye başladık..

canım senacım ay çok sevindim canım yaaaa günün en güzel haberi galiba aalhım ne kadar büyük bak ummadığın bi anda bir kapı açıverdi sana allahım inşallah tutarda sevincimiz tam anlamıyla gerçek olur canım benim ay nasıl sevindim allah o kızdan da razı olsun ne muradı varsa versin inşallah canım
ay çok mutlu oldum yaaaaaaa

ya senacım okadar umutsuzlandın kaygılandın gördünmü hayatım allah yardımcı oluyor bi yerden denk geliyor okadar sevindimki insallah bu ay olur daha fazla yorulmazsın hem maddi hem manevi kuzum hadi hayırlısı

birtanem benim Allah herşeyi gönlüne göre versin bukadar candan temiz samimisin ya......
seni çooooooooook opüyorum

ya senacım okadar umutsuzlandın kaygılandın gördünmü hayatım allah yardımcı oluyor bi yerden denk geliyor okadar sevindimki insallah bu ay olur daha fazla yorulmazsın hem maddi hem manevi kuzum hadi hayırlısı

aşkım benim sağol....evet kimbilir geçen 2 ay yaptığım iğneler boşa gitti ama allah ya işte belki bu olur.........opt

ya nerdesiniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz???ne diyorum bakın kızlar.be sefer başaracağım.....bu sefer başaracağım.......bu sefer hep böyle düşünmeye çalışacağım.belki etkisi olur.çünkü bugüne kadar hep negatif baktım son anlarda ümitlendim olmadı.bu sefer şimdiden pozitif olmayı deneyeceğim.........ama korkuyoruuuuuuuuuumsenağlama ya bu sefer hepten yıkılırsam.................

Son düzenleme:
bettycim hadi bakalım yarın korkularından sıyrılıp anne olma yolunda bir adım daha atıyosun...........

ay ne çok konuştuuuuuuuuum.kendi çapımda yazıp cevaplıyorum işteşakkıdı:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…