- 20 Ağustos 2008
- 3.625
- 15
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mona rosaaaaaaaaaaaaa nerdesin?canım mesajıma cevap yazmadın Ali Fuatı sen neden bıraktın?
saolun kızlar inşallah kolay atlatırım çocuk gibi bahaneler bulmaya başladım acaba çektirmesemmi diye bile düşündüm....ama eninde sonunda çektirmek zorunda olduğumuda biliyorum....
senacım bende 46 kiloyum...:))) iğneden bile korkan bir insanım...düşündükçe kafayı yicek gibi oluyorum demin korkudan ağladım...eşimde yazık istersen çektirmeyelim benim için o kadarda önemli değil dedi....ama ben ne olduğunu öğrenmek istiyorum....yani mecbur çektiricem....benim tek istediğim kolay geçmesi ve buraya korktuğum gibi değilmiş yazıp filmi çektirecek arkadaşlarada destek olmak....
mesjını görmedim canım bundan başka.çok bilimsel olmadığını düşündüm.fazla da aydınlatmadı bizi.hasta psikolojisi denen şeyden pek anlamıyorlar.doktor değil de laborant eşimin spermlerinin morfolojisiyle ilgili çok olumsuz konuşmuş.moral bozan değil moral veren yaklaşıma ihtiyacımız var.eşime dedim bir daha o doktora gitmeyeceğiz.kısacası "soğudum." senin eski ve yeni doktorun kim?sizin sorun neydi?bizim sayı ve morfoloji.
bizim konuyu taşımak içinmi yaptın cnm ....görmedim ben....
aa ceza punai da mi var? nerdeyiz yaw biz, ne cezasi ne puani ben anlamadim?[/QUOTEevet birtanem varmış.ama biz kuralları okumadığımz için bu hataya düşüyoz işte.