Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

merhaba kizlar iyi geceler, bu gece isim cok yarin kalmali misafirlerim gelicek de, bir yigin is beni bekliyor, bitiremedim. ara ara girip sizlere bakarim tabii;=) sizsiz olmuyor kizlar:))

selam meleklerimmm, nasılsınız, gözlerim pörtlediğinden kelli, okumadan yazılanları bodoslama daldım konuya:) nasıl herkes iyi mi, var mı müjdee!?

kıslarrrrr.........yaaaaa.....ben şu rahim filmi korkumu kabus boyutuna getirmeyi başardım....onu oku bunu oku rahim filmiyle ilgili topiklere girdim iyi olanların yanında çok kötü şeylerde okudum.......yaaa ben nasıl gidicem doktorum perşembe 2'de gel dedi.....senağlama :a015: :çok üzgünüm:

ya beety neden kötü yorumlara inanmak istiyosun?bak ben ufak tefek bir kadınım ama yine de zerre kadar canım yanmadı.diyorum ya kalkıp çarşıyı dolaştık yemek yedik.üstelik sana bir sürü ilaç vermiş ben bir tek novalgin içtim.öyle dedikleri gibi kanamam falan da olmadı benim.okuyunca şaşırıyorum zaten.

selam arkadaşlar bugün yoğundu benimde ancak girebildim sayfalar almış başını gitmiş
betty canım bende korkuyorum ama şöyle düşün ne yaparsak yapalım bu film çekilmeden kesin derdimizi bilemiyoruz filmi çektirince bir adım daha ilerleyeceksin en güzeli bu hiç soru işaretin kalmayacak bütün yazılanları okumak iyi bir fikir değil bence çünkü kafan karışır benim öyle oldu dr konularında herkes bir şey diyor ama bak; bir arkadaşım jinekologa ilk gittiği ay çekmiş dru ve filmin ne olduğu hakkında hiç fikri yokmuş çok zorlanmamış adet ağrısı gibi bir ağrı oluyormuş ama drunu mutlaka iste onunki yanındaymış faydası olmuş çıkınca öğrenmiş filmin zor olduğunu bilseydim çektiremezdim diyor umarım seninkide kolay geçer kendini kasma öpüyorum canım Allah kolaylığını verir inan buna

saolun kızlar inşallah kolay atlatırım çocuk gibi bahaneler bulmaya başladım acaba çektirmesemmi diye bile düşündüm....ama eninde sonunda çektirmek zorunda olduğumuda biliyorum....

senacım bende 46 kiloyum...:))) iğneden bile korkan bir insanım...düşündükçe kafayı yicek gibi oluyorum demin korkudan ağladım...eşimde yazık istersen çektirmeyelim benim için o kadarda önemli değil dedi....ama ben ne olduğunu öğrenmek istiyorum....yani mecbur çektiricem....benim tek istediğim kolay geçmesi ve buraya korktuğum gibi değilmiş yazıp filmi çektirecek arkadaşlarada destek olmak....

mona rosaaaaaaaaaaaaa nerdesin?canım mesajıma cevap yazmadın Ali Fuatı sen neden bıraktın?

mesjını görmedim canım bundan başka.çok bilimsel olmadığını düşündüm.fazla da aydınlatmadı bizi.hasta psikolojisi denen şeyden pek anlamıyorlar.doktor değil de laborant eşimin spermlerinin morfolojisiyle ilgili çok olumsuz konuşmuş.moral bozan değil moral veren yaklaşıma ihtiyacımız var.eşime dedim bir daha o doktora gitmeyeceğiz.kısacası "soğudum." senin eski ve yeni doktorun kim?sizin sorun neydi?bizim sayı ve morfoloji.

saolun kızlar inşallah kolay atlatırım çocuk gibi bahaneler bulmaya başladım acaba çektirmesemmi diye bile düşündüm....ama eninde sonunda çektirmek zorunda olduğumuda biliyorum....

senacım bende 46 kiloyum...:))) iğneden bile korkan bir insanım...düşündükçe kafayı yicek gibi oluyorum demin korkudan ağladım...eşimde yazık istersen çektirmeyelim benim için o kadarda önemli değil dedi....ama ben ne olduğunu öğrenmek istiyorum....yani mecbur çektiricem....benim tek istediğim kolay geçmesi ve buraya korktuğum gibi değilmiş yazıp filmi çektirecek arkadaşlarada destek olmak....

birtaneeeeeeeeeeeeeem.sakın sakın sakın vazgeçme.bebişerimiz için değmez mi?cesur ol sen koskocaman bir eğitimcisin filmi çeken doktoru da sen yetiştiriyosun korkma onlardan lülülülülülü inan bu rahim falmi tamamen filmi çekecek doktorun el hüneriyle ilgili birşey eğer kibar davranırsa inan hiçbirşey olmuyo.hatta benimki asık suratlıydı.anam dedim bu beni ne yapar şimdi dedim amalaelaelaelaelae aynen böyleydi yani.çocuk nasıl doğuracan kız cadı bundan korkarsan.o daha zor.....Şeniz

valla halısın çocuk doğurmak daha zor iş....şimdi orasını hiç düşünemiyorum bile....hele bi olsunda...eşimede demin dedim ki bebiş bi gelsin bi sopa yicek benden dedim ne hallere düştük ya oramızı buramızı görmeyen kalmadı valla...:)))))))))

ya kızlar kendimden utanıyorum ben ceza almışım konuyu yukarı taşımak için nokta nokta yaptığım için .ama yasak olduğunu bilmiyodum ki.nevrosky uyardı birdaha da yapmadım.yine de ceza puaqnı vermişler 5 puan almışım.

betttyyyyyyyy:eek:klava:
yaw inan bana acimayacak o aciyan diyenler bastaki yarim dakikalik acidan bahsediyor ya da bazi arkadaslarimizin tupleri tamamen ya da yari kapali oldugu icin, biliyorsun kapalilik varsa ilaci biraz daha guclu verip acmaya calisiyorlar.
benim kendi doktorum yapmisti yapanla ilgisi var mi varsa ne kadar bilmiyorum o konuda bir sey diyemem kesin.
ama ne olursa olsun kesinle "acayip acidi oldum bittim" diyenlerde bir sorun vardir ya da yapanda, yoksa ben doktoruma sormustum, anestezili yapsam diye, delirdin galiba minicik aci icin anestizi mi verilir dedi, turkiyede oyleymis dedi, inanmadi yanlis okumussundur dedi sırnaşık şey
zaten ilac tuplerden gecerkenki sizi ina regle sizisi gb nerdeyse daha az hatta guzelim yapma, guven banakaydirigubbakcemile

mesjını görmedim canım bundan başka.çok bilimsel olmadığını düşündüm.fazla da aydınlatmadı bizi.hasta psikolojisi denen şeyden pek anlamıyorlar.doktor değil de laborant eşimin spermlerinin morfolojisiyle ilgili çok olumsuz konuşmuş.moral bozan değil moral veren yaklaşıma ihtiyacımız var.eşime dedim bir daha o doktora gitmeyeceğiz.kısacası "soğudum." senin eski ve yeni doktorun kim?sizin sorun neydi?bizim sayı ve morfoloji.

vallahi birtanem bizim bırakma sebebimiz de hiçbir zaman o doktorla hasta doktor ilişkimiz olmadı sanki ulaşılmazı zor odasına kendini binbir zorlukla atıp 5 dk çıktığın biriydi o.hiçbirşey konuşamıyosun kurbanlık koyun gibi alıp alıp çıkarıyolar.bişi sorsan bile ayak üstü cevaplıyor sanki hadi git der gibi.ya ben paramla rezil oluyodum orada.başarılı bir doktor olabilir ama doktor dedğin sadece biyolojini değil psikolojini de tedavi edecek.ama bunda yoktu öyle birşey.hiç ümit verici değil bir de dediğin gibi.şimdi canere başladım bir de caner eşimin spermogramını yorum yapmak için çok ayrıntısız buldu.morfoloji hakkında bişi yok burada dedi.ben kendim bir spermogram yapayım dedi.muayenehanede yapacak.ali fuat sayı iyi olunca hemen tamam bu iyi demişti hiç morfolojiyi sorgulamadı.neyse yani yeni doktorum caner.gelecek ay aşılama yaptırmayı düşünüyorum ona.dün başladım ve 1.5 saat rahat rahat konuştum herşeyi.o kadar da pozitifti ki herşey ayaklarım yerden kesildi.ne olur caner hakkında olumsuz şeyler duydum deme zaten çok umutsuzum.........bu 3. doktorum.aşılam konusunda başarılı mı acaba?haberin var mı?bana aşılama yaptığım hastaların %50 si üçüncüde de olsa gebe kaldı dedi.

bizim konuyu taşımak içinmi yaptın cnm ....görmedim ben....

hayır birtanem başka bir topikti.neyse haberiniz olsun da siz yapmayın.çok utandım yani ben asla kuralları bozan bir tip değilimdir.gerçekten moralim bozuldu.:çok üzgünüm:

senacım tatlım bozma moralini ne olmuş yani nerden bileceksin uyarı geleceğini....

senağlamaayrıca seviyem 13 idi 10 a düşürmüşler.bilsem yapar mıyım?zaten moralim bozuk herşeye alınıyorum

senacım canım olsun moralini bozma zaten öyle olacağını bilsen yasak olduğunu bilsen yapmazdın canım napalım çok moralini bozma olmuş bikere bilmeden

bettycim canım inşallah hayırlısıyla bitireceksin canım ve bak içime doğuyo hiç bi sorun çıkmıycak temiz çıkıcak canım sonuçların

gündoğmadan tatlım yarın çok yoğunsun o zaman desene kolay gelsin diyelim sana

X