Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok testin sonucunu aldık tatlım ogun ama bayagı bekledik makinalsrı bozulmuş vs...hamile degilim.adette olmadım bekliyorum..
yok testin sonucunu aldık tatlım ogun ama bayagı bekledik makinalsrı bozulmuş vs...hamile degilim.adette olmadım bekliyorum..
mona rosa tatlım tedavi sürecinde biraz bahseder misin.Bende 9 aydır bebek istiyorum fakat bi gelişme yok.Aşılamaya ne zaman başlanıyo ve bu süreç ne kadar sürüyo.Bu konularda bi fikrim yok.Bide devlet memurlarına bu tedavi karşılanıyomu?Çok fazla soru sordum galiba .Şimdiden sağol tatlım bye
valla öyle canı sana moral verdim dün ama iki gün önce benim halimi gördeydin adet oldum diye dünyanın sonu gibi hiç bişey umrumda değil di ağlamaktan yüzümü bir görecektin fakat şimdi çok iyiyim canım bir iki gün geçsin sende çok iyi olacaksın gör bakben nöbetçiydim ama öğleden sonra izin istedim.geldim uyuum kızlra.psikolojimi düzeltemiyorum yaaaaaaaaaaa.dünyanın sonuymuş gibi geliyor.biri böyle söledim mi akıl veriyoz ama kendimiz uygulayamıyoz değil mi kızlar?
arkadaşım eski ve yeni drların kimler?ben de al fuata gittim.memnun kalmadım.denizli tıpa başladık artık.