Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

yok testin sonucunu aldık tatlım ogun ama bayagı bekledik makinalsrı bozulmuş vs...hamile degilim.adette olmadım bekliyorum..

şekerler ben yeni geldim okuldan bi yemek olayına girişeyim işler bittikten sonra burdayım
ecrin canım dur bakalım bi kaç güne gelir o zaman adetin

canlarım bende geldim öğretmenler dökülüyo tek tek...:))))okul çıkış saati...:))))bende yemeğe girişeyim görüşürüz sonra şekerler.....

ben nöbetçiydim ama öğleden sonra izin istedim.geldim uyuum kızlra.psikolojimi düzeltemiyorum yaaaaaaaaaaa.dünyanın sonuymuş gibi geliyor.biri böyle söledim mi akıl veriyoz ama kendimiz uygulayamıyoz değil mi kızlar?

mona rosa tatlım tedavi sürecinde biraz bahseder misin.Bende 9 aydır bebek istiyorum fakat bi gelişme yok.Aşılamaya ne zaman başlanıyo ve bu süreç ne kadar sürüyo.Bu konularda bi fikrim yok.Bide devlet memurlarına bu tedavi karşılanıyomu?Çok fazla soru sordum galiba .Şimdiden sağol tatlım bye

neslim önce bir kadın doğumcuya git. o alttan muayene ve hormon testi yapacak.eşinden de sperm tahlili isteyecek.ardından rahim filmi(hscg) çekilmesi gerek. o da temizse aşılama yapıyor genelde doktorlar.aşılama için de adetinin 2. gününden iğne vurulup,yumurtlama günü eşinden alınıp yıkanan spermler rahim içine veriliyor canım.bence önce bir doktora görün.devlet tedavini karşılıyor
benim buğün adetin 2. günü.iğnem vuruldu.14. gün aşılamam olacak.2009 hepimize bebek yollar inşallaaaaah:emir_bebek:kaydirigubbakcemile2

ben nöbetçiydim ama öğleden sonra izin istedim.geldim uyuum kızlra.psikolojimi düzeltemiyorum yaaaaaaaaaaa.dünyanın sonuymuş gibi geliyor.biri böyle söledim mi akıl veriyoz ama kendimiz uygulayamıyoz değil mi kızlar?
valla öyle canı sana moral verdim dün ama iki gün önce benim halimi gördeydin adet oldum diye dünyanın sonu gibi hiç bişey umrumda değil di ağlamaktan yüzümü bir görecektin fakat şimdi çok iyiyim canım bir iki gün geçsin sende çok iyi olacaksın gör bak

bende gündüz girmedim pazara gittim dükkana gittim ewe gelincede yemeğe koyuldum anca bitti ama yorulmuşum havada çok soğuk üşümüşüm valla

bnde umidimi kaybetmedım kımı zman buhran gecirsemde içim sıkılsada hep bı umıt buluyorum taa içerlerden kendıme ve dıyorum oluck bızımd eolucak bıgun evımze melegımz gelecek dıyorum nezaman bı hamş haberi lsam rabbıme dua ediyorum bızede isteyn herkesseeeee de versın dıye

Mrb arkadaşlar bende sizler gibi o mutlu günü bekliyorum isteyeli 2 yıl oldu bir kimyasal bide dış gebelik geçirdim... çok umutsuzluğa kapıldığım günler oldu ama o içimdeki umut sönmedi hala...

kılzar hoşgeldiniz
mona rosa canım aşılaman inşallah pozitif sonuçlanır canım dualarım seninle

iyiyim canım sitede hamiş falan varmı onlara bakıyodum insan umut doluyo onları okuyunca
sen nasılsın canım neye karar verdin bu ay ilaç kullanıcakmısın gittinmi doktora

kızlar naber geldim ben...yemeğimide yedim...keyifler nasıl...ben hala korkuyorummmmmmm.....

HEPİMİZE UĞURLU GELİR İNŞALLLAAAHHHH :Saruboceq:

ARALIK AYI LİSTEMİZ.....

ceylan83....................10 aralık????????? beklemedeyizzzzz....
ozceliksena...............20aralık?????????beklemedeyizzzz.....
aytişş.......................22 aralık??????????
zeynep1978...............23 aralık
ecrin1001..................23 aralık
rapunzel82................24 aralık
gülceza....................25 aralık
bukett........................28 aralık
gönülsızım.................28 aralık
gundogmadan............28 aralık
beyazz......................28 aralık
akkanarya..................28 aralık
bubuş........................28 aralık
nergis55.....................29 aralık

OCAK AYI LİSTEMİZ...

sıla8....................1 ocak
yoncagülüm..........1 ocak
elalı.....................2-15 ocak arası
burcusal...............3 ocak
arifeyvz................4 ocak
nesli....................6 ocak
sarıkız2008..........6 ocak
ozge_844............10 ocak
elçinzeynep.........11 ocak
nese_206.............11 ocak
neslim51..............13 ocak
trapper_55............15 ocak
rapunzel_82...........16 ocak
betty0..................18 ocak
sevilim..................18 ocak
eslemim................18 ocak
mona rosa..............19 ocak
runhaş...................20 ocak

HAMİŞLERİMİZZZ.......

hüzün_yılı.....:CüvCüv:

aysbar...........:CüvCüv:

arda...............:CüvCüv:

entelliye..........:CüvCüv:

gelgit...............:CüvCüv:

:CüvCüv: :nazar: :emir_bebek:

bettycim ben gelecek ay aşılama yaptıracağım galiba.o yüzden sana yeni tarih veremiyorum.........

X