Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

senacım iğne derken çatlatma iğnesinden mi bahsettin devlet karşılamıyor diye aşılamadan mi benim bi yakınım klomenle hamile kaldı onunda tek tüp tıkalıydı kuzum allah verdimi veriyor canım

gonal-f ovulasyon uyarıcı ve çatlatma iğnesi canım

valla bak oraların o kadar soğuk olması bile beni kesmiyo, koydum kafaya, yerleşcem oralara. hem ayrıca hava soğuk olsa da dostlar sıcak olsun yeter bana! sositososito
:roflol:gel hayatım gel benimde arkadaşım yok buluşuruz bol bol ohhhhhhhh ne güzel olur valla ben istanbula gelip buraya döndükten sonra bir hafta kendime gelemiyorum:çok üzgünüm:

herkese iyi geceler............

iyi geceler senacığım, üç kuruşluk aklımla (zira çok hastayım hala) anlayamadım pek sıkıntını tatlım ama geçmiş bitmiş ola, senin de yüzün güle diyeyim giderayak. Sorun her ne ise üzüntü ana faktör unutma canım yerimseniben

neslicim bende kaçıyorum tatlım iyi geceler yarın için kolay gelsin canım sana allah rahatlık versinŞeniz

sorma kızz uyku tutmadııı kocişşşş horul horul uyuyo.kuşum bende bebiş için uğraşıyorum.tüpe başladım yeni sen ne durumdasın.

sorma kızz uyku tutmadııı kocişşşş horul horul uyuyo.kuşum bende bebiş için uğraşıyorum.tüpe başladım yeni sen ne durumdasın.

ben mayıs ta zorunlu kürtaj la ikizlerimden ayrılmıştım, sonrası da fazla stresli bir deneme süresiyle geçti. Bu ay bi rahatım bi rahatım ki sorma canım. yeni yıl "bu benim yılım" diyenlerin yılı ne de olsa :) Akışına bıraktım yani :1hug:

ohhhh yarasın kuşuma ne güsel vallla.artık bende eskisi gibi deilim benimde iki gebeliğim sorunlu oldu bebişler hiç yaşamadı küretaj falannn.şimdi tüp bebek önerdi dr pgt ile birliktr yeni başladım bakalım elimde geleni yapıyorum olursa olur olmazsa ne yapayım dimi yani.senin nede aldılar ikizleri tüp bebekmiydi kız bunlar nasıl ikiz.

ohhhh yarasın kuşuma ne güsel vallla.artık bende eskisi gibi deilim benimde iki gebeliğim sorunlu oldu bebişler hiç yaşamadı küretaj falannn.şimdi tüp bebek önerdi dr pgt ile birliktr yeni başladım bakalım elimde geleni yapıyorum olursa olur olmazsa ne yapayım dimi yani.senin nede aldılar ikizleri tüp bebekmiydi kız bunlar nasıl ikiz.

normaldi tatlım, ben 5 yıldan fazla oldu evleneli. İlk zamanlarda bir gebelik daha olmuştu fakat bi yandan okul vardı, olacak iş şey değildi! (gerçi yine var ama olsun :) -) aldırdık. 4 yıl sonra da tamam artık zamanıdır herhalde dedik, denememizin 2. ayında oldu ama sonu hüsranla bitti. 3 aylık olmamışlardı daha, önce birinin gelişimi durdu sonra da diğeri etkilendi.
Neyse güzelim geçti gitti, hatırlamamakta fayda var yerimseniben

öle tabi yavvv unutalım onları(nası unutucaksak):))) neyse önümüze bakalım yine oluruz kızzzzz kim tutar bizi haaaaydeeeeeeeeeeeeeeee

aynen bacım :) bu arada albümüne baktım ne ufacık tefecik minicik bi şeymişsin sen sositososito meslek hasatlığı mıdır pıtırcık hemşireeee lülülülülülü

tatlım iyi geceler, ben de kaçayım yarın uzun ve huzursuz bi gün olacak. Kar yağmasın ne olur ne olurr:Saruboceq:

kimse yokmuuuuuuuuuuuu buldum sonunda burayı aman ne ararım ne aradım:)))topikler hep ayrılmış yeni topic açmışlar üreme zamanımı geldiki:)))

listedeyim ama adet olmadım kan testi yaptırdım grip oldugum için dr ilaç verecekti hamile degilmişim.bakalım bekliyorum benim günü gününe olur bir gün bile şaşmaz umarım sabah olurum.birde bugun eşim bana dediki ben testin sonucunu sormaya gittim görevli makina bozuk biraz daha bekleyin dedi diyor bana sonrada makina bozuksa belki test yanlkıştır hamilesindir diyor eşim aman kafam bulandı işte ne bileyim hayırlısı allahtan.2 gündür sigarayı bıraktım bırakabildim çok mutluyum umarım başlamam.

listedeyim ama adet olmadım kan testi yaptırdım grip oldugum için dr ilaç verecekti hamile degilmişim.bakalım bekliyorum benim günü gününe olur bir gün bile şaşmaz umarım sabah olurum.birde bugun eşim bana dediki ben testin sonucunu sormaya gittim görevli makina bozuk biraz daha bekleyin dedi diyor bana sonrada makina bozuksa belki test yanlkıştır hamilesindir diyor eşim aman kafam bulandı işte ne bileyim hayırlısı allahtan.2 gündür sigarayı bıraktım bırakabildim çok mutluyum umarım başlamam.

hosgeldin, basta bende zor bulmustum burayi:)) kaybetme bir daha bizi.
kan testtini almadin mi hala? hemen yaz bize, Insallah mujde verirsin.
sigarayi birakmanda harika olmus, ah ah bbir de ben biraksam:KK43:((((((((

X