- 24 Mart 2008
- 5.324
- 12
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/225325-preseed-kullanipta-hamile-kalan-varmi.html
alın kızlar size şu preseedle ilgili link bi inceleyin isterseniz
alın kızlar size şu preseedle ilgili link bi inceleyin isterseniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
marak ettim bende bakacağımyerimsenibenvalla gündoğmadan canım ben istiyorum aslında kullanmak ama tamda karar verebilmiş değilim kullanmak istiyorum çünkü bende bide kuruluk problemi var ondan sıkıntı oluyo benim için ama alırsam da orda yazıldığı gibi kullanmayı düşünmüyorum sadece dış yüzeyine azıcık sürerim diye düşündüm
yok kuzum ya görümcem geldi yeni gitti hemen açtım aklım hep sizdeydisevil hoşgeldin canım tam seni andım geliverdin gezmelerdemiydin sen bakıym
valla gündoğmadan canım ben istiyorum aslında kullanmak ama tamda karar verebilmiş değilim kullanmak istiyorum çünkü bende bide kuruluk problemi var ondan sıkıntı oluyo benim için ama alırsam da orda yazıldığı gibi kullanmayı düşünmüyorum sadece dış yüzeyine azıcık sürerim diye düşündüm
haftayı yasakladık bu seferde gün saymaya başladın canım :))) çok fenasın sen varya gün yasak desek saatmi sayacan kuzummm????