Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

ya tabi ki iyi olsunlar da...biz burada işimiz bitene kadar kalacaksak hiç oaylamayalım birbirimizi...hadi hamileliği ağır geçenler olabilir ama hepsinin mi yaaaaaaaaa?

ya ben size hep dedim insanın ne kadar ağır geçerse geçsin 5 dk ayırırlar canım ayırmıyolar işte ewet sena haklısın hadi biri iki tanesi giremesin hiç biri girmiyor

şimdi senacım sana kahvenin teknik özelliklerini söylüyorum canımmmm

kahvenin kahvesi nası tarif ediyorum ama bo bol olucak

şekeri bi çimdikkkk

3 sefer taşacak kadar kaynatacan

fincana cezvenin altını delip dökecennn

koşa koşa soğumadan kocişe götürecenn

o zaman spermler daha hareketli oluyomuşşşş

hemen bebiş oluyomuş

bilmeyenlere duyrulurrr

ya tabi ki iyi olsunlar da...biz burada işimiz bitene kadar kalacaksak hiç oaylamayalım birbirimizi...hadi hamileliği ağır geçenler olabilir ama hepsinin mi yaaaaaaaaa?

çoookkk haklısın bebişş gerçektende valla.bir hüzün yaprakları vardı biliyo musunuz.
kızcagızın açmadıgı konu kalmıyodu.
hamile kaldı ugramaz oldu vefaasız hüzün noolcekk:dilcikar:

valla günnnnnn özledik seni canım bu gün dahada yoğunsun sen kuzum neyse işlerini bitirde bol bol görüşelim

betttyyy geldim gelmesine de okuyacam hepsini die yazamıyorum....
hiheeyyyyt çekin len ellerinizi klavyeden....iki dakka mola verin
ben de yazacam işte banane banane....
ay kızlar siz yatakta da böyle hızlıysanız en geç şubat hepiniz hamiş ben size söyleyeyim ben de size derim gelecek ay, hamiş oln gelmiyo die...cevapla tuşuna bastığımda kendimi hangi sayfada bulacam acaba
ha bismillah basıyoruuuuuuuum

peki ceylanımsen bayağı pişirmişsin anlaşılan......
yanlız bu kahvenin kokusunda davet var kısssssssssslaaaaaaar

:)))))))))))))))))))..................ayyyy...ebrubuuuu güldürdün beni ya...........:))))))ama sohbetleri kaçırma bence......

ebrucumm çok geri sayfalarda kalmamışsındır inşallah hoşgeldin tatlımmmm

he valla ebrubu zaten nerde gereksiz iş var onda hızlıyız....yani çenede demek istedim haaaaaa yanlış anlamayın......

yok senam yaaaa ben pişirmiyom kahve pek dokunuyo bana:))))))))))))

güüüüünnnüüüüüüüüüüüüüüümm hoşgeldin datluuuum gözlerimiz yollarda kaldııııı nassıııııın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…