Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

sagol canikom.inşşş.senin adet tarihine baktım da sanırım şuanda adetlisin.şubat 2 diyo çünkü.yani bu ayın 2sinde mi adet oldun?peki miden niye bulanıyo o kadar kıssssssssssssdelikafadulden
benim adetime var daha.19 ocak canım.ama diyorum yaa bilmiyorum da sence niye olabilir?sol kasıgımda batma var dünden beri.bir şişkinlik sözkonusu birde.gögüsleri sorma zaten onlar hep acır.kaydirigubbakcemile2

benimmmmmmde 18 ocak ve benimde sağ kasığımda batma var :uhm:

cnm bence hamişsin ama hayırlısı allahtan inşallah tahmin ettiğim gibi olur hamişsindir dualarım seninle
inşallah şeker pembeciğim:1hug: yarın öğreneceğiz hep birlikte sadece bu ay bir his geldi içime hiç bir belirti olmamasına rağmen bel ağrısı dışında bi test yapayım dedim işte silik çıkınca kan testi yaptırmaya karar verdim yarın ola hayrola:Saruboceq: kısslar ilk yaptığım test farklı markaydı ilki çok silikti sonrakiler daha belirgin sonraki 2 tanesi farklı marka 2 gün varken yaptım adet tarihine bi anlamda deneme oldu eğer yasak diilse ve hamileysem:dance: aynı gün içinde yaptığım testlerden en belirgin çıkanın markasını veririm eğer isterseniz bi de fotosunu çekerim becerebilirsem eklerim a.s. hepinize ve kendime dua ediyorum bol bol inşallah 2009 hepimize birer melek getirir inşallah

Son düzenleme:
inşallah şeker pembeciğim:1hug: yarın öğreneceğiz hep birlikte sadece bu ay bir his geldi içime hiç bir belirti olmamasına rağmen bel ağrısı dışında bi test yapayım dedim işte silik çıkınca kan testi yaptırmaya karar verdim yarın ola hayrola:Saruboceq: kısslar ilk yaptığım test farklı markaydı ilki çok silikti sonrakiler daha belirgin sonraki 2 tanesi farklı marka 2 gün varken yaptım adet tarihine bi anlamda deneme oldu eğer yasak diilse ve hamileysem:dance: aynı gün içinde yaptığım testlerden en belirgin çıkanın markasını veririm eğer isterseniz bi de fotosunu çekerim becerebilirsem eklerim a.s. hepinize ve kendime dua ediyorum bol bol inşallah 2009 hepimize birer melek getirir inşallah

canım paylaşımını bekliorum hemde hewesle ve merakla

kıslarr ben geldim....eve geç geldik hemen yemeğe koyuldum yemek yedik...mutfağı bile toplamadım daha.......çook moralim bozuldu adetime 11 gün vardı daha.....ne alaka hiç böyle olmamıştı doktorumu aradım cumartesi gel dedi.....bilmiyorum artık....hiç keyfim yok ağlamak istiyorum.......bide çok yoğun oldu adetim......

bu arada yeni gelen arkadaşlar hşgeldiniz.....adet tarihlerini yazarsanız eklerim listemize.....

kıslar ben fazla kalmam belki moralim çok kötü.....duş falan alırım.....ceylanın yumoşlarını merak ediyorum......hepiniz çok saolun....

BEBİŞLİ ,MUTLU YILLAR HERKEZEEEEEEEE.........

HEPİMİZE UĞURLU GELİR İNŞALLLAAAHHHH :Saruboceq:

OCAK AYI LİSTEMİZ...

elalı.....................2-15 ocak arası
vesta...................9 ocak
ozge_844............10 ocak
elçinzeynep.........11 ocak
nese_206.............11 ocak
ingilizceci..............12 ocak
papatyaaaa............12 ocak
neslim51..............13 ocak
trapper_55............15 ocak
makber_21............15 ocak
sivaslı58................15 ocak
rapunzel_82...........16 ocak
z.nihal..................16 ocak
sevilim..................18 ocak
eslemim................18 ocak
ebrubu...................18 ocak
mona rosa..............19 ocak
deasy....................19 ocak
runhaş...................20 ocak
gundogmadan.........24 ocak
ceylan83................28 ocak
nergis55.................29 ocak

ŞUBAT AYI LİSTEMİZ.......

özçeliksena..................2 şubat
nesli............................2 şubat
bumuyani.....................3 şubat
betty0..........................7 şubat kafamçokkarıştı

HAMİŞLERİMİZZZ.......

hüzün_yılı.....:CüvCüv:

aysbar...........:CüvCüv:

arda...............:CüvCüv:

entelliye..........:CüvCüv:

gelgit...............:CüvCüv:

:CüvCüv: :nazar: :emir_bebek:

kızlar nerdesiniz yaaa..............senaaaaa......

ceylanda doktorda.............güünün işi başından aşkın.......sevilim yok......bende gidiyorum o zaman..............

ya geldiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmm.aşkım hiç üzülme bak ben diyeyim sna yemin ederim senin gebeliğin çok yakın bu ay olmadı kesin gelecek ay.ay ne bilim çok eminim ya............

bazılarıo mide bulantımın sebebini sormuş da yok kızlar ya ben de prolaktinimi düşürmek için hap kullanıyorum çok ağır bir hap yan etkisi kusma ve hemen herkeste oluyomuş....öldüm vallahi

ceylaaaaaaannnn sen de gel hadi..........nittin?

betty cim avrupa yakasını izle azıcık gülme terapisi olur canım

yaaaaaaaa kimse yok kızlar ne yapıyorsunuz ya tv de bişey de yok tv bakıyorsunuz desem

betyy hayatım üzülme ya çok erken oldu bir iki gün olsa neyse acaba üstünemi görüyo diye düşündüm yoğun geliyor demişsin oda olamaz niye böyle oldu ya biliyormusun galiba bende olacağım sivilceler karnım şişiyo bide tatlı istiyo canım ama benimde 12 gün var daha erken gelecek bu ay niye öyle oldu ki

ceylan haytım gelemedin yoksa yumoşlar iyi de hemen kutlamayamı geçtin kuzum:jeyyar:

kimse yok kendi kendime takılıyorum ya dün ewde yoktum yazmışsınızda yazmışsınız 17 sayfa okudum sabah tam ama bugün ewdeyim sizleyim ama kimse yok ya

merhaba...sengözlerimebaksanab

kızlar işte size yeni paranoyam:
adetim sabah başlamıştı, parçalar halinde ve kahverengi. O da çok az. Sabah 6 gibi karın ağrısı bastırmıştı, hani şu gastrit sancısı benzeri bişeydi. Kıvrılıp uyuyakalmışım, uyandığımda başlamıştı zımbırtı. Normalde hep yoğun ve kırmızı olur idi. Nette araştırdım dış gebeliğe kadar yolu var :)
Ben stres de etmediydim... garip oldu bu şimdi... kansızlık mı var acep! yarın doktora gidiyorum neyseki...:uhm:

Son düzenleme:
merhaba...sengözlerimebaksanab

kızlar işte size yeni paranoyam:
adetim sabah başlamıştı, parçalar halinde ve kahverengi. O da çok az. Sabah 6 gibi karın ağrısı bastırmıştı, hani şu gastrit sancısı benzeri bişeydi. Kıvrılıp uyuyakalmışım, uyandığımda başlamıştı zımbırtı. Normalde hep yoğun ve kırmızı olur idi. Nette araştırdım dış gebeliğe kadar yolu var :)
Ben stres de etmediydim... garip oldu bu şimdi... kansızlık mı var acep! yarın doktora gidiyorum neyseki...:uhm:
ozaman ihmal etme canım insallah kötü bişey yoktur ya ne oluyor bize bu ay kızlar:çok üzgünüm:

evet canım yaa gerçekten bakk.sol kasıgıma hep birşey batıyor anlamadım gitti.hadi inşş birbirimize haber verelim olur mu tatlişim.a.s.

tamam tatlım ama ben bu ay rahim filmi çektirdim belki ondandır bilmiyorum hiç bi fikrim yok yani

bende çıkıyorum işte kimse yok görüşürüz kıslar ceylancım bekledim hayatım seni ama gelemedin yine girerim öptm hepinizi

X