Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

Kızlar benide listeye eklermisiniz..Başlamak bitirmenin yarısıymıs..Ben bu niyetle yola cıkıyorum..
Allah yardım etsin..

enisecim yeni adet tarihlerini yazıyoruz ne zaman olursun 28 ocakmı yazayım???

bide enise cnm bi çözüm buldunmu nasıl hami.ş kalmayı planlıyosun???

Canım bir sonraki adet tarihime 24 ocak yazıyor..Hesaplama takviminde..
Canım valla bir yol bulamadım..Aynı yollar keşke bulabilsem..
Kendi kendime gelin güvey oluyom ama Allah büyük ne yapayım..

geldim canlarım sonunda internetim problem çıkardı kahrolası
doktor baktı yumoşlara 12mm miş şu an ama bundan sonra hızlı büyür dedi ctesi kontrole çağırdı sanki küçük gibi geldi kızlar bana ama doktor 10mm i geçince korkmuyoruz bi şekilde büyüyo sen 10mm i atlatmışsın büyüyecek dedii bakalım ctesi tekrar kontrol

Hayırlısı canım yumos dediğin yumurtalar mı?
Bi de canım yazının altındaki resmi nasıl ekledin bende eklemek istiyorum da

enisecim evet yumoş yumurtalar tatlımm

o resmi nasıl ekledim sitede biyerde bulmuştum evlilik takvimi nasıl yapılır diye bi başlık vardı galiba ordan yaptım ama başlık nerdeydi hatırlamıyorum

sen naptın tatlım kocişi ikna edebildinmiii

ii bakalım ceylanım büyüyolar demek...........merak ettik vallaa....

kıslar benim de bugün bitti.çalışmalar başlarız yarın.daha erken aslında ama olsun performansı yüksek tutalım....bu ay niyeyse biraz daha umutluyum birazzzzzzzzcık ama.heralde prolaktinim düşeceği için allahın izniyle.

Canım yok ben zaten konusmuyorum suan onunla yaklasık 3 4 ay oldu konuyu acmayalı bana öyle dediler acma konusunu kendi ister..Bende öle bekliyorum ama hazır bu arada diyorum gizli planlarımı uygulayım..
OOff bilmiyorum Benim işim zor kızlar tek başıma savaştayım..

inşallah enisecim bu kadar istiyosun allah yardımcın olsun

senam netim çok kötü tatlım ya yarım saatte açıyo sayfayıı

nasıl sence yumoş 11.gün 12mm küçük geldi bana ama 30 31 günde adet oluyorum ondanmıdır yavaş büyüyo

tatlım yanlız şunu da bil başta yavaş büyüyüp bir günde aniden de kocaman olabiliyomuş.seninki de öle olsa gerek.hem küçük olsa dr söylerdi merak etme.

bu arada buy ymurtanın gününü sayarken adetin ilk gününü baz alarak sayıyoz dimi?mesela ben ayın 1 inde oldum bugün 7 si.7. günüm mü oluyo bugün?

inşallah öyledir senacım yaaaa öyle dedi gerçi kendisi de 10mm i geçmese tedaviye cevap vermiyo diyecektik ama riskli alanı geçmiş bu tedaviye cevap verdiğini gösteriyo dedi bide sağlada 4 tane 10mmlik var onlar gelişmeyecekmiş soldakine östrojen sağlayarak hızla büyütecekmiş öle bişiler dedi pek anlayamadım sonra da o 10mmlikler küçülecekmiş mi ne öle bişiler dedii

evet canım bugün 7. günün oluyo tatlım kız sena senle peşpeşe hamile kalırız belkide günlerimiz yakın bakk

betty nerelerdesin tatlım sevilcim sende beklemişsin gitmişsin internetin gazabına uğruyorum hallaaaa kusura bakma canımm

güncüm ya eksikliğinde öyle belli ki

senam miden nasıl olduşimdi canımm

ceylan tatlım bence çok küçük değil yumoşların......ikimizde cumartesi gidiyoruz doktora......benim moral sıfır valla bu adetim beni sinir etti.......ne güzel çalışma yapmıştık boşunaymış meğerse......zaten görev gibi zor oluyo......ceylancım sakın canını sıkma....çatlatma iğnesi yapacakmı.....onunla ilgili birşey yazmamışsın.........

çorbacılar sizi :) denk gelemiyorum artık size..
bi de ne gevezesiniz yav beynim sulanıyo okuyana dekkafamçokkarıştıa.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…