sagol canikom.inşşş.senin adet tarihine baktım da sanırım şuanda adetlisin.şubat 2 diyo çünkü.yani bu ayın 2sinde mi adet oldun?peki miden niye bulanıyo o kadar kıssssssssssssdelikafadulden
benim adetime var daha.19 ocak canım.ama diyorum yaa bilmiyorum da sence niye olabilir?sol kasıgımda batma var dünden beri.bir şişkinlik sözkonusu birde.gögüsleri sorma zaten onlar hep acır.kaydirigubbakcemile2
inşallah şeker pembeciğim:1hug: yarın öğreneceğiz hep birlikte sadece bu ay bir his geldi içime hiç bir belirti olmamasına rağmen bel ağrısı dışında bi test yapayım dedim işte silik çıkınca kan testi yaptırmaya karar verdim yarın ola hayrola:Saruboceq: kısslar ilk yaptığım test farklı markaydı ilki çok silikti sonrakiler daha belirgin sonraki 2 tanesi farklı marka 2 gün varken yaptım adet tarihine bi anlamda deneme oldu eğer yasak diilse ve hamileysem:dance: aynı gün içinde yaptığım testlerden en belirgin çıkanın markasını veririm eğer isterseniz bi de fotosunu çekerim becerebilirsem eklerim a.s. hepinize ve kendime dua ediyorum bol bol inşallah 2009 hepimize birer melek getirir inşallahcnm bence hamişsin ama hayırlısı allahtan inşallah tahmin ettiğim gibi olur hamişsindir dualarım seninle
benimmmmmmde 18 ocak ve benimde sağ kasığımda batma var :uhm:
inşallah şeker pembeciğim:1hug: yarın öğreneceğiz hep birlikte sadece bu ay bir his geldi içime hiç bir belirti olmamasına rağmen bel ağrısı dışında bi test yapayım dedim işte silik çıkınca kan testi yaptırmaya karar verdim yarın ola hayrola:Saruboceq: kısslar ilk yaptığım test farklı markaydı ilki çok silikti sonrakiler daha belirgin sonraki 2 tanesi farklı marka 2 gün varken yaptım adet tarihine bi anlamda deneme oldu eğer yasak diilse ve hamileysem:dance: aynı gün içinde yaptığım testlerden en belirgin çıkanın markasını veririm eğer isterseniz bi de fotosunu çekerim becerebilirsem eklerim a.s. hepinize ve kendime dua ediyorum bol bol inşallah 2009 hepimize birer melek getirir inşallah
kardelen inşallah hamilesindir canım
benimmmmmmde 18 ocak ve benimde sağ kasığımda batma var :uhm:
ozaman ihmal etme canım insallah kötü bişey yoktur ya ne oluyor bize bu ay kızlar:çok üzgünüm:merhaba...sengözlerimebaksanab
kızlar işte size yeni paranoyam:
adetim sabah başlamıştı, parçalar halinde ve kahverengi. O da çok az. Sabah 6 gibi karın ağrısı bastırmıştı, hani şu gastrit sancısı benzeri bişeydi. Kıvrılıp uyuyakalmışım, uyandığımda başlamıştı zımbırtı. Normalde hep yoğun ve kırmızı olur idi. Nette araştırdım dış gebeliğe kadar yolu var :)
Ben stres de etmediydim... garip oldu bu şimdi... kansızlık mı var acep! yarın doktora gidiyorum neyseki...:uhm:
evet canım yaa gerçekten bakk.sol kasıgıma hep birşey batıyor anlamadım gitti.hadi inşş birbirimize haber verelim olur mu tatlişim.a.s.