Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

evet elali ya haklisin:))
rapunzell ruyani okudum diger baslikta, bence cok guzel bir ruya, hadi bakalim Insallah:))

anım cok saol..ınsallah hayırlara cıkar...

pardon 5 değil 4 yıllık evliyim allah mı söyletti nedir herhalde 5.yılda da olmıyıcak ağzımdan çıktığına göre

semacım hosgeldın sende aramıza

cezamı yıne cektım..en cok ceza alanda benmıyım nee topıkteekaydirigubbakcemile3
dun gezme vardı..gıremedım..aksamda gec geldım...
hastalanan arkadslar olmus..yenı ay yenı bır umut demek morallerı bozmayalım..
betty lıstedekı adet tarıhıne gore daha cok vardı..cunku senle hemen hemen tarıhlerımız aynı canımcımm:uhm:

sema umutsuzluk yok tatlım ne demek o 5. yılda da olmıcak galiba kızarım ama Allah hayırlısını tez zamanda versin hepimize

sen hangi yolları denedin sorun olmazsa özelden atarsan iyi olur canım.ona göre fikir yürütelim.

Canım özel msj sayfasını actım.Dün acil cıkmam gerekti,yazdıklarınızı okudum.Ben özelden sana ayrıntılı yazıyorum durumu..İnsallah çare bulurum..

sizi şımarıklar sizi tam 17 sayfa okudum amma ilerlemiş dün hiç giremedim kuzen geldi ankaradan onunla beraberdim ama size küstüm hiç merak etmemişsiniz bu kız niye gözükmüyo diye özellikle ceylancım sen hep merak ederdin neysse kıslar dün güzel muhabbetler olmuş

bunun yardimi yok arkadasim mecbur adam isteyecek, guzelce anlatacaksin derdini bir de yas kac?

Canım eşim zaten genel olarak pek konusmayı sevmez..Ama yinede tatlı dille anlatmaya çalıştım aylardır da uğrasıyorum ama malesef uzun bir süre istemiyorum diyor..
Bende işte kendimce birseyler bulmaya çalısıyorum..
Eğer kaza olursa ama sevineceğine eminim..

betycim çok şaşırdım hayatım ama daha çok var nereden çıktı şimdi bu kırmızı kart neyse tatlım üzülmeyelim yola devam ama niye bu kadar erken geldi

neslim bidenem sende üzülme hayatım ya bu ayda mı hamiş yazamayacağız listeye ya geçen ay benimde hiç belirtim yoktu kuzum seninki gibi oldu yani

hayatım prezarvetif kullanıpta hamile kalan çok biliyorum oda garenti değil iyi olmuyo patlak filan çıkıyo istersen kızların dediği yöntemi dene ama bana sorarsan çift taraflı olmalı ikinizde istemelisiniz

canım kistmi yumoş mu kistse ilaç vermeli doktor yada adette filan geçiyor belki gitmiştir canım

senam tatlım miğde bulantın devam ediyorsa kısların dediği gibi çubuk kraker ye yada galeta unu varsa ondan bir iki kaşık ağzına at çoğalınca oda iyi geliyor hayatım

bir gün ben de anne olacağım
umudumu kaybetmedim gerçi henüz karar verdik, geçen ay tutmadı (beklemiyordum zaten, yumurtlama zamanım geçmişti)
bu ay için... umutluyum sanırım..
ya aslında ben abartıp haftaya p.tesi kan testi yaptırıcam sanırım :roflol: :roflol:

hayatım prezarvetif kullanıpta hamile kalan çok biliyorum oda garenti değil iyi olmuyo patlak filan çıkıyo istersen kızların dediği yöntemi dene ama bana sorarsan çift taraflı olmalı ikinizde istemelisiniz

Canım ben patlak cıkmasını isteyenlerdenim ama:Saruboceq:

Senin adına cok sevindim canım ne güzel birlikte karar almıssınız..Önemli olan
istemek insallah olur eminim..
Daha yolun basındasın..Allah hayırlı evlat versin tatlım..

Senin adına cok sevindim canım ne güzel birlikte karar almıssınız..Önemli olan
istemek insallah olur eminim..
Daha yolun basındasın..Allah hayırlı evlat versin tatlım..

çok teşekkür ederim enise'cim çok sağol... inşallah hepimize nasip olsun sağlıklı ve hayırlı evlatlar
eşim zaten çocuk delisi ama hiç baskı yapmadı, çünkü babacımı düğünümüzden 3,5 ay önce kaybettim ve toparlamam gerektiğini söyledi..
sonunda ben dayanamadım, oturduk, tüm artıları eksileri ölçtük ve kararımızı verdik
inşallah hayırlı zamanda hayırlı haberlerimi yazıcam buraya
inşallah hepimiz öyle yapıcaz

kızlar rabbim hepimize bu müjdeyi versin hepimiz tez zamanda hamiş kalalım hepimiz yeryüzünde nekaar ewlat die yanan kadın var cümlesine nasip eyle rabbim

inşallah şeker pembe, inşallah isteyen herkese nasip olur bu duygu...

inşallah bi tanem rabbim bizede ewlatlarımızn müjdesini tez zamnda nasip etsin inşallahhhhhhhh

selam kızlar ben geldim birazdan da çıkıcam doktora gidecem biliyosunuz bakalım neler diyecek neler olmuş çok merak ediyorum

bettycim canım çok erken oldu ama tatlım yaaa neyse inşallah önümüzdeki ay olr canımmm

neslicim 2. kötü haberde senden deöek canım ne diyelim hayırlısı artık beklicez mecbur

senammmmm nasıl oldun bugünnn

sevilcim ya dün aklıma geldin aslında yazıcaktım ama kafam çok doluydu çıkıvermiş aklımdan kusuruma bakma kırılma minnoşummm

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz allah inşallah hepimizi bi gün anne yapsınnnn

valla canım benim pek bilgim yok buradan duyduğum kadarıyla söyledim emin ol arkadaşlar biliyorlardır cevap veririler

hadi bakalım canım insallah güzel şeyler söyler doktor haber ver emi yumoşlarada slm büyümüşlerdir insallah yoksaklava:

enisecim ozaman arkadaşların dediğni yapıp deleceksin hayatım başka çıkar yolu yok:)))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…