- 23 Ağustos 2008
- 3.406
- 2
- 42
evet elali ya haklisin:))
rapunzell ruyani okudum diger baslikta, bence cok guzel bir ruya, hadi bakalim Insallah:))
pardon 5 değil 4 yıllık evliyim allah mı söyletti nedir herhalde 5.yılda da olmıyıcak ağzımdan çıktığına göre
sen hangi yolları denedin sorun olmazsa özelden atarsan iyi olur canım.ona göre fikir yürütelim.
bunun yardimi yok arkadasim mecbur adam isteyecek, guzelce anlatacaksin derdini bir de yas kac?
Canım eşim zaten genel olarak pek konusmayı sevmez..Ama yinede tatlı dille anlatmaya çalıştım aylardır da uğrasıyorum ama malesef uzun bir süre istemiyorum diyor..
Bende işte kendimce birseyler bulmaya çalısıyorum..
Eğer kaza olursa ama sevineceğine eminim..
arkadaşlar 1 ay önce dr. gittim neden hamile kalamıyorum diye
bir sorun yok gibi gözüküyor adetten 12 gün sonra gel yumurtlama takibi yapalım dedi.gittiğimde dr yoktu.takip yapılamadı.bende 1 ay sonra başka dr gittim 6 cm lik kist war dedi.sice bir ayda 6 cm.kist olur mu?
hayatım prezarvetif kullanıpta hamile kalan çok biliyorum oda garenti değil iyi olmuyo patlak filan çıkıyo istersen kızların dediği yöntemi dene ama bana sorarsan çift taraflı olmalı ikinizde istemelisiniz
bir gün ben de anne olacağım
umudumu kaybetmedim gerçihenüz karar verdik, geçen ay tutmadı (beklemiyordum zaten, yumurtlama zamanım geçmişti)
bu ay için... umutluyum sanırım..
ya aslında ben abartıp haftaya p.tesi kan testi yaptırıcam sanırım :roflol: :roflol:
Senin adına cok sevindim canım ne güzel birlikte karar almıssınız..Önemli olan
istemek insallah olur eminim..
Daha yolun basındasın..Allah hayırlı evlat versin tatlım..
sevilim ginera diye bir doğum kontrol hapı verdi 2 ay kullanıcam..
ama beni düşündiren bu kadar kısa zamanda bu kadar büyük olması
çünkü bundan 8 ay önce çikolata kistim vardı 4 cm.onu ameliyatla aldılar
selam kızlar ben geldim birazdan da çıkıcam doktora gidecem biliyosunuz bakalım neler diyecek neler olmuş çok merak ediyorum
bettycim canım çok erken oldu ama tatlım yaaa neyse inşallah önümüzdeki ay olr canımmm
neslicim 2. kötü haberde senden deöek canım ne diyelim hayırlısı artık beklicez mecbur
senammmmm nasıl oldun bugünnn
sevilcim ya dün aklıma geldin aslında yazıcaktım ama kafam çok doluydu çıkıvermiş aklımdan kusuruma bakma kırılma minnoşummm
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz allah inşallah hepimizi bi gün anne yapsınnnn