Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

ebrubu o kadar hesapla hic gelmiyor bebek hesapladikca uzaga gidiyor, rahat ol misafir gidecektir nasil olsa, stres yapma leylekler sooledi:))

fıstıklar ben artık yatıyorum yarın görüşürüzz kendinize dikkat edin

güncüüüüm tatlıııımmmm özlicez seni bidenemmmm

yarın burdamısınnn addaaaa mı didiyon yoksa yarınn

senacım sende özellikle dikkat et kendine canımm

bettiiiimm canım yarın sana kolay gelsin şekeeerrrr

kizlar yarin giremem artik persembe gecesi ugrarim duye dusunuyorum, iyi bakin kendinize guzeller senacim Insallah gecer yarina bulantin, morel bozma canim.

ay bilmez miyim...yok ben sahsen gordum yumosu bugun 20 mm olmus, ama hak getire ...bugun de 14. gunum...o yuzden ...ben yaklasik 1,5 senedir istiyorum, ama prolaktin falan ara vermek zorunda kaldim...benim dr catlatalim dedi yumosu, kabul etmedim..salladim gitti...misafir esimin kuzeni..off mac izliyolar yaa :KK43:(...sabah ise gidecem..gecenin bi yarisi da ne istek olur simdiii
misafire" bak kardesim benim yumos catlayacak kadar buyumus, nah booole...sen ben burada uyuklamadan eger gidersen, kocamla is pisirecez" desem nasil olaarr :p

kızlra hepinizi opüyorum ben çıkıyorum hiç keyfim yok....

kızzlaaarrr yine misafirim vardı bugün çok yogun geçti eşim izinliydi misafirlige gittik...akşam da bana misafir geldi hiç giremedim.ohhhhhh muhabbet ilerlemişşş
siz hiçç sormayın deasyy arkadasımız naapıyor diyeee.:1closedeyes::dilcikar:
şaka şaka...kızlar yaaa hepsini okudumm
bettycim inş adet olmazsın şekerim yaa,bence rahim filminden degildir çünkü filmi çekilenler çekildigi günü takip eden birkaç gün içinde lekenme görüyorlar yani kaç gün olmuş şimdi mi olcek.
bişşyy diyim mi kızlar yaa,ben hani yazmıştım görmemiş olabilirsiniz arada,gögüslerim hep şiş ve ayıp söylemesi eşim dün dedi ki,senin gögüs ucun neden öyle koyulaşmış ve genişlemiş.gerçekten de bi baktım şaşırdım aynen dedigi gibi olmuş.bide hep sızlıyo sürekli .
ve de by akşam sol kasıgımda agrım başladı neden bilmiyorum.adetime de var daha şimdiden agrımaz benim.hatta benim adetim sancılı olmaz pek.
bilemiyorum ama şuanda bile sürekli bir agrı solumda batma yapıyo bide.
ne dersiniz sizce neden agrıyodur.iltahap da yok bence kist de yok.
öpüyorum hepinizi.Şeniz

kıslar sabah sabak yazıyorum hemen.......

Ben yedim kırmızı kartııııııııı...............böyle hakem olmaz olsun.........

kıslar sabah sabak yazıyorum hemen.......

Ben yedim kırmızı kartııııııııı...............böyle hakem olmaz olsun.........

Günaydın kıslarrrra.s.

Bettycim üzme kendini hayırlısı böleymiş -tatlicadiarzu-
İnşallah en kısa zamanda kavuşacaz meleklerimize:emir_bebek:

gunaydin Betty...o kirmizi karti gelecek ay goreme de hayirli haberlerini alalim

canları günaydı oku oku bitiremedim valla bu kurs beni mahvetti neyse benim hafif hafif kasık ağrım var onun dışında yaşadığım hiçbir belirti değişiklik yok bu da hayır ola inş
betty canım hayırlısı demekten başka bişey gelmiyor elimden ama çok şaşırdım daha 15 gün var diyosun umarım bebişinin habercisidir
kıslar bebeği kocaya kabu ettirme yollarınıza hayran kaldım ne formüller buldunuz ya valla süpersiniz her günün bir kopma anı var bizim topikte hepinizi çooook öptm beni unutmayın giremiyorum kıskanıyorum ama :))))))))

günaydın fıstıklarım :)
ağrısız sızısız, sinsi sinsi geldi bu sefer CADIARZU
yeni tarih 2 şubat a.s
hadi hayırlısı..

kızlar ben stresten dun gecede uyuyamadım ya hep kendıme dıom dusunme vs dıe ama ne fayda aklıma gelıo cunku sırtım belım vs agrıo sanırım bunlar gebelıkten cok adet belırtısı :KK43: son 5 gun ben cumaya test yapıcam dayanamıom en azından umudu keserım

iyi günler hanımlar bende geldim ama kimsecikler yok herhalde halinizde bir değişim var mı hasta olan olmayan ben yeni olduğum için durumlarınızı bilmiyorum o yüzden sorıyım dedim kocaman öpüyorum sizleri

kızlar ben stresten dun gecede uyuyamadım ya hep kendıme dıom dusunme vs dıe ama ne fayda aklıma gelıo cunku sırtım belım vs agrıo sanırım bunlar gebelıkten cok adet belırtısı :KK43: son 5 gun ben cumaya test yapıcam dayanamıom en azından umudu keserım

inş hasta olmazsın canım unutma ki gebelik belirtileri de regliyle aynı oluyomuşsüprizzzzz süprizzzzz

tatlım ıns bu ay hamiş olurum ama beklemek gercekten zor yınede hakkımızda hayırlısı tabıı rabbım en guzelını bılıodur hepımız ıcın hayırlısını nasıp etsın

tatlım ıns bu ay hamiş olurum ama beklemek gercekten zor yınede hakkımızda hayırlısı tabıı rabbım en guzelını bılıodur hepımız ıcın hayırlısını nasıp etsın[/QUOTE amin hakkımızda hayırlısı neyse o olsun sabredip dua etmekten başka bir çaremiz yok allah şükür ben artık çok rahatım takmıyorum olmazsa da olmasın diyorum filistinlileri gördükçe dünya da ne dertler olduğunu farkediyorum inş enkısa zaman da olur diyorum:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

szde sorun neydi canım benim ki açıklanamayn infertilite sorun yok ama olmuyo olan cinsinden bayanın yaşı da çok önemli ben 24 yaşındayım ya sen ?

benımde aynı acıklanamayan infertilite 25 yasındayım tatlım

kader arkadaşıyız desene hayırlısı olsun ne diyelim beklemekten başka çare yok dr bana psikoloji deçok önemli dedi rahat olmaya bak dedi tatile çık felan dedi rahatım artık 3 defa da aşılama oldum olmadı 5yıllık evliyim zaman en güzel çarediyorum

pardon 5 değil 4 yıllık evliyim allah mı söyletti nedir herhalde 5.yılda da olmıyıcak ağzımdan çıktığına göre

X