Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

kızlar adetıme 7 gun kaldı hamılemıyım dıye dusunmeden duramıom hatta derste bıle aklıma gelıo test yapsam cıkar mı acaba dusunmeyım dıom ama olmuo sınırlerım cok bozuldu aslında gebelıge daır hıc belırtım yok hatta adet olucam galıba ama bır umut işte napcammm bennnn

bu ingilizceciler hep mi böyle aceleci olur allahım yaaaaaaaa

biz dil öğrenirken kafayı da mı çizdik ne zümreeeemmmmmm:))))))

sabırla beklicen canım ve dua edicen başka yapacak bişeyimiz yok

kız dayan kız daha bi hafta var kızzzzzz

şimdi olsa bile çıkmazki datluuuuummm

en azından 2 gün kalana kadar bekle canıııııııııııııııım

bu ingilizceciler hep mi böyle aceleci olur allahım yaaaaaaaa

biz dil öğrenirken kafayı da mı çizdik ne zümreeeemmmmmm:))))))

tatlım oyle valla yavas yavas kafayı sıyırıyorum galıba bu son gunler gecmıyor hatta stres yapmayım dıye bır yandan notlar bır yandan elişi bir yandan tv hepsını bir arada götürüom ama bebiş hep en önde -tatlicadiarzu-

senacım ben şimdilik kaçıyorum canım bi sana bakıym dedim napıyosun yatmadan yine bi uğrarım durumun nasıl oldu haber vermeden gitme sakın

sana da kolay gelsin tatlım hiç korkma ..............

kizlar kosskocaaa biii MAAAAAAAAAASALLLLLAAAAAAAAHH diyorum...bikac gun girmedim bu sayfaya cosmussunuz...sayfalari oku oku bitmiyo... bu sayfa yerine yatakta bu kadar calissaniz listeyi hamisler doldurur vallaa..nasilsiniz keyifler tikirinda insallahh

senacim Insallah gecer bulantin yakinda, bulanti da fenadir ama hamilelige hazirlik diye dusun guzelim.

senacim Insallah gecer bulantin yakinda, bulanti da fenadir ama hamilelige hazirlik diye dusun guzelim.

ayyyyyyyy sormadan ya gündoğadanım bu gece nasıl yatacağım bakalım....sağol
üstelik yatmadan bir hap daha içicem yaaaaaaa:çok üzgünüm:

evet ebrubucum biraz fazla gevezelik ettik galiba sayfa çok ilerledi

gündoğmadan buna kola mola hak getire canım yaaaaaaaa

dogru walla ondan mi olmuyor acaba her gece burda burda lülülülülülü

sena ben de prolaktin tedavisi gordum...benimki 101'di ustelik...ben dostinex kullandim, simdi dustu ama sinirda...stresli olma demek ise yaramiyor ama olma canim...MR mutlaka cektir...hipofiz bezi onemli cunku...bol saglikli gunler hepimize....ve de hamislii

gundogmadan leylek hikayesine inanmiyorsaniz halaaa bence gidin bi yataga yatip dusunun derim docaniz gelir de is tutarsiniz

aslinda benim yumos catlama gunlerim ama su an bi misafir var ...git de accik calisak docamla baska gun mu bulamadin diyemiyoruuuum ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…