Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

kızlar ya şimdi evinizin içinde yeni yeni ayakta duyrmaya çalışan koltuklara tutunarak yanınıza gelen tonton yanaklı kalın dudaklı ddudakları kıpkırmızı ıslak ıslak sütlü ibi bir bebiş düşünsenizeeeeeeeee.yumuk yumuk elleriyle paçanıza yapışacak ahhhhhhhha aaaaaaaaaaahhhhhhhh

günncüm valla bilmiyom ki ya....beklemekten başka yapçak bişey yok...kırmızı kartı görcem galiba......senammm ya çokmu bulanıyo miden ya naapsan ki nane limon iyi gelir ama içebilirsen bi dene canm yaa.....

kızlar bize yarın müfettiş geliyomuş galiba biraz eksiklerim vardı okul dosyamda ben onları tamamlayayım artık gece bi girebilirsem girerim giremezsem yarın görüşürüz canlarım......öpüyorum.....

aaa bu arada semacım hoşgeldin aramıza...söylemeyi unuttum......

senammmm listeyi alıyorum öne bebişşş.....

senam.....ne güzel hayal valla...inşallah gerçekleşicek.....sancım azar azar yokluyo hala.........bakalım noolcak....

BEBİŞLİ ,MUTLU YILLAR HERKEZEEEEEEEE.........[/B]

HEPİMİZE UĞURLU GELİR İNŞALLLAAAHHHH :Saruboceq:

OCAK AYI LİSTEMİZ...

elalı.....................2-15 ocak arası
nesli....................6 ocak
sarıkız2008..........6 ocak
vesta...................9 ocak
ozge_844............10 ocak
elçinzeynep.........11 ocak
nese_206.............11 ocak
ingilizceci..............12 ocak
papatyaaaa............12 ocak
neslim51..............13 ocak
trapper_55............15 ocak
makber_21............15 ocak
sivaslı58................15 ocak
rapunzel_82...........16 ocak
z.nihal..................16 ocak
betty0..................18 ocak
sevilim..................18 ocak
eslemim................18 ocak
ebrubu...................18 ocak
mona rosa..............19 ocak
deasy....................19 ocak
runhaş...................20 ocak
gundogmadan.........24 ocak
ceylan83................28 ocak
nergis55.................29 ocak

ŞUBAT AYI LİSTEMİZ.......

özçeliksena..................2 şubat

HAMİŞLERİMİZZZ.......

hüzün_yılı.....:CüvCüv:

aysbar...........:CüvCüv:

arda...............:CüvCüv:

entelliye..........:CüvCüv:

gelgit...............:CüvCüv:

:CüvCüv: :nazar: :emir_bebek:

Selam güzeller, ben geldim...
Nasılsınız keyifler nasıl bakalım

kötü elalım be benim midem çok bulanıyo haplardan çıkaracam neredeyse.inan şu an ağlamak istiyorum niye böyle acılar çekiyoz ki günahımız ne?

dayanamıcam azıcık uznayım gelirim şimdi canlarım...

kötü elalım be benim midem çok bulanıyo haplardan çıkaracam neredeyse.inan şu an ağlamak istiyorum niye böyle acılar çekiyoz ki günahımız ne?

yaaa gülüm doktora söledin dimi böle oldunu....
belki dokunuyodur ilaç?

senacım bende şuan adet belirtisi yok gülüm, ama benimki hep geç olduğu için böle bi beklentimde yok zaten..
bekleyip görecez...

kızlar ya şimdi evinizin içinde yeni yeni ayakta duyrmaya çalışan koltuklara tutunarak yanınıza gelen tonton yanaklı kalın dudaklı ddudakları kıpkırmızı ıslak ıslak sütlü ibi bir bebiş düşünsenizeeeeeeeee.yumuk yumuk elleriyle paçanıza yapışacak ahhhhhhhha aaaaaaaaaaahhhhhhhh

agzına sağlık canım agzındn şeker akıyormu derler en derlerrrr se iste ahh ahh inş inş bzilerde ogunleri göruez inş

senacım senin için forumda biraz araştırma yaptım bebişimmmm
canım bak o ilaçları mutlaka yemeklerin hemen üstüne iç o şeker ilacını sakın bırakma tatlım 2 hafta içinde o etkiler kayboluyomuş şekercim nolur bak bebişleirimiz için dayancaz bitanem sakın vazgeçme

buayda olmadı kızlar ama umııdm hep var.3şubat yenı tarıhım inş bzımde yuzumuz gülecek

bumuyani canım hayırlısı inşallah önümüzdeki ay tutturursunuz güzelimmm

senaaaaaaaaaaammm balımmmmmm çok mu kötüsünnn kıyamam ben sana yaaa ay ne iyi gelirkiiii

ceylanım sağol bebeğim azıcık uzaıp kalktım iyi geldi.yemek yiyemiyorum ki bugün tek yediğim 1 poğaça ve 1 dili ekmek ve peynir

X