Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

yaa kızlar ne biliim aynı adet olacakmışım gibiyim şu anda.......

semacım evet bizdede o kelime kendiliğinden deyişiyo.....ne alaka....h a m i ş bende bööle yazarım....:))))))

ya benim midem çok bulanıyor yaaaaaaaaa........kızlar gebelikte de böyledir büyük ihtimal iğrenç bişi valla yandık kızlar.

bu arada tarz yapmışız kendimize bettycim.......yazı rengi kırmısı olmuşşşşşşş..kırmızılanma kız çeker haaaaaaaaaa

m ve n yan yana biliyosun hayatım yuh yani adını unutacak değilim kuşummm

ya ben renk seçiyorum ama değişmiyo rengi nasıl değiştirdin sen?

geçirir mi ya ceylanım dur deneyeyim evde vardı.....
bettycim niye öle dedim bilonmu bugün sema diye biri ziyaret etti burayı gündoğmadan da demiş ki burada sena da var şimdi karışacak isminiz demiş.acaba karıştırdı mı dedimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.....

datlım mesaj yazdığımız yer varya orada A harfi var oradan seçiyosun.....bu arada tatlım ceylanın dediği gibi tuzlu çubuk falan ye.....

şekerlerim ben biraz çıkayım işlerimi halledeyim kocişde tek oturmaktan sıkıldı galiba oflayıp duruyo bi bakıym yine gelirim

tamam seçiyorum colour diye yazı yazıyo sadece renk değişmiyo

senacım valla benim bulandığı zaman yediğim bişiy bana iyi geliyo sende dene bakalım umarım iyi gelirrr

kızlar bende çıkıyorum biraz geç geldim bişey yapamadım görüşürüz sonra......gelirim......

yaw içmicem ha by hapıııııııııııııııııı:1no2:böööööööööööööö içim dışıma çıkıyor yaaaaaaaaaaaa ağlayacam haaaaaaaaaaaaa

ya kızlar haberlerde altızı olan alman bir kadın gösteriyo kadın altısını birden kucakladı koolarını açıp....yaw biz birini edemiyoz....maaaşallahhhhhhh allah nazarlardan korusun valla

betty rahim filmi cekildigi ay benim reglem uc gun erken geldi yumurtlamam da erken oldu ama anliyorum ya ben.
fakat bu kadar etkilemez ve yerlesme lekelenmesi kahverengi oluyormus daha cok oole okumustum ve birkac gun surermis. tamam biz yine de cok umutlanip ucmayalim ama yine hamilelik ihtimali var gb geldi bana:))

X