Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

çok iyi gerçekten gün yaaaa valla iyi fırsat türkiyedeki durumdan sena sen bahsediyodun dimi şartları var diye zormuş burda belli bi süre evli olmak gerekiyomuş falan filan

yasa değişmeden kız yaptır bi deneeee

ben artik asilanayim di mi kizlar ama ya ikiz olursa, bir de zaten sorun yoksa asilamayla niye olsunki aklim bir turlu almiyor bunu, bir de ben ufak bir kadinim ikizi neremde buyuturum!!
birini buldum da ikizi begenmiom!!!

betty geldiiiiiiiii betty geldiiiiiiiiiiiiiiiiii...nasılsın aşkım durumun ne?

bak cevabı nası vermişsin ağzına sağlık güüüüüüüüün tebrik tebrikkkkk

betty biz seni deli ederiz sonucu ogrenene kadar guzelim, Allah sabuir versin sana bizden yana:))
hic lekelenmen oldu mu?

bu gündoğmadancığıma:mymeka:

ceylanım valla derekn gerçekten kadıon böyle mi başlık açmış demek istedimlaelaelaelaelae

evet canım yaaa

betty geçmişi sonra oku yaaa önce bi buraya gel ne durumdasınnnnn

siz asil ana sayfadaki hamilelerin gogus buyumesi bsligina bakin, gogsu kasinanlar mi dersiniz 75den 100 cikan gogusler mi dersiniz:)) Allah bebeislerine kavustursun hepsini, sadece boole seyler okudukce hic hamile kalamayacigima inaniyorum :KK43:(((((((

benimki accık büyüse fena olmaz amaaa

emzirme olayı bitince küçüldüler diye psikolojim bozulurmuki

ay o zamanda silikonlattırırım nedem:))))))))))))))))))))))))))9

hahahahhahaaaa az da ben çizim hamile kaldım doğurdumda emzirmeyide bitirdim de göğüslerde küçüldü bende bunalıma girdim

hikayeye bak yaaaaa ölme eşşeğim ölmeeeeeeeeeeeeee

bişi deyimmi emzirme olayından sonra da normale nazaran küçülüyomuş.daha da kuruyomuş yane:)))))))))

geldim kızlar geldimmmmmmmmmmmm..................kocişle çarşıdaydık...anca gelebildim.....canlarım sanırım iyi haberler veremicem bugünde lekelenmem oldu kahverengi ağrımda adet ağrısına dönüştü ama bi türlü adet olamadım......doktorumu aradım bööle bööle dedim oda bu ay şaşabilir düzenin dedi galiba rahim filminden dolayı....sanırım adet oluyorum ben kızlar.......

geldim kızlar geldimmmmmmmmmmmm..................kocişle çarşıdaydık...anca gelebildim.....canlarım sanırım iyi haberler veremicem bugünde lekelenmem oldu kahverengi ağrımda adet ağrısına dönüştü ama bi türlü adet olamadım......doktorumu aradım bööle bööle dedim oda bu ay şaşailir düzenin dedi galiba rahim filminden dolayı....sanırım adet oluyorum ben kızlar.......

ya yok yaaaaaaaaaaaaaaa............bence hamişsin yaaaaaaaaaa

ne alaka ya rahim filmiyle falan...........enteresan bir yorum........

bettycim inşallah öyle değildir canım yaaa düzen şaşar şaşarda 15 gün kadarmı şaşar hani gecikse neysede erken adet değildir umarım fıstığımmm

ya kızlar ben hamişsin yazıyom bir bakıyom kendiliğinden hamilesine dönüşüyor kelime sizin de öyle oluyo mu?

bak yine oldu.

neyse betty bence de çok erken ya bukadar erken adet mi olunur?adetinin üzerinden kaç gün geçti senin.

ha.....miş yazıyom hıh böle değişmez heralde....ben birleşik yazıyom tabi

ya bişi deyimmi bu adet bile olsa böyle tarih değişikliği bebeğin aranması demek bence hazırlık yapıyo da olabilir

X