Bir gelin konusu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kardeşimden çok bahsetmedim ama temizliği kardeşim yapıyor.X tarif ediyor şunu al şunu sil,o da komutlara uyuyor.Haki yıkıyor diyim o kadar yani.Dusarudan da söylüyorlar arada ama malum 6 yıldır evliler 6 yıl boyunca dışarıdan yenmez dimi.

Valla çocugu için katlanıyor olabilir.
Çocuk olmasa katlanılmaz bence.
Ya da aşırı çok aşık degilse.
Ben aksam mantı hasladım,menemen yaptım,kendide cig köfte almıs kocamgil(asırı uyumsız menümle )
Bu hafta saldın dedi pasam.
Mantı var la mantı:)
Bayılıyırm o yüzden söyle parmagında oynatan hanımlara:)
Vurun kız acımayın

Gelin bize ders versin

o yüzden annenizin oradan ayrılması gerekiyor artık
evet bir çorba yapabilirdi doğru ama yapmaması zaten bir mesaj annenizin hala da kalması yanlış olur
ben annenizin yerinde olsam en çok oğluma kızardım
kızımı arayıp gelin yemek yapmıyor demezdım oğlum hasta olduğumu görmesine rağmen (gelin zaten yemek yapan biri değil) oğlum neden umursamıyor derdim

Yani halıyı yıkasın hali yıkamak iyi guc gerektiriyor. Ama tüm evin işini mi kardeşiniz yapıyor her şeyi

Çocuk ne yiyor ben onu merak ettim açıkçası

Tabii canim. Annesi bir de ya. Hadi yemek pişirmeyi bilmiyor ki olabilir. Dışardan söyle. Annesinin yerinde olsam o eve daha ayak basmam. Rezalet ya hasta kadını oğlu aç bırakiyor tövbe tövbe.
Oglu aç bırakmıyor.Ya evde iş bölümü olmalı kadın çalışmıyor ev hanımı..evde yan gelip yatsın,koca sabahtan akşama çalışsın bir de gelip yemek temizlik yapsın olur mu böyle ?
Öğretmenim, öğrencilerime her gün evde sorumlulukları paylaşmaktan bahsediyorum.Dogrusu budur bir kişiye yüklenmek değil

Muhtemelen abartıyorsunuz, abartmıyorsanız bile herkesin evliliğinin dinamiği farklıdır. Ben gelinle hiç aranızın iyi olduğunu zannetmiyorum.

şiddet görmesine rağmen evliliğe devam eden kadınlar gibi kardeşiniz
temizlikde yapmıyor kardeşiniz herşeyi kendisi yapıyor
karısına ne gerek var o zaman ?
buna rağmen o evliliğe devam eden de şikayet etmemeli bence
olay bu durum bu kişi bu ya bu deve güdülecek ya da bu diyardan gidilecek

anneniz bunu kabul etmeli kardeşiniz kabul etmiş annenizde kabul etsin

Kardeşin deli mi ya ?
Yapmasın bence.
Bıraksın evi bok götürsün.
Hem işte çalış hem gel evde çalış.
Valla ben karı koca çalışıp kocası yoruldum hadi sen her şeyi yap diye kadınlardan iş bekleyen heriflerden ne kadar ifrit oluyorsam bu tip kadınlardan da ifrit olurum.
Bence abinin gerçekten ciddi kararlar alma zamanı gelmiş.
Halı yıkayabilir ama bak buna takılmadım.
Evde oldugum dönemlerde bile makinayla eşime halıları yıkatıyordum yani

Eğer beklenti varsa gidip çok kalmamakta fayda var kardeşiniz bile bir şey yapmıyorsa boşuna yorulmanın anlamı yok demek ki herkes memnun halinden.

Teoride haklısınız.
AMa pratikde her evin dinamiği farklı.
Her cocuk über saglıklı yetistirilmiyor.
Kvde acıp gelini sikayet edeceğine,ya evine dönecek yada oğlu annesine bakacak.
Demek oglan rahatsız değil,karısına bunun icin triplenmiyor.
Ben helal olsun derim vala:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…