Alan memnun, satan memnun. Kardeşin dert etmiyor sana mı düştü kiKardeşimden çok bahsetmedim ama temizliği kardeşim yapıyor.X tarif ediyor şunu al şunu sil,o da komutlara uyuyor.Halı yıkıyor diyim o kadar yani.Dusarudan da söylüyorlar arada ama malum 6 yıldır evliler 6 yıl boyunca dışarıdan yenmez dimi.
He o konuda haklisiniz. Bazılarının ki altından oluyor .Teoride haklısınız.
AMa pratikde her evin dinamiği farklı.
Her cocuk über saglıklı yetistirilmiyor.
Kvde acıp gelini sikayet edeceğine,ya evine dönecek yada oğlu annesine bakacak.
Demek oglan rahatsız değil,karısına bunun icin triplenmiyor.
Ben helal olsun derim vala:)
Başka bir mesaja karşılık bir yanitti o yahuOglu aç bırakmıyor.Ya evde iş bölümü olmalı kadın çalışmıyor ev hanımı..evde yan gelip yatsın,koca sabahtan akşama çalışsın bir de gelip yemek temizlik yapsın olur mu böyle ?
Öğretmenim, öğrencilerime her gün evde sorumlulukları paylaşmaktan bahsediyorum.Dogrusu budur bir kişiye yüklenmek değil
Aynen öyle.İ
İşte bu kadın bir gün yemek pişirse kıymetli olur. Vay benim koca yurwkli karım yemek yaptı bize diye başında taşır adam
Ben mantı aparatı aldım baby acaip iş görüyor ufffff varyaBen aksam mantı hasladım,menemen yaptım,kendide cig köfte almıs kocamgil(asırı uyumsız menümle )
Bu hafta saldın dedi pasam.
Mantı var la mantı:)
Bayılıyırm o yüzden söyle parmagında oynatan hanımlara:)
Vurun kız acımayın
Salgına tek dikkat eden siz kaldınız15 gün bu salgın zamanında ne misafirliği? Kendi anam olsa eve almam sorry.
Kardeşim bu duruma tepki gösterdiği gibi surat edip günlerce bakmıyormus yüzüne.Kardesim de bunu yaşamamak için artık kendini geri çekti.Eve gelip Nescafe ile bisküvi yemeyi tercih ediyor yumurtadsn sıkılınca
Kadın baştan beri böyleymiş korunsaymış adam mademHizuran valla o konu muamma zaten de sebebleri arasında katlanması için bir etken.
Hep kadınlar çocugu için katlanacak degil ya
Kiboşş15 gün bu salgın zamanında ne misafirliği? Kendi anam olsa eve almam sorry.
Bana göre doğru an evdeki hanım varken onun yapması.Annemi zateh bir daha o eve göndermeyecegim,hanım evine gelene bir kap bisry pişirmeyi çok görüyorsa annemi bahçe işine de sürmeyecek.Menfaatci yaklaşıyor.anneniz hasta oldugu icin sinirlenmekte uzulmekte haklisiniz, ben de olsam cok acayip sinir olurdum.
ama kardesim yumurta yiyor falan diye de uzulmenize gerek yok, yetiskin adam, o kendi problemini kendisi cozsun eger ki rahatsizsa.
anneniz acisindan da kardesinizle iletisimde degil misiniz? Annem hasta canim kardesim, sunu sunu al da yesin gucten dusmesin... tarzinda bir konusma gecmiyor mu aranizda.
Ahaha klasikAnnem şikayet etmek değil ben miyim gelinin sorumlusu,anne kız birşey paylaşmaz mısınız siz.Annem birini atacaksa bu biz oluruz, kızları..öyle bir kv..wp profili bile geliniyle..o kadar yani
Mantı (hazır )yufkacıdan almıs annem.Ben mantı aparatı aldım baby acaip iş görüyor ufffff varyahamuru serip o deliklerin oldugu kısımlara eti koyuyorum diger açtıgım hamuru da üstüne koyup merdane ile üzerinden geçiyorum ve pat pat pat mantılar dökülüyor açma tahtasına büyük kolaylık valla.
Mantı yaptıgımda ellerimi yalıyor benimkiler
Kardeşimden çok bahsetmedim ama temizliği kardeşim yapıyor.X tarif ediyor şunu al şunu sil,o da komutlara uyuyor.Haki yıkıyor diyim o kadar yani.Dusarudan da söylüyorlar arada ama malum 6 yıldır evliler 6 yıl boyunca dışarıdan yenmez dimi.
Korunurken olmuştur belkiKadın baştan beri böyleymiş korunsaymış adam mademmadem korunmamış çocuğu için katlansın. Yoksa boşansın ne yapalım.
bizde de bazı işler eşime aittir ben elimi bile vurmam perde asmak cam silmek koltukları silmek balkonu temizlemek etli yemekleri yapmak alışverişi yapmak çamaşırları sermek temiz mutfak eşyalarını makinadan çıkarıp yerine dizmek eşimin işidir.Kardeşin deli mi ya ?
Yapmasın bence.
Bıraksın evi bok götürsün.
Hem işte çalış hem gel evde çalış.
Valla ben karı koca çalışıp kocası yoruldum hadi sen her şeyi yap diye kadınlardan iş bekleyen heriflerden ne kadar ifrit oluyorsam bu tip kadınlardan da ifrit olurum.
Bence abinin gerçekten ciddi kararlar alma zamanı gelmiş.
Halı yıkayabilir ama bak buna takılmadım.
Evde oldugum dönemlerde bile makinayla eşime halıları yıkatıyordum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?