Bir gelin konusu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ama yapmıyor . yapsın diyorsunuz yapmıyor .
bu aşamada annenizin oradan acil çıkarılması lazım .
Annem zateh Pazar günü yola çıkıyor geçti artık hasta dönecek buraya yapicak bisru yok,sadece paylaşmak istemiştim konu açarak.

sizin yazdıklarınız niye tepki alıyor biliyor musunuz hem çok seviyor diyorsunuz hemde cinsel hayatlarından tutun çocuk bakımına kardeşinizin giydiğine hatta her gün yumurta yediklerine kadar yazdınız
anneniz ve siz resmen dedikodusunu ytapmıssınız gelin haklı mı değil o da annenizi sevmiyor
bu kadar yapışık ilişkilere gerek yok o yüzden

Bence ayri eve çıkmalı hem aile huzuru bozulmasın hem anne baban için aklın geride kalmasın

tamam normalde dediğiniz gibi de
bizimde dediğimiz 6 senedir gelin böyle hep böyleydi
bu sefer ne değişti ? 6 senedir yapmıyormuş 6 sene böyle geçmiş herkes idare etmiş annenizde dahil
bu sefer ne değişti?
Böyle gelmiş böyle mi gidecek.Annrm ev yemeksiz kalıyor diye tepkili,ben de annem kırk yılın başı gitti bu mu yani gördüğü muamele diye tepkiliyim

Eh yani! Başka bir yorumunda "kardeşim o kadar ince düşünemiyor" demişti.

Yahu kardeşinin, kadinin öz be öz evlati düşünemediği şeyi, gelin niye düşünsün. Madem öyle bir bahane varmiş, eh gelinde ince düşünemiyor diyelim!

Zaten hiiiç kardeşte sorun bulmayip, sadece geline yürümesinden belli herşey. Yani dert annem olsa, öz kardeşimden hesap sorarim, evlendiği kişiden değil.

Bide şey dedi "annem saf işte, gelinin onu sevdiğini saniyor" Hii saf, gidip kizina gelinin dedikodusunu yapiyor onun için. Hatta gelinin kendi annesine gitmesini bile mesele yapiyor. Hiçte saf değiller konu sahibide, anneside.

Bir gün dedim mi x sizin evde malzeme sıkıntıniz mi var ,yooo dedi.Evet deseydi biseyler alacaktım.O gün öğrendim evde yemek yapmiyormuş meğer, evlendiğinden bir yıl sonraydı bu.

Ya bakın bir örnek vereyim.Bir gün gelin ailesini yemeğe çağırıyor dört dörtlük yemekler.Annem diyor ki sayısını da davet etsen mi iş bulmus ona..Tamam diyor annelerden sonraki gün de onlar gelir..annem dedi ki ailenden kalanları mi vereceksin yani onlara ?evetttt ne olmuş ki diyor..normal mi bu

ayyy evet hem evine alaak misafire karışıyorsunuz hem ne verdiğine çok fena kaynana ve görümcesiniz gerçekten bende fazladan yapar iki gün ağırlarım nolmuş yani
farklı yapsa bizimkillre kötüsünü yaptı dersiniz bu kadar da kötü kalpli olmayın çocuğunuz varmış
laf söyletmiyor diyorsunuz kardeşinizi de doldurmayın kendi huzurunuz kalmaz size ne milletin evinin içinden
kızı 21 yaşında aldınız hizmetçi olsun istediniz olmayınca zorunuza mı gitti çok iyi yapıyor bence annenize yoksa anneniz belli ki gelenine gidenine her şeyine karışacak

Doktor teste gerek duymamış,o benim yorumumdu.
kardeşiniz karısının pembe donunu giydiğini bile söylüyormuş aslında ...
Söylemedi,yeğenim dayısı eğilince görmüş ve Anneme söylemiş

Merak ettim yemek yapmaya üsenen birinin bag bahçeyle ne işi var. Pişirmeyecegi şeyi niye ekip dikiyor ya da böyle bir talebi var.
Tavugu kendiler mi besliyor bol mu yumurta ?
Bir de 170 kilo insanin donu piskevütle ve yumurta ile beslenen kardesinize nasil oluyor ?

Ex kisu bile diyordu,annen seni hiç düşünmüyor emekli olman kardesind ve geline yarayacak,onlara yaranmak için verecek.Ksrdesimin elinde benden çok kaldığı kesin aynen.

Sevdigi adama yemek yapmayan kadin kaynanasina mi yapacak?

Ya ne kadar salakça dimi bu şeyler,inanın biz de anlam veremiyoruz.Gelini kötülemeye gelmedim azıcık ilgili olsa bağrıma basacağım

Hah tam olarak öyle bence de.
Gelinle aradan su sızmıyor gibi bir hava yaratılır. Ama fırsat buldukça "ah oğlum, vah kızım" diye dert yanılır.
Ha yine yakınsın tabii, kızıyla rahatsız olduğu bir konuyu paylaşabilir. Ama iyi niyetli olan insan "neyse ben kalkıp bir şeyler hazırlayıp yiyeyim bari" demez. Derdi neyse onu anlatır. "Gelin anasına gitti"nin dedikodusunu yapmak için o cümleyi kurduğu çok belli.

Konu sahibi de "azıcık ilgili olsa bağrıma basacağım" demiş. E hani seviyordun, kardeş gibiydiniz?
"21 yaşında kayınvalideyle aynı binada oturmayı kabul edecek kadar saf kızı bulduk, şunu bunu ettik" deseydi kimse hak vermezdi tabii.
Ama "annem annesi gibi, biz kardeş gibiyiz" dedikten sonra o kadar şey saydırınca da hiç inandırıcı olmuyor, kusura bakmasın.

Annem zaten gelin hasta olunca kendi evine geçti korona ise diye,kendi de hasta olunca ve Dr grip deyince geri geldi.
Orayı da ben yönetecek değilim ayrıca,telde her gün de konuşmuyoruz korona değil ins Dr test istenedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…