Bir gelin konusu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aklıma paçalı donlar geldi
Bak öyleyse don o zaman ben iknayım
Ben düz sıradan don sanmıştım

Bence düz dona da sığabilir. Ama kadin boxer kullaniyor da olabilir. Bedeni baya buyuk zaten bi de boxer tarziysa adama olur.
Benim bir kaç tane boxer camasirim var spor yaparken iyi oluyor. O yuzden olabilliiir

Olanı anlatıyorum.Cidden soruyorum anneme kendi ne yiyor acaba diye çünkü ben yemek için yaşayan biriyim şahsen.Kardesim silik bir tip soruyorsa da zaten bize söylemez.
kardeşiniz karısının pembe donunu giydiğini bile söylüyormuş aslında ...

Mesele şu ki annem de kardeşim de bir iki tatlı dile eriyorlar.Annem yaranmaya çalışıyor geline,kız kardeşlerimi aramıyor mesela ama gelin onu arıyor o onu arıyor diye mutlu

Bence düz dona da sığabilir. Ama kadin boxer kullaniyor da olabilir. Bedeni baya buyuk zaten bi de boxer tarziysa adama olur.
Benim bir kaç tane boxer camasirim var spor yaparken iyi oluyor. O yuzden olabilliiir
Ben boxer aradığım zaman hiç pembe bulamamıştım
O ihtimali eledim o yüzden
Sen biliyorsan link alayım pls

Kardeşim öyle ibce düşünceli biri değildr aklına gelmez
Ama bu ince düşünceli değil diyeceğimiz bir şey değil ki, bu bildiğimiz dusuncesizlik. Tıpkı gelinin dusuncesizligi gibi. Gelin haklı demiyorum. Ama hem bu mesajınız hem az önce diğer yazdığınız mesajınız şaşırttı beni. Siz de tıpkı burada gelin haklı diyen üyeler gibi objektif bakmiyorsunuz.

107 kilo biri ve yemek yapmıyor öyle mi
kilolu olduğum dönem durmadan yiyordum durmadan
gelin 45 kilo deseniz anlardım da o evde yemek pişmediğine asla inanmıyorum imkansız
Çok garip dimi bence de..ama böyle..hormonlardan sanırım kilosu babası da aynı

işin doğrusu şu konu sahibi
kardeşiniz sizin gibi rahatsız değil
lafa gelince sadece şikayet ediyor o kadar
burada kocasından sürekli şikayet edip ayrılmayanlar gibi
kızında psikolojik sorunu var belli
kardeşinizinde
ikisi birbirini bulmuş ama bu karşılaşma iyi olmamış adeta havada iki uçağın gelip birbirine çarpması gibi

olan çocuğa oluyor yazık
bence sizler oraya gitmeyin kalmayın

Hıııı?

Evey bu ayrıntıyı unutmuşum,abur cubur sever bı şey yapacaksa da hamur işi yapar ondan alıyordur kiloyu ve hormonlar

Ben şunu iyice anladım bu konuyla ki gerçekten kültür gelenek görenek farkı çokmus burada.Herkesin misafire aileye yüklediği anlamlar ,kişiye yükledigi sorumluluk farklıymış.
Şaka bir yana bu yazdığınız çok doğru..mesela sizin eşiniz için,evliliğiniz devam etsin diye yaptıklarınızı düşünün bir de erkek kardeşiniz ve eşi arasındaki ilişkiyi düşünün ..aynı ailede bile farklı değil mi?Ama erkek kardeşinizin "kadına verdiği kıymet" sadece kendi karısından ibaretse bence biraz bu konuda oturup düşünün .Öbür yandan anneniz büyük olasılıkla sizin verdiğiniz harçlığı biriktirip gelinine yağdırıyor ama unuttuğu sizin kira ve annenizin sgk sını ödedikten sonra erkek kardeşinizin maaşı kadar bile bir gelirinizin elinizde kalmadığı Siz annem hasta ,bakanı yok ...iyileşemedi diye üzülüyorsunuz biliyorum ama bazen "insanların gerçek yüzünü gösterebilmek için" bu tür mağduriyetlerin yaşanması gerekiyor. Üç gün sonra erkek kardeşinizin paraya ihtiyacı olsa annenizin ilk aklına gelen sizin kredi çekmeniz olacak çünkü

Purpplee anneniz şuan evdekilerle temasta mi peki, yoksa ayrı bir odada mı kalıyor? Umarım ayrı odada, mesafeye dikkat edilerek kaliniyordur. Yoksa bunun adı sorumsuzluk. Kendinizi düşündüğünüz gibi lütfen başkalarının da hayatını düşünün. Siz nasıl size bulaşmasını istemiyorsanız insanların da canı kıymetli!
Teşekkürler.Karadenizliyiz biz,hasta olunca çok naz yapan kadınlar değil bizimkiler, ayakta atlatırlar ezilmeye alışikkar.ben belki korona diyorum ve gelip bize bulastiracak neden bakılmıyor bu kadına diyorum

ama annesi hasta ve evde yemek yapılmıyor
ince düşünce değil bu
hatta çocuğuna da ev yemeği verilmiyor
Bir komşum yemek yemiyor diye 3-4 yaşındaki çocuğunu bebe büskivisi ve cocopops ile beslerdi.
Bebeklerimin peynirine, yoğurduna kadar ayrı yapan biri olarak bana tuhaf gelirdi.
Oda beni eleştirirdi "öyle de büyüyorlar böyle de kendine iş çıkarıyorsun" diye.
Hatta çocuğunu evdeki ürünlerle değil de, özel bir şey alıp yedirdiğini düşünür övünürdü bununla.
Bir gün bir akrabasından bahsederken "o paraya kıyamaz, pazarda ki çamurlu ıspanakları yedirir çocuğuna. Ben paraya acımam alırım istediği hamburgeri" demişti.
Evet çok tuhaf ama var böyle anneler. Doymakla beslenmenin ayrımını bilmeyen.
Kocası da karnı doysun yeter kafasında olduğu için şikayet ettiğini yada uyardığını hiç duymamıştım.

Bence de hasta insana yemek yapılır. Kadın-erkek olmaktan bağımsız, bir kişi çalışıyor ve diğeri evdeyse evde olan yemek yapma sorumluluğunu da almalı.
Ama ben konuya pek inanmadım.

Konu sahibinin bahsettiği tarzda insanlar var tabii ki ama ben bu kişinin öyle olduğunu sanmıyorum.
Bu kadar kötü madem, nesini seviyorlar bu kadar?

"Kardeşin nasıl tahammül ediyor?" dediler, "yağlayıp ballıyor. Zaten babamla ilgili yaraları var" dedi.
"E annen nesini seviyor da fotoğrafını profil fotosu yapmış, koşa koşa yardıma gidiyor" dediler, "yağlayıp ballıyor. Zaten kocasıyla ilgili yaraları var" dedi.
E kendisi nasıl seviyor o zaman iki yüzlü olduğunu, yeğenine kötü baktığını ve annesiyle kardeşini kullandığını düşündüğünü bir kadını? İlk mesajda kardeş gibiyiz demiş.

"Kardeşim eşine laf söyletmez" de dedi. O anlatıp şikayet etmiyorsa nereden biliyor insanların evinin içini?
Ayrıca gelin çok güzel yemek yapıyormuş. Yemiş ki biliyor güzel olduğunu. Normalde kocasının ailesini davet edince önlerine yumurta koymuyor demek ki.

Bence birkaç defa yaşanan şeyleri genele yayıp anne-kız birbirlerini doldurmuşlar. Geline bayıldıkları falan da yok. Tepki almamak için seviyoruz dedi büyük ihtimalle ve gelin de sevilmediğini biliyordur. Ve bence o da kocasının ailesini sevmiyor.
Yok her şey gerçekse ve "biz aile boyu böyle bizi zerre kadar sallamayan, pis, tembel, düşüncesiz, çocuğuna berbat bir şekilde bakan, evine gelen misafire 1 tabak yemek vermeyecek kadar saygısız bir insana bayılıyoruz" diyorsa da ciddi ciddi ailecek terapi almalarını tavsiye ederim.

Purpplee bak bu sorulara yanit vermen gerekli bence
Sayfaları okumayı bitiremedim ama buns iki kişiye cevap vermiştim yine vereyim.Cocuk yazın gittiğimde bisküvi ile güne başlıyordu,bizde ne varsa ondan veriyordu ona da. Ben şahsen oğluma ayrı yemek yapıyorum bizden sonra o da ayrı olarak çorba fln yapıyordur belki çok sormuyorum ki bunları sabah annem düne göre kötüydü telde ona canım sıkıldı ne yedikleriyle yaz dışında ilgilenmiyorum ki

kırk yıl düşünsem bir görümceye hak vereceğim aklıma gelmezdi ay ben şok :)

gelin, evde kaynanadan bağımsız evinde hasta biri olmasına ve bir kap çorba yapmaması dolayısıyla bence hatalı. bence bunlar temel insani şeyler ya. eşimin annesi bende ve hasta ve bir çorba yapmicam. kendi annem hasta olsa ona yapardım. aramda hiç bir sorun olmayan kayınvalideme de arkadaşıma da kısacası misafirime de yaparım.

kardeşinizin evde yaptıgı temizlik ya da yemek olayı sizi tabi ki ilgilendirmez. ama gelin bence biraz aile terbiyesinden uzak bir tip. yani 1 kap çorba hastaya da yapılır be kardeşim ayıptır.

Tabiki gitmem ama kadın zaten
Belki kadın oğlunu özlemiş onun için gitmiştir. Belki "kızımın çocuğuna bakıyorum tatilde fırsat bu fırsat oğluma da bi faydam olsun" demiştir onun için gitmiştir.

Ben gizliden bir ilaç kullandığını düşünüyorum ya da geçmişte bir şey yaptığını..mesela bir komşu kızı vardı bir miyom ameliysti oldu bir ay serum takıldı öyle bir şişti ki..onun gibi bişe yaşamış olabilir.
Çocuk yokkdn de aynıydı ya,canı istemiyor yapmak.zamane kızlarından

Ama cidden yağlayıp ballayan insanlar var çevremde bu tarz insanlar var. Misal bende çok yağlayıp ballayıp yağ gibi üste çıkanlardanım adhjk ama konu sahibinin gelini gerçekse onun tırnağı olamam. Anneler için oğulları çok önemli oluyor tabi genelleme yapmak doğru değil ama konu sahibinin annesinden öyle bir enerji aldım yoksa değer görmediğim yere gitmem hele hiç iş yapmaya gitmem. Oğlu için gidiyordur. Benim için kardeşte annede suçlu iş yapmaya çağırdığında kardeş karşı çıkacaktı annede gitmeyecekti. Konu sahibininde yerinde olsam böyle bir ortama annemi yollamam. Bu arada böyle gelinlerinin fotolarını profil yapan var afhjk eşimin teyzesi her gün farklı gelinin resmini koyar durumlara atar afhjkk

Konuyu dağıtmak değil amacım;ama şüphelendiğim bir durum var.

Benim kelli felli, dışarıdan dibine kadar erkek kuzenim var kızlar, başka bir ilde yaşıyor. Bir kere bize yatıya geldiler, akşam mutfağa girdim, bu colanın kapağını açarken düşürdü, bir eğildi poposunda mor dantelli kadın tangası gördüm. Bir an bir şok oldum. Ben ses yapınca hemen doğruldu;ama ben görmemiş gibi yapmaya çalıştım; ne kadar becerebildiysem. Sonra araştırdım, bunlara crossdresser deniyor, kadın iç çamaşırı giymekten hoşlanan erkekler. Yani adamın dışı ayrı içi ayrı dünya.

Abiniz de böyle olabilir mi, kim karısının iç çamaşırını giyer? Ben olsam don yoksa en fazla salarım takım taklavatı hava alır, yok artık eşimin donunu giyeceğim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…