Bir gelin konusu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oha nasil olmuski kardesine o külot

Gelin 107 kilo yani, o kulota ben toptan girerim bence adaminki mi sigmayacak. Ben inandim.

Kardeşiniz bu durumdan mutluysa hiç bişi yapılamaz ne yazık ki çocuğa yazık

vallahi ben de gelene saçımı süpürge ederim . abartılı ağırlama potansiyelim var .
bu huyumu törpüleyemiyorum.
ama hepimiz aynı yaradılışta değiliz işte.
o görgü kuralını biliyor ama uygulamıyor belki .
burada gelin ile ilgili gemileri yakmanız lazım.
açıp kendisine söylediniz mi . anneme 1 tas yemek, çorba pişir, gelene hizmet görgü kuralıdır diyerek.

elbette ki var
benim dayımın eşi mesela gerçekten Allah affetsin nimeti berbat hale getirir :))
pek yapmaz yapamaz yani
ama üç çocuğu var bu çocuklar belli ki bi şekilde beslenmiş
ananem gidip kalmaz çünkü huyunu biliyor
bu konularda ben kocayı da suçlu buluyorum kırk yılın başı annem gelecek evde insan ne oldu kendi ailen geldiğinde böyle değildin demeli bence çünkü insan kendi ailesine gösterdiği özeni niye eşinin ailesine de göstermeli
istemiyorsa yapmasın tabi ki ama benim annemin babamn ağırlanmadığı evde kimsenin annesi babası ağırlanmaz
dediğim gibi ben hastalıkta bırakın normalde de eve gelen birinin önüne yemek konulması gerektiğine inanırım ama bu konuda bana seviyorum adı altında gelin gömme konusu gibi geldi iyi ki seviyor konu sahibi sevmese sizin anlattığınız gelin gibi o da saldıracak

Aynen bu yüzden en hatalı kardeş ve annesi diye yazdım. Gelip annemin bahçe işlerini yapmasına izin vermem. Bu bile saçma annede değer görmediği yere gitmeyecek. Eşim böyle davransa kısasa kısas yapmasını bilirim

Teşekkürler.Karadenizliyiz biz,hasta olunca çok naz yapan kadınlar değil bizimkiler, ayakta atlatırlar ezilmeye alışikkar.ben belki korona diyorum ve gelip bize bulastiracak neden bakılmıyor bu kadına diyorum

Nezaket gereği yapabilirdi ama kendi anne babasını ağırlamak ilgilenmek sizin lardesinize düşer. Madem eşi yemek yapmıyor sizin kardesiniz yemek yapmalı. Öyle gelin yapmiyor etmiyor diye tavır koymak doğru değil çünkü bunları yapması gereken kişi kendi evladı

Kardeşim öyle ibce düşünceli biri değildr aklına gelmez

ben bu annelerin niye bakıcı ve hizmetçi gibi kullanıldığını anlamıyorum zaten
bu insanlar bizleri büyütmüş ben niye ev işime çağrıyım yahu
sonra da yok sınırlarımız kalmadı bana şunu dedi e der der çünkü arada sınır yok saygı yok
ben misafir pek sevmem burda biliyorlardır az çok artık
ama eve gelmişse şekeri düşmesin diye hep bir şeyler hazır bulundurmaya bile özen gösteririm
aileme de aynı şekilde davranılmasını bekler ve isterim tabi ki

Bide gelin hastaymiş. Kaynana hastaliği gelinden kapmiş. Ona rağmen hizmet beklemiş. Güya sağken o hizmeti yapmayan gelin, hastayken o hizmetin yapilmasini beklemiş kv'de.

Ilginç ilginç şeyler gerçekten.
Gelin nezle gibi olmuş annem ağır grip 61 yaşında kadın 27 yaşında gelinle bir mi

O ne biçim ev yemek pişmiyor? Aynı bizim büyük gelin, kendi tarafı gelse çekip döker annem gitse uff pufff. Önüne abimin zoruyla kuru çay lor koyar. Ben zaten onun pis evine adım atmıyorum senelerdir. Sizi çok sevdiğini düşünmüyorum. Ben anneniz olsam bir daha gitmem.

Daha önce açtığım konularda burada iyi hissetmiştim, böyle üstüme gelinecegini bilmedim.Amacim burada dolup geline carlamak olamaz.Ben böyle biri değilim.Bu konuyu da açtığma çok pişmanım

Daha önce açtığım konularda burada iyi hissetmiştim, böyle üstüme gelinecegini bilmedim.Amacim burada dolup geline carlamak olamaz.Ben böyle biri değilim.Bu konuyu da açtığma çok pişmanım
Üstünüza gelinmedi aslında. Pek çok kisi gelini yerdi, bende dahil. Kim okursa olsun hasta birine bakılır, iki tas yemek yapılır.

Ya ben şimdi kendi annemi düşündüm de asla göndermezdim heralde. Madem bu kadar durumları yok, babam işsiz, bakabildiğim kadar bakardım. Bu yaşa gelmiş kadın yazık oradan oraya. Geçinemediği için kendi evinde bile oturamıyor. Neyse ki emekliliğine yardım ediyormuşsunuz.

Olanı anlatıyorum.Cidden soruyorum anneme kendi ne yiyor acaba diye çünkü ben yemek için yaşayan biriyim şahsen.Kardesim silik bir tip soruyorsa da zaten bize söylemez.

Teşekkürler.Karadenizliyiz biz,hasta olunca çok naz yapan kadınlar değil bizimkiler, ayakta atlatırlar ezilmeye alışikkar.ben belki korona diyorum ve gelip bize bulastiracak neden bakılmıyor bu kadına diyorum
Koronadan supheleniyorsaniz anneniz neden test vermiyor? Hem kendi sağlığı için hem evdekiler icin. Kardeşiniz de aynı evin icinde, her gün işe gidiyor birçok kişi ile yakın temasa geçiyordur belki. Yani kusura bakmayın ama burada da siz haksizsiniz. Tamam size bulaştırmasin, umarım değildir ama koronaysa en azından hem ona göre ilaç verilir hem de evde ona göre tedbir alınır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…