- 27 Nisan 2012
- 23
- 10
- 288
- 30
- Konu Sahibi Frambuazlikek
merhabalar ,öncelikle bu anlattığın da dert mi demeyin nolur çünkü kendimi çok kötü hissediyorum ve buraya yazmak biraz fikirlerinizi almak istedim. sevgilimle 1 yıldır beraberiz o 25 ben de 21 yaşındayım ve ben üniversite okuyorum o ise çalışıyor. çıkmaya başladığımızın(ne garip bir laf çıkmaya başlamak ) herneyse işte sevgili olduğumuzun 3. haftasında bu evlilikle ilgili hayaller kurmaya başlamıştı ,ben de erken bulsam da o kırılmasın diye bir şey demiyordum, ilk ay olmadan tesadüf eseri annemle tanıştı (gerçekten tesadüftü,annem bana sürpriz yapmıştı yanıma gelerek ve o zaman tanıştılar) beni ise birlikteliğimizin 2. ayı dolmadan annesiyle tanıştırdı.Evlilik hep söz konusuydu hatta çocuklarımızın isimleri ve kaç tane olacağına bile karar vermiştik ama hep okulun bitmeden hayatta evlenemeyiz ,sen okulunu bitirmelisin sonra evlenmeliyiz her şey sırayla olmalı der idi her zaman.Bu gün ise öyle havadan sudan konuşurken birden konu nasıl oldu anlamadım yine evliliğe geldi,sonra dedi ki ben evliliği düşünmüyorum,yani sana aşığım sevgili olarak güzel ama evlenmek,seni istemek ,o kadar insanın önünde dans etmek bunlar beni çok utandırıyor ve korkuyorum bu yüzden yakın bir zamanda istemiyorum dedi,ben de dedim tabii ki haklısın daha çok küçüğüz ben elime diplomamı almak istiyorum,bir kaç sene kendi düzenimi kurmak ekonomik olarak herkesten bağımsız yaşamak istiyorum dedim ,işte dedi ben en erken 29 yaşımda evlenirim,ama 32 falan da olabilir, sonra ben dedim küçük kardeşin bizden önce evlenirse kıskanırım haberin olsun ama şaka yollu söyledim tabi,baktı ben biraz alındım bu laflarave sessizleştim, dedi olsun olsun 28 yaşında en erken,ben de ;
- sana tutup evlenme teklif etmen yada evlenmemiz için baskı yapmam ben o senin bileceğin zaman olur zaten,sen teklif edeceğin zamanı ben ise kabul edeceğim zamanı biliyorum,seni evlenmezsek başkasıyla evlenirim gibi saçma sözlerle tehdit de etmem,ben sadece beklerim,biliyorsun vazgeçmek için sevmedim ben derdim o yüzük de yada soyadın da değil,sen yanımdaysan bunların ne önemi var lakin bilirsin dost hayatı gibi de bir hayat sunamam sana,sorumlu olduğum bir ailem var dedim ve konuyu değiştirdim ... hayır hanımlar mesele evlenme yaşı değil ben de yarın evlenmek istemiyorum ama bana durup durup zevcem ,gelecekteki karım der,bu kadar hevesliyken bir anda neden böyle davrandığını anlamadım gerçekten ve biraz sıkıntılandım... derdimi dökmek istedim. iyi geceler cümleten...
- sana tutup evlenme teklif etmen yada evlenmemiz için baskı yapmam ben o senin bileceğin zaman olur zaten,sen teklif edeceğin zamanı ben ise kabul edeceğim zamanı biliyorum,seni evlenmezsek başkasıyla evlenirim gibi saçma sözlerle tehdit de etmem,ben sadece beklerim,biliyorsun vazgeçmek için sevmedim ben derdim o yüzük de yada soyadın da değil,sen yanımdaysan bunların ne önemi var lakin bilirsin dost hayatı gibi de bir hayat sunamam sana,sorumlu olduğum bir ailem var dedim ve konuyu değiştirdim ... hayır hanımlar mesele evlenme yaşı değil ben de yarın evlenmek istemiyorum ama bana durup durup zevcem ,gelecekteki karım der,bu kadar hevesliyken bir anda neden böyle davrandığını anlamadım gerçekten ve biraz sıkıntılandım... derdimi dökmek istedim. iyi geceler cümleten...