- 15 Temmuz 2019
- 5.451
- 19.803
- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
Neyse banlandıktan sonra ekstra bir vakit oluştu, artık rahat rahat arkadaşına gider konu sahibi. KK'daki kadınlar sağolsun herşeyi düşünüyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bazen 1 gün bazen daha uzunBanlanmak ne kadar sürüyo
Altın küpeleri de kaldı o arkadaştaGerçekten ilginç.
Ama ihtiyacı da varmış ben olsam istemem.
E vermeseymis yani mücevher verilmez.Altın küpeleri de kaldı o arkadaşta
onu vermemiş orda unutmuş konu sahibiE vermeseymis yani mücevher verilmez.
Kötü olmuş ne diyeyimonu vermemiş orda unutmuş konu sahibi
Bence de bende küpeleri merak ediyorum1,5 aylik heycanli bekleyisimin sonu bu olmamaliydi.
Yani ztn çok önemli olsa çözülürdu, artik hesap sorma aşamasına gelmiş ona da gerek yok. Alamadiysa ve yazmak istemiyorsa böyle şeyler olabilir hepimizin başına gelebilir konu sahibi kaybetmiş değil karşı tarafın yaptığı ayıp..
Konu sahibinin konusuna yazıp, "altın küpelerinizi ve kıyafetlerinizi aldınız mı" diye soran üyelere, son sayfalarda verdiği yanıtlara bakarak ; konunun anlattığı gibi olmama ihtimali olabileceğini düşünüyorum artık.
Hamile kıyafeti de olsa, kaçınız arkadaşlarıyla tüm kıyafetlerini paylaştı ? 2 hamilelik elbisesi veya 2 hamilelik pantolonu ile 9 ayı tamamlayan onlarca kadın var.
Tüm hamilelik kıyafetlerini gerçekten ödünç verdiyse de ; veren de alan da hatalı.
Emanet malın canı burnundadır.Bir de hamilelik kıyafeti bu ; 1 kereliğine düğün salonunda giyilecek ödünç kıyafet değil. 9 ay boyunca giyilen kıyafetleri, ihtiyaç sahibi değilse; alıp yeniden giyer mi emin değilim.
Kıyafetleri verirken , yeniden hamilelik planı olmadığını söyleyip, "al senin olsun" diye vermiş olması ve arkadaşının kıyafetleri işi bittikten sonra satışa koyduğunu görüp; hırslanmış olması daha akla yatkın geliyor.
Konu sahibinin konusuna yazıp, "altın küpelerinizi ve kıyafetlerinizi aldınız mı" diye soran üyelere, son sayfalarda verdiği yanıtlara bakarak ; konunun anlattığı gibi olmama ihtimali olabileceğini düşünüyorum artık.
Hamile kıyafeti de olsa, kaçınız arkadaşlarıyla tüm kıyafetlerini paylaştı ? 2 hamilelik elbisesi veya 2 hamilelik pantolonu ile 9 ayı tamamlayan onlarca kadın var.
Tüm hamilelik kıyafetlerini gerçekten ödünç verdiyse de ; veren de alan da hatalı.
Emanet malın canı burnundadır.Bir de hamilelik kıyafeti bu ; 1 kereliğine düğün salonunda giyilecek ödünç kıyafet değil. 9 ay boyunca giyilen kıyafetleri, ihtiyaç sahibi değilse; alıp yeniden giyer mi emin değilim.
Kıyafetleri verirken , yeniden hamilelik planı olmadığını söyleyip, "al senin olsun" diye vermiş olması ve arkadaşının kıyafetleri işi bittikten sonra satışa koyduğunu görüp; hırslanmış olması daha akla yatkın geliyor.
Küpeler? Böyle bir arkadaşlığın hala sürmesi, karşı tarafın getirecegim dedikten sonra defalarca ertelemesi. Bu ztn dengeli bir arkadaşlık değil, bir taraf fazla verici bir taraf aşırı rahat arkadaşının taleplerini asla ciddiye almıyor. O yüzden sonuçlanmış olma ihtimali bana daha yakın geliyor.
Evet ama ay - mevsim dengesi sasarsa defalarca kıyafet almak zorunda kalan biliyorum yine de çok olup mevsim mevsim olma ihtimali var
Neyse banlandıktan sonra ekstra bir vakit oluştu, artık rahat rahat arkadaşına gider konu sahibi. KK'daki kadınlar sağolsun herşeyi düşünüyor.