Bir garip ödünç kıyafet mevzusu

Yani ztn çok önemli olsa çözülürdu, artik hesap sorma aşamasına gelmiş ona da gerek yok. Alamadiysa ve yazmak istemiyorsa böyle şeyler olabilir hepimizin başına gelebilir konu sahibi kaybetmiş değil karşı tarafın yaptığı ayıp..

Konu sahibinin konusuna yazıp, "altın küpelerinizi ve kıyafetlerinizi aldınız mı" diye soran üyelere, son sayfalarda verdiği yanıtlara bakarak ; konunun anlattığı gibi olmama ihtimali olabileceğini düşünüyorum artık.

Hamile kıyafeti de olsa, kaçınız arkadaşlarıyla tüm kıyafetlerini paylaştı ? 2 hamilelik elbisesi veya 2 hamilelik pantolonu ile 9 ayı tamamlayan onlarca kadın var.

Tüm hamilelik kıyafetlerini gerçekten ödünç verdiyse de ; veren de alan da hatalı.

Emanet malın canı burnundadır.Bir de hamilelik kıyafeti bu ; 1 kereliğine düğün salonunda giyilecek ödünç kıyafet değil. 9 ay boyunca giyilen kıyafetleri, ihtiyaç sahibi değilse; alıp yeniden giyer mi emin değilim.

Kıyafetleri verirken , yeniden hamilelik planı olmadığını söyleyip, "al senin olsun" diye vermiş olması ve arkadaşının kıyafetleri işi bittikten sonra satışa koyduğunu görüp; hırslanmış olması daha akla yatkın geliyor.

Konu sahibinin konusuna yazıp, "altın küpelerinizi ve kıyafetlerinizi aldınız mı" diye soran üyelere, son sayfalarda verdiği yanıtlara bakarak ; konunun anlattığı gibi olmama ihtimali olabileceğini düşünüyorum artık.

Hamile kıyafeti de olsa, kaçınız arkadaşlarıyla tüm kıyafetlerini paylaştı ? 2 hamilelik elbisesi veya 2 hamilelik pantolonu ile 9 ayı tamamlayan onlarca kadın var.

Tüm hamilelik kıyafetlerini gerçekten ödünç verdiyse de ; veren de alan da hatalı.

Emanet malın canı burnundadır.Bir de hamilelik kıyafeti bu ; 1 kereliğine düğün salonunda giyilecek ödünç kıyafet değil. 9 ay boyunca giyilen kıyafetleri, ihtiyaç sahibi değilse; alıp yeniden giyer mi emin değilim.

Kıyafetleri verirken , yeniden hamilelik planı olmadığını söyleyip, "al senin olsun" diye vermiş olması ve arkadaşının kıyafetleri işi bittikten sonra satışa koyduğunu görüp; hırslanmış olması daha akla yatkın geliyor.

Evet ama ay - mevsim dengesi sasarsa defalarca kıyafet almak zorunda kalan biliyorum yine de çok olup mevsim mevsim olma ihtimali var

Evet ama ay - mevsim dengesi sasarsa defalarca kıyafet almak zorunda kalan biliyorum yine de çok olup mevsim mevsim olma ihtimali var

Küpeler? Böyle bir arkadaşlığın hala sürmesi, karşı tarafın getirecegim dedikten sonra defalarca ertelemesi. Bu ztn dengeli bir arkadaşlık değil, bir taraf fazla verici bir taraf aşırı rahat arkadaşının taleplerini asla ciddiye almıyor. O yüzden sonuçlanmış olma ihtimali bana daha yakın geliyor.

İnşallah konu sahibi ,arkadaşını kendince deneme amacıyla küpelerini arkadaşında bırakmamıştır.

Şayet böyle bir art niyet varsa ,bu arkadaşlığı karşı taraf geç olmadan ve "hırsız" iftirasına uğramadan bitirmeli.

Konu sahibi , 2 küçük çocuk büyütülen bir evde küpelerini çıkarıp çantasına değil de; ev mobilyasının üzerine bırakarak hata yapmış.

Arkadaşını hemen arayarak durumu bildirdi mi acaba ? Ya bir yere düşse küpeler karşı taraf görmese , ya çocuklardan biri oynamaya kalsa , yutsa ?

Bu konuya bakarak, herkes evine kabul ettiği ; yakın arkadaşlık kurduğu insanları yeniden gözden geçirmeli.

Bence arkadasinizla acikca konusun sana verdigim kiyafetleri odunc olarak vermistim ve suanda bu kiyafetleri almaya kalksam benimde buna durumum yetmeyecek seni yakin gordugum icin guvendigim icin verdim ama dolap hesabinda paylastigini gordum acikcasi benim haberim olmadan boyle bisey yapman beni cok üzdü diyebilirsiniz arkadasinizda bence hoş bi sekilde karsilar

X