Bir garip ödünç kıyafet mevzusu

Aaaa iyi mi kk da yorum yapan bizler suçlu olduk…
Pesssss biz çok şey ediyormuşuz….

Şu kısma çok güldüm çocukla haaa deyince kargoya gidilemiyormuş…

Güzel bi haberim var. Overlok makinası ayağınıza geldi…
Kargolarınızı evinizden aldırıyorsunuz.

Yani işte bence biliyorum cahil halimle😂 malum iki küçük çocuk ha deyince kargoya gidilemiyor, evimden kargo aldırıyorum..
Konunun basından berı ona takıldım gklşgfklşgf
Ya kargo var kargo neden kullanılmıuyor gflkfgkgfl

Aaaa iyi mi kk da yorum yapan bizler suçlu olduk…
Pesssss biz çok şey ediyormuşuz….

Şu kısma çok güldüm çocukla haaa deyince kargoya gidilemiyormuş…

Güzel bi haberim var. Overlok makinası ayağınıza geldi…
Kargolarınızı evinizden aldırıyorsunuz.

Yani işte bende bu cahil halimle biliyorum 😂 malum iki küçük çocuk ha deyince kargoya gidilemiyor, evimden kargo aldırıyorum..
Yorum yapanlar suclu degil de, reaksiyon almak için saçma sapan yazanlar gülünc duruma dusuyor sadece :KK70: adam gibi yazan adam gibi cevap alir

Oha. Boyunuzdan büyük laflar ediyorsunuz sevgili yeni üyecim. 10 kusur senedir bu foruma üyeyim. Beni sahsen taniyanlar da var. Ne için konular acmisim, sahte mi gerçek mi ilgi çekmek icin mi bilenler bilir. Bilmeyenlerin yorumları da anca gülünc olur. Belki senin bu mesajina biraz reaksiyon gelir de az biraz taninirsin belli mi olur :KK66:
Zaten hayattaki en büyük amacım kk de tanınan üye olmak 😃 tebrik ederim 10 yıllık üye olduğunuz için büyük başarı

Yorum yapanlar suclu degil de, reaksiyon almak için saçma sapan yazanlar gülünc duruma dusuyor sadece :KK70: adam gibi yazan adam gibi cevap alir
Bence siz gülünç ve saçma sapansınız.

Haddinizi bilin, konu açıp yakaran sizsiniz biz değil tamam mı????

Siz kimi aşşalıyorsunuz.

Biz size totomuzla gülüyoruzzzz… Hemide sesli sesli gülüyoruz hahahahahaaha…

Bence siz gülünç ve saçma sapansınız.

Haddinizi bilin, konu açıp yakaran sizsiniz biz değil tamam mı????

Siz kimi aşşalıyorsunuz.

Biz size totomuzla gülüyoruzzzz… Hemide sesli sesli gülüyoruz hahahahahaaha…
Totonu daha hayırlı isler için kullanmani tavsiye ederim. Seviye efsane yalnız :KK14:

Koşa koşa gidip almamanız normal, derdinizi anlatmışsınız, eşyalar sizi bekliyor, yakın yer değil bir ara alacaksınız belli.

Ama bu nedir ya, dalga geçmeler, benden çok dertlendiniz deyip deyip gülmeler.
Ne eğlendiniz.
Konuda benimle dalga gecmeye calisanlari atladiniz ama. Düzgün bicimde yazanlara aynı şekilde düzgün karşılıklı verdim ama her gün konuyu hortlatip laf sokmaya calisanlara aynı şekilde cevap veriyorum

Totonu daha hayırlı isler için kullanmani tavsiye ederim. Seviye efsane yalnız :KK14:
Tabi ki.
Sizi örnek aldım konu sahibi olarak.
Adamına göre işlev…

Siz kendiniz tüm yorum yapanları aşşalayıp kendinizi ne görüyorsunuz.
Pardonda çok kraliçe isen kk da ne işiniz var…

Asıl gülünç duruma düşen sizsiniz de farkında değilsiniz, yok 10 yıllık üyeyim yok tanıyan tanır ee noldu madalya taktılar mı bari? 😂 Konu açıp insanların fikrini isteyip insanlar sonuç bekleyince de siz niye dertlendiniz demek nasıl bir kafa

Konuda benimle dalga gecmeye calisanlari atladiniz ama. Düzgün bicimde yazanlara aynı şekilde düzgün karşılıklı verdim ama her gün konuyu hortlatip laf sokmaya calisanlara aynı şekilde cevap veriyorum
Aaaa pess kendini ağrı dağın zirvesi sanıp insan aşşalayan kendisi, ağzının payını verenler olunca da çakma layd lik yapıyor…

Sanki biz ilk kendisini aşşaladıkkkk…

Asıl gülünç duruma düşen sizsiniz de farkında değilsiniz, yok 10 yıllık üyeyim yok tanıyan tanır ee noldu madalya taktılar mı bari? 😂 Konu açıp insanların fikrini isteyip insanlar sonuç bekleyince de siz niye dertlendiniz demek nasıl bir kafa
Valla çok güzel fikirler geldi, uyguladigim da oldu. Boş yapanlara aynı şekilde karşılık veriyorum iste yeni üyecim.

Aaaa pess kendini ağrı dağın zirvesi sanıp insan aşşalayan kendisi, ağzının payını verenler olunca da çakma layd lik yapıyor…

Sanki biz ilk kendisini aşşaladıkkkk…
Bir tedavi mi olsaniz ne. Hayir neden en çok ben rahatsız oldum diye bir sorgular insan...ilginc bir vakasiniz

FalcoJeanny FalcoJeanny ne oldu çakma bardot senin acın hala geçmedi mi????
Takiptesin anlaşılan…
😂 Senin seviye Süper Mario 1.level haddini bildirmistik ama doymamissin🤮 onune gelene salça olup,cennet mahallesi pembe gibi konuşur fazla takmayın 😂bu arada konuyu da takip etmedim sadece şunun yorumları gördüm

X