Bir garip ödünç kıyafet mevzusu

😂 Senin seviye Süper Mario 1.level haddini bildirmistik ama doymamissin🤮 onune gelene salça olup,cennet mahallesi pembe gibi konuşur fazla takmayın 😂bu arada konuyu da takip etmedim sadece şunun yorumları gördüm
Maalesef senin gibi cok bilen benim dogrum dogrudur diyene dogru degil dedigim icin mi mario, cennet mahallesi oldu he…
Siz kendinizi ne sanıyorsunuz.
Tabi bizler adamına göre konusuyoruz.
Kendinizi görünce bi şok oluyorsunuz dimi.

Olma olma o yazdıkların sensin çünkü…

Totonu daha hayırlı isler için kullanmani tavsiye ederim. Seviye efsane yalnız :KK14:
Kapasite anca ona yetiyor, oturma organı iptal😁 cevaplama bile cennet mahallesi pembe onun adı, seviyesiz seviyesiz konuşup kendini tatmin ediyor, özel hayatında nasıl mutsuzsa ağır vaka. Bir de anneler kulübüne üye burda seviyesiz laf yetiştirmekten ne ara annelik yapıyor sasiyorum 😂 kuyruğuna bastim şimdi izle çayını da al gülersin biraz hahahaha

Kapasite anca ona yetiyor, oturma organı iptal😁 cevaplama bile cennet mahallesi pembe onun adı, seviyesiz seviyesiz konuşup kendini tatmin ediyor, özel hayatında nasıl mutsuzsa ağır vaka. Bir de anneler kulübüne üye burda seviyesiz laf yetiştirmekten ne ara annelik yapıyor sasiyorum 😂 kuyruğuna bastim şimdi izle çayını da al gülersin biraz hahahaha
Ben herseyi gayet iyi yapıyorum.

Sana ne girdi çıktı.. Anneliğimden…

Bu konunun neresi bi yerlerini acıttı, fazlasıyla hemde…

Bak tam senlik seviyede yazdım.

Koş rapor et..

Öff sıkıldım vallahi sizden. Hadi az otede oynayin. Catlasaniz da benden cevap alamayacaksiniz artik
Her yorumumum altina yorum yazıp az ötede oyna diyor.

Çok güzel kafanız var…

Siz az ötede oynayıp isterseniz.

Orda aşşalarsınız yorum yazanları, ay bi konu açtım bi yorum yazanlar oldu ay hiç tarzım olmayan insanlar diye kraliçe kraliçe gezersiniz.

yani hamile kıyafeti olduğu için hamilelik ve doğum sonrasında bir süre giyer ihtiyacı görülür diye düşünmüştüm. çünkü o zamanlar hamileliğimin ileri ayları kışa denk geldi üstüme kalın bir şey alacak param bile yok, kocamın umru değil diye dert yanıyordu ben de ne var ne yoksa verdim. şu zaman muhakkak geri alırım diye hiç düşünmedim ihtiyacım olmadığı için ama dolapta görünce istemeye karar verdim. kıyafetlerin kendisinde değilim. uyuz oldum.
Katılıyorum mesele kıyafet değil ödünç verilen eşyanın sizden habersiz satışa konulması. Açıklama yapmadan isteyin bakalım ne diyecek

Bir tedavi mi olsaniz ne. Hayir neden en çok ben rahatsız oldum diye bir sorgular insan...ilginc bir vakasiniz
Ay sorma,Sakarya Meydan Muharebesinde düşmana karşı böyle hırsla savasmamislardir.Yorumları nasıl ciddiye alıp 7 24 yorumluyorsa, tedavi de kurtarir mi bilemedim 😁 laf sokmak ona gore muthis bir basari, yorumunu yap çekil,yok mutsuz hayatini buraya yansitmasi lazım, kendi öz bakımını yapabiliyor mu acaba laf sokmaktan o diline doladigi toto kokar vallahi 🤮

Acima yetime koyar😐 valla bi kezde insanlar sasirtsin iyi niyeti kullanmasin ya..

Bence direkt sor dolandirmaya luzum var mi? Ben sana odunc vermistim geri alabilirmiyim? Kem kum yaparsada bi guzel paralardim.. kaldi ki bastan vermemeliydin ya.. odunc verdinde kim bilir nasil kullanacak birde baskasinin giydigi sey cok hijyenik gelmiyor bana.. calismayan surekli evde olan gebe bir hanimin cokta oyle cesit cesit kiyafete ihtiyaci olmuyor. Ayrica zaten genelde son aylarda ihtiyac oluyor. Kendisi aliverseymis 1-2 parca bisey.

Kargoya niye para verelim ayol gidip almak veya getirmek varken Allah allah :KK70: her ne kadar alamamis olsam da hala :KK70:
Yani yanlış düşünüyorsam söyleyin de 45 dakika uzaklığa git gel vereceğiniz yakıt ya da toplu taşıma masrafı kargodan daha fazla tutar.

Konuda benimle dalga gecmeye calisanlari atladiniz ama. Düzgün bicimde yazanlara aynı şekilde düzgün karşılıklı verdim ama her gün konuyu hortlatip laf sokmaya calisanlara aynı şekilde cevap veriyorum
Haksızlar mı?

Bence konu çoktan sonuçlandı ama biz unutmayınca böyle karıştı yoksa 1.5 aydır böyle davranan biri ile yaşadığın problemi cozmemek çok tuhaf. Artık aklıma bu geliyor biz unutalım diye bekleniyor
Bencede unutalım.. Konu kapansa en azından kimse yazmaz konu sahibide rahatlar.

Bencede unutalım.. Konu kapansa en azından kimse yazmaz konu sahibide rahatlar.

Yani ztn çok önemli olsa çözülürdu, artik hesap sorma aşamasına gelmiş ona da gerek yok. Alamadiysa ve yazmak istemiyorsa böyle şeyler olabilir hepimizin başına gelebilir konu sahibi kaybetmiş değil karşı tarafın yaptığı ayıp..

Yani ztn çok önemli olsa çözülürdu, artik hesap sorma aşamasına gelmiş ona da gerek yok. Alamadiysa ve yazmak istemiyorsa böyle şeyler olabilir hepimizin başına gelebilir konu sahibi kaybetmiş değil karşı tarafın yaptığı ayıp..
Tabi ayıp karşı tarafın onda netiz.

Fakat şunu da kabul etmek gerekir konu sahibi de çok rahat.. O kadar rahat ki Arkadaşı artık kıyafetleri evinde fazlalık gibi görüp satmaya kalkmış.

Son düzenleme:
Benim konuda en saçma bulduğum durum, kadın konuyu açtı yana yakıla, bayağı dertlenmiş bir şekilde tavsiye istedi, yorumlar yapıldı, karşı taraf kıyafetleri vermeye ikna edildi daha doğrusu dolaptan kaldırdı. Konu sahibi o noktada rahata erdi.

İnsanlar sordukça sanki " aaa rahat olun amma kastınız, altı üstü kıyafet, alırım işte bir şekilde, yok tatile gittim yok kargoya gitmek zor, evde yokum çocuğum var"

He bize ne mi bize ne, ama en başta kendisi çok önemliymiş gibi bahsedip insanlar sonucu merak edince de hayatına burunlarını sokuyorlarmış gibi, size ne tavrına bürünmesi saçma.

Her sorulduğunda yok alamadım kikiiki rahat olun yaaa alırım şeklindeki emojili tavrınız bence çok itici.Bu da benim fikrim.

Tabi ayıp karşı tarafın onda netiz.

Fakat şunu da kabul etmek gerekir konu sahibi de çok rahat.. O kadar rahat ki Arkadaşı artık kıyafetleri evinde fazlalık gibi görüp satmaya kalkmış.

Küpeler? Böyle bir arkadaşlığın hala sürmesi, karşı tarafın getirecegim dedikten sonra defalarca ertelemesi. Bu ztn dengeli bir arkadaşlık değil, bir taraf fazla verici bir taraf aşırı rahat arkadaşının taleplerini asla ciddiye almıyor. O yüzden sonuçlanmış olma ihtimali bana daha yakın geliyor.

X