banımın açılmasına binaen genel bir bilgilendirme mesajı geçeceğim üşenmeden :) nedense bazıları sonradan yazdığım emojili mesajlara uyuz olmuş, tavır değiştirdiğimi vs söylemişler. kıyafetleri arkadaşımın dolabında ilk gördüğümde o anın ilk şokuyla ne düşüneceğimi bilemeyip sıcağı sıcağına buraya konu açtım. gerçekten de büyütülecek bir şey mi, ordan bakınca aptal yerine mi konuluyorum yoksa kızın zaten ihtiyacı var büyütme mi dersiniz diye merak ediyordum. sonra gerçekten mantıklı yorumlar geldi. ardından arkadaşımla konuşup onun yanlış anlayıp ona temelli verdiğimi zannettiğini ama ürünlerin hiçbirinin satılmadığını öğrendim ve açıkçası rahatladım. derken çoğunlukla benden kaynaklanan sebeplerle bir türlü bir araya gelemedik. evet aradan bir aydan fazla zaman geçti konuyu açalı ama 1.5 aydır boş boş evde oturmuyorum, birden fazla kez şehir dışına çıktım, tatile gittim vs. bir şekilde alamadım yani. beni rahatlıkla suçlayanlar oldu, doğrudur, konuyu ilk açtığım ana göre rahatlamışımdır ve açıkçası kızla konuştuktan sonra baştaki endişeli halim yok oldu. konu ilgi çekici olduğu için merak edip her gün alıp almadığımı sordu bazı arkadaşlar, ben de her gün alamadığımı yazdım ve beğenmedimleri almaya başladım
kabul, her gün mesaj yazılınca pembe dizi kıvamında takip edip sonuca bağlanmasını beklediniz belki, bunu veremediğim için üzgünüm ama ne yapayım ya allah allah
sallayıp aldım merak etmeyin mi deseydim. dürüstlük de para etmedi, bence kesin başka bir şey var falan diyenler olmuş
olay dümdüz anlattığım gibi, kah rahatlıktan kah meşguliyetten alamadım. halen tatmin olmayanlar varsa yapabileceğim bir şey yok gerçekten. yineliyorum, küpeleri ve kıyafetlerin çoğunu alabileceğimi biliyorum , tamamen üstüne yatma durumu olamaz (küpeler zaten benim için konuyu ilk açtığımda mevzu bile değildi konunun içeriğine bile yazmamıştım, birileri sorunca yazdım). ha belki bir kaç parça eksik olabilir, onları da bulamadığını söyledi ama sahi ama yalan, bilemeyeceğim.
aldığımda buraya muhakkak yazacağım, lütfen artık polemik yaratacak şeyler yazmayın ve tekrar banlanmama sebep olmayın, bir kk keyfim var lütfen rica ediciğim
saçma şeyler yazıldığını görünce dayanamayıp cevap yazıyorum. merak eden olursa özelden mesaj atsın