- 26 Nisan 2008
- 21.004
- 7.608
- 39
- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
O kadar yorum yaptık hakkımız sonucunu öğrenmekKonu sahibi konuyu açtığına pişman oldu biz meraklılar yüzünden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O kadar yorum yaptık hakkımız sonucunu öğrenmekKonu sahibi konuyu açtığına pişman oldu biz meraklılar yüzünden
Konu sahibi yol parasi neyse soyle ben verecem git atla bir taksiye al şu kıyafetleri .yok alamadım gene kıyafetleri.
dün düğünden sonra 21-21 30 gibi getireceğini söyledi. saat 22 30 oldu gelen giden yok. aradım açmadı. çocuğu yatırdım uyumuşum onla her zamanki gibi. saat 23 ü geçerken aramış 2 kere duymadım haliyle. bırakmadan dönmüş. babasıyla aynı sitede oturuyoruz. ona bıraksaydın ordan alırdım dedim. o saatte onları rahatsız etmemek için bırakmadım diyor (babası ve üvey annesini). kaldı gene. iyi pazartesi ben gelip alırım dedim tamam dedi.
yav almasına alırım da işi inada bindirip sırf kıyafetler için taksiye atladım geldim demek istemiyorum saçma geliyor. normalde kışın daha sık görüşürdük şimdi tatile vs gittim, sonra geldim tekrar şehir dışına çıktım vs benden kaynaklanan sebeplerle de gidemedim. araçla 45 50 dk lık mesafedeyiz ha deyince gidilmiyor öyle.Konu sahibi yol parasi neyse soyle ben verecem git atla bir taksiye al şu kıyafetleri .
Sinir olduk bu konuda daha zulmetme bizeeee .
Al da rahatlayalim .kac hafta oldu
yav almasına alırım da işi inada bindirip sırf kıyafetler için taksiye atladım geldim demek istemiyorum saçma geliyor. normalde kışın daha sık görüşürdük şimdi tatile vs gittim, sonra geldim tekrar şehir dışına çıktım vs benden kaynaklanan sebeplerle de gidemedim. araçla 45 50 dk lık mesafedeyiz ha deyince gidilmiyor öyle.
çok saçma o saate kadar neden gelmemiş sırf elibseler için mi o saaatte gelmiş kapına assaymış babasına bırakaymışyok alamadım gene kıyafetleri.
dün düğünden sonra 21-21 30 gibi getireceğini söyledi. saat 22 30 oldu gelen giden yok. aradım açmadı. çocuğu yatırdım uyumuşum onla her zamanki gibi. saat 23 ü geçerken aramış 2 kere duymadım haliyle. bırakmadan dönmüş. babasıyla aynı sitede oturuyoruz. ona bıraksaydın ordan alırdım dedim. o saatte onları rahatsız etmemek için bırakmadım diyor (babası ve üvey annesini). kaldı gene. iyi pazartesi ben gelip alırım dedim tamam dedi.
Ben de uyuz oldum ,çocuğu yatirmis olacağmi biliyor o saatte. Ki normalde daha erken yatiririm sırf o gelecek diye daha geç yatirdim. Yatirmadan önce de aradım ama duymamis. Ters ters konuştum ama cok da terslenmek istemiyorum ptesi plani suya dusmesin bu kez diyeLütfen git Lütfen
çok saçma o saate kadar neden gelmemiş sırf elibseler için mi o saaatte gelmiş kapına assaymış babasına bırakaymış
hiç inandırıcı gelmedi bana karşı tarafın açıklaması
Umarım Pazartesi bir şey çıkarmaz...Ben de uyuz oldum ,çocuğu yatirmis olacağmi biliyor o saatte. Ki normalde daha erken yatiririm sırf o gelecek diye daha geç yatirdim. Yatirmadan önce de aradım ama duymamis. Ters ters konuştum ama cok da terslenmek istemiyorum ptesi plani suya dusmesin bu kez diye
Günahını almak istemem ama yokuş yapmış resmenyok alamadım gene kıyafetleri.
Hala görüşüyor musunuz onu anlamadım ama yaptığı çok yanlış ama ben bir şey demezdim sanırım .Zamanında yediğimizin içtiğimizin ayrı gitmediği bir çocukluk arkadaşım var. Bu arkadaşımla yıllar içinde okul, iş, evlilik vs derken görüşemediğimiz zamanlar olsa da iletişimi hiç koparmadık, birbirimizin özel günlerinde hep bir arada olduk. Benim bir onun iki küçük çocuğu var. çocuklarımızın yaşları yakın ve onları sık sık oynamaları için bir araya getiriyoruz, son 2-3 yıldır önceki yıllara göre daha sık görüşür olduk. Bu arkadaşımın evliliği çok problemli ve kayınvalidesini evinde oturuyor. Geçen yıla kadar kayın validesiyle beraber yaşıyordu ve hem onunla hem görümceleriyle inanılmaz sıkıntılar yaşıyordu, hala da yaşıyor. Üstüne çok ciddi maddi sıkıntılar yaşadı. Kocası asgari ücretle bir yerde çalışıyor ama kazandığını doğru düzgün eve getirmiyor bile, kötü alışkanlıkları filan var. Leş bir tip. Aslında arkadaşımın babasının durumu çok iyi ve babası sık sık erzak yardımı yapıyor ama gene de bu devirde maddi sıkıntılar bitmiyordu haliyle. Bu arkadaşıma ben 2.çocuğuna hamileyken, yani yaklaşık 2 yıl kadar önce kendi hamile kıyafetlerimden iki koca poşet dolusu ödünç verdim. Verirken ödünç olduğunu özellikle belirttim. Çoğu marka ve bir kez bile giyilmemiş ürünler. Şu anda hepsini tekrar almaya kalksam alamam öyle diyeyim, zamanında alabilmişim işte. Neyse arkadaşıma hamileliğinde giysin diye verdim. Sonrasında geri istemedim çünkü ihtiyacım yoktu. Nasılsa ihtiyaç duyarsam, olur da 2.ye hamile kalırsam(ki zaman içinde bu düşünceden de vazgeçtim) isterim diye düşündüm. Dün tesadüfen arkadaşımın dolap hesabında bu kıyafetlerimi satışa çıkardığını gördüm. Çok şaşırdım. çünkü ödünç verdiğimi söylemiştim. Ama bunca zaman geri istemedim diye temelli verdiğimi düşünmüş olabilir. Benim maddi durumum ona göre iyi ama ben de karun değilim sonuçta. Şimdi almaya kalksam bir ton para. Yalan yok satışa koymasına bozuldum. Sizce bundan ona bahsetmeli miyim? Nasıl söylenmeli? Direk ben sana onları ödünç vermiştim diyebilirim elbette ama ihtiyacı vardı da koydu , boşver ses etme nasılsa ihtiyacın yok diye de düşünüyorum bazen. Siz ne dersiniz ?
Uzun zaman olmus istememissin oda geri almayacagini dusunmustur belki. Durumuda iyi degilse bari satayim demistir. Yakin arkadasinmis soyleyebilirsin bence oda ben senin geri almak istemeyecegini dusunmustum der buyuk ihtimal.Zamanında yediğimizin içtiğimizin ayrı gitmediği bir çocukluk arkadaşım var. Bu arkadaşımla yıllar içinde okul, iş, evlilik vs derken görüşemediğimiz zamanlar olsa da iletişimi hiç koparmadık, birbirimizin özel günlerinde hep bir arada olduk. Benim bir onun iki küçük çocuğu var. çocuklarımızın yaşları yakın ve onları sık sık oynamaları için bir araya getiriyoruz, son 2-3 yıldır önceki yıllara göre daha sık görüşür olduk. Bu arkadaşımın evliliği çok problemli ve kayınvalidesini evinde oturuyor. Geçen yıla kadar kayın validesiyle beraber yaşıyordu ve hem onunla hem görümceleriyle inanılmaz sıkıntılar yaşıyordu, hala da yaşıyor. Üstüne çok ciddi maddi sıkıntılar yaşadı. Kocası asgari ücretle bir yerde çalışıyor ama kazandığını doğru düzgün eve getirmiyor bile, kötü alışkanlıkları filan var. Leş bir tip. Aslında arkadaşımın babasının durumu çok iyi ve babası sık sık erzak yardımı yapıyor ama gene de bu devirde maddi sıkıntılar bitmiyordu haliyle. Bu arkadaşıma ben 2.çocuğuna hamileyken, yani yaklaşık 2 yıl kadar önce kendi hamile kıyafetlerimden iki koca poşet dolusu ödünç verdim. Verirken ödünç olduğunu özellikle belirttim. Çoğu marka ve bir kez bile giyilmemiş ürünler. Şu anda hepsini tekrar almaya kalksam alamam öyle diyeyim, zamanında alabilmişim işte. Neyse arkadaşıma hamileliğinde giysin diye verdim. Sonrasında geri istemedim çünkü ihtiyacım yoktu. Nasılsa ihtiyaç duyarsam, olur da 2.ye hamile kalırsam(ki zaman içinde bu düşünceden de vazgeçtim) isterim diye düşündüm. Dün tesadüfen arkadaşımın dolap hesabında bu kıyafetlerimi satışa çıkardığını gördüm. Çok şaşırdım. çünkü ödünç verdiğimi söylemiştim. Ama bunca zaman geri istemedim diye temelli verdiğimi düşünmüş olabilir. Benim maddi durumum ona göre iyi ama ben de karun değilim sonuçta. Şimdi almaya kalksam bir ton para. Yalan yok satışa koymasına bozuldum. Sizce bundan ona bahsetmeli miyim? Nasıl söylenmeli? Direk ben sana onları ödünç vermiştim diyebilirim elbette ama ihtiyacı vardı da koydu , boşver ses etme nasılsa ihtiyacın yok diye de düşünüyorum bazen. Siz ne dersiniz ?
olay aynen de öyle cereyan etmiş ama en azından satmayı düşünüyorum senin için sorun olur mu diye sorabilirdiUzun zaman olmus istememissin oda geri almayacagini dusunmustur belki. Durumuda iyi degilse bari satayim demistir. Yakin arkadasinmis soyleyebilirsin bence oda ben senin geri almak istemeyecegini dusunmustum der buyuk ihtimal.
Valla kizacaksiniz ama bugün de gidemedim. şu saatten sonra vermeme gibi bir durum olamaz ikimiz de farkindayiz. Kiyafetlerde eksik olacak toparlayabildiklerimi demişti çünkü ama hangileri bilemiyorum. Dolabina baktım benimkileri satmamisKonu sahibesi milli görev oldu bizler için
ne yaptın bugündü büyük buluşma
Ay ama valla nasıl rahatsınız.Valla kizacaksiniz ama bugün de gidemedim. şu saatten sonra vermeme gibi bir durum olamaz ikimiz de farkindayiz. Kiyafetlerde eksik olacak toparlayabildiklerimi demişti çünkü ama hangileri bilemiyorum. Dolabina baktım benimkileri satmamis
Vermeme durumunun olması için sözde sitenize gelip, eşyaları bırakmadan gitmedi mi zaten? Siz daha iyi bilirsiniz tabi, biz neden kızalım.Valla kizacaksiniz ama bugün de gidemedim. şu saatten sonra vermeme gibi bir durum olamaz ikimiz de farkindayiz. Kiyafetlerde eksik olacak toparlayabildiklerimi demişti çünkü ama hangileri bilemiyorum. Dolabina baktım benimkileri satmamis