Bir garip ödünç kıyafet mevzusu

yok alamadım gene kıyafetleri.

dün düğünden sonra 21-21 30 gibi getireceğini söyledi. saat 22 30 oldu gelen giden yok. aradım açmadı. çocuğu yatırdım uyumuşum onla her zamanki gibi. saat 23 ü geçerken aramış 2 kere duymadım haliyle. bırakmadan dönmüş. babasıyla aynı sitede oturuyoruz. ona bıraksaydın ordan alırdım dedim. o saatte onları rahatsız etmemek için bırakmadım diyor (babası ve üvey annesini). kaldı gene. iyi pazartesi ben gelip alırım dedim tamam dedi.

Konu sahibi yol parasi neyse soyle ben verecem git atla bir taksiye al şu kıyafetleri .
Sinir olduk bu konuda daha zulmetme bizeeee .
Al da rahatlayalim .kac hafta oldu

Konu sahibi yol parasi neyse soyle ben verecem git atla bir taksiye al şu kıyafetleri .
Sinir olduk bu konuda daha zulmetme bizeeee .
Al da rahatlayalim .kac hafta oldu
yav almasına alırım da işi inada bindirip sırf kıyafetler için taksiye atladım geldim demek istemiyorum saçma geliyor. normalde kışın daha sık görüşürdük şimdi tatile vs gittim, sonra geldim tekrar şehir dışına çıktım vs benden kaynaklanan sebeplerle de gidemedim. araçla 45 50 dk lık mesafedeyiz ha deyince gidilmiyor öyle.

Lütfen git Lütfen
çok saçma o saate kadar neden gelmemiş sırf elibseler için mi o saaatte gelmiş kapına assaymış babasına bırakaymış
hiç inandırıcı gelmedi bana karşı tarafın açıklaması

Ben de uyuz oldum ,çocuğu yatirmis olacağmi biliyor o saatte. Ki normalde daha erken yatiririm sırf o gelecek diye daha geç yatirdim. Yatirmadan önce de aradım ama duymamis. Ters ters konuştum ama cok da terslenmek istemiyorum ptesi plani suya dusmesin bu kez diye

Umarım Pazartesi bir şey çıkarmaz...

Günahını almak istemem ama yokuş yapmış resmen

Madem peşine düşmeyecektiniz neden ilk başta istediniz ki geri? İstediğiniz an bi şekilde gidip almalıydınız. 1 ayı geçmiş ha bugün ha yarın diye sizi oyalıyor siz de ses çıkarmıyorsunuz. Kıyafet de küpe de pek umrunuzda değil gibi, huzursuzluğu çıkarıp bırakmışsınız. (Arkadaşınızın yaptığı çok çok ayıp tabii ki ama sizin de tavrınızı anlayamadım.)

Hala görüşüyor musunuz onu anlamadım ama yaptığı çok yanlış ama ben bir şey demezdim sanırım .

Uzun zaman olmus istememissin oda geri almayacagini dusunmustur belki. Durumuda iyi degilse bari satayim demistir. Yakin arkadasinmis soyleyebilirsin bence oda ben senin geri almak istemeyecegini dusunmustum der buyuk ihtimal.

Uzun zaman olmus istememissin oda geri almayacagini dusunmustur belki. Durumuda iyi degilse bari satayim demistir. Yakin arkadasinmis soyleyebilirsin bence oda ben senin geri almak istemeyecegini dusunmustum der buyuk ihtimal.
olay aynen de öyle cereyan etmiş ama en azından satmayı düşünüyorum senin için sorun olur mu diye sorabilirdi

Konu sahibesi milli görev oldu bizler için
ne yaptın bugündü büyük buluşma
Valla kizacaksiniz ama bugün de gidemedim. şu saatten sonra vermeme gibi bir durum olamaz ikimiz de farkindayiz. Kiyafetlerde eksik olacak toparlayabildiklerimi demişti çünkü ama hangileri bilemiyorum. Dolabina baktım benimkileri satmamis

Ay ama valla nasıl rahatsınız.
Bir de benim 1,5 ay sonra sinirim de geçerdi. Bu saatten sonra bırakın gitsin. Artık siniriniz de geçmiştir zaten

Vermeme durumunun olması için sözde sitenize gelip, eşyaları bırakmadan gitmedi mi zaten? Siz daha iyi bilirsiniz tabi, biz neden kızalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…