Bir garip kv sorunsali

Halhala

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2015
1.457
897
123
34
Merhaba benim kendi annemin düğünde taktığı 3 bilezikle zamanında esimle bir araba aldik simdi satıp kredi ile modelini yükselmeyi düşünüyoruz 20bin civarı ediyor bizde 40binlik bir araba düşünüyoruz her neyse esim surekli arabayi değiştirelim der ben gerek yok derim ben onay vermeyince yapmaz sağolsun gecen ay hesaplama yaptım biryere bisey koyamıyoruz elimize kalan para çar cur oluyo dedim bari arabaya yatırım yapalim esimde ailesinin yanina ziyarete gitmişti bende aradim boyle boyle ne dersin dedim gule oynaya tamam dedi eve geldi araba bakıyoruz ilandan mirin kirin davraniyo ne gerek var bizim arabamız idare eder dedi almayalım dedi ben şok surekli araba istiyordun şimdi niye yok dedin dedim birseyler geveledi vazgectik . .
Bu ilk arabamızı aldığımızda büyük eltim evi terk etti x araba aldi sen bir araba bile alamadım diye kocasina kızmış. Diğer ortanca eltimin annesi kaynıma kızmış senden küçükler araba aldi sen alamadım diye bu insanlar beni şoktan soka sokuyo bu kadar kıskançlık yuh diyorum . Buyuk eltim düğünüme gelmedi sebepte onun düğünü köyde olmus benimki niye salonda oluyor muş kp kv kimsenin yaptığına ettiğine karışmaz ama bizim eve aldığımız zeytinden çocuğuma alınan oyuncağa kadar laf ederler . Balayına gidecektik ilk evlendigimizde paramızda vardi kp oğullarım karılarıyla kotu olur diye izin vermedi bende tenezzül etmedim acikcasi .
Şimdi ben diyorum ki kesin kv kp esime almayın arabayi ne gerek var falan dediler sırf eltilerim laf etmesin diye cunku onlarin yanından gelince karar değiştirdi esim. Sinir oluyorum benim aldığıma sattığıma kim ne karışır benim param benim emeğim sanki kendi ceplerinden çıkıyor
Neyse bu olaylardan sonra esime konuyu tekrar gündeme getirdim ve arabayi değiştirmeye karar verdik bende dedimki esime kimseye söyleme annene babana alınca supriz yaparsın tamam dedi ama esim söylemeden duramaz eminim ben ziyarete gitti tekrar eve geldi dediki annemlere arabayi degistiecegimizi soyledim bende olsun dedim annem diyorki " bizim araba eski sizin araba bizimkinden yeni sen bizim arabayi sat kendi arabanı bize ver " . Şoka girdim zaten kendi arabalarınida biz aldik birde o yetmezmis gibi elimizdekine göz dikti . Onlarin arabasi 10bin anca eder yani 10 zarar etmis oluyorum eger kabul edersem . Bu zamana kadar bir çöpleri nasip olmadi biz yardim ettik maddi onlar diğer çocuklarına yardim etti benim çoğumun ciddi hastalığına bile gelmediler . Bize hic bir desteklerdi yok ne maddi ne manevi bizim durumumuzda pek parlak degil idare ede ede birşeylerden vazgeçe gece geçiniyorum biseyler alıyorm ihtiyacımin oldugu bunaldim günde oluyo ama o zamanlar hic piyasada yok kp kv . Şimdi bizim arabanin üstüne yatmaya çalışıyorlar . Bende sinirlendim esime. Cevap olarak "burasi senin annenin tarlasimi da araba istiyor bu zamana kadar yedikleri yeter" dedim. Esimde haklisin vs dedi konu kapandı uyanıklık resmen sizcede oyle degilmi dugun nisan dünyanın borcunu ödettiler bir altin bile takmadılar hersey ıçimde kaldi hic bir istediğimi alamadım yaptırmadım onlara birşeyler almaktan yardim etmekten biktim üstelik hic ihtiyaçları yokken fuzuli zoruma gidiyor.

Hemen hemen benimle aynı durumu yaşıyorsun ama tek yapman gerekeni söylüyorum sana eşinle çok iyi olmaya bak özellikle kv yanında ben öyle yapıyorum onun yanında kötüysem bile çok iyi oluyorum sarmaş dolaş gidiyorum yanına yatıyorum eşimin o zmn kıskanıyor ve bişey diyemiyor ama eşinle kv yanında kötü olursan hep birşeyler ister nasıl olsa oğlum onunla kötü benim istediğimi yapar...

Aynen oyle esim mesela halhala cok guzel cay yapiyo dedi kv hemen karşı cikti elektrikli su isiticisinda hemen yapiyo diye . Ama cok fazla şey yaşadık boşanma kavga gürültü artik iyi bile olsak yanında ise yararmı bilmem

Araba alım satım işindeyim sayılır bu ara piyasa durgun fakat araba fiyatları özellikle 2.el aşırı uçmuş biraz bekleyin bence 0araçlara talep olmayınca 2. El fiyatları tavan yapmış durumda..arz talep meselesi..Bu arada kendi aracınız ile işlerinizi halledin siz bu konuda haklısınız..fakat altın piyasası daha az riskli olduğundan bozmayın derim..nakit alışveriş yapmanız daha iyi olacaktır..

Bak mesela evliliğimin ilk 3 ayı berbat geçti kv balayına gittik diye bile laf etti öyle kavgalar ettikki 3 ay içinde binadaki komşular merdivenlere çıktı ama 3 ay sonra dedim ki kendime neden gidip annesini sürekli ona söylüyorum dedim ondan sonra sıkıntı olunca direk kv me söylüyorum ve ben eşimle ne kadar iyiysem o da o kadar kötü oluyor eşine gidip annesini şıkayet etme sorun varsa direk annesine söyle o zmn eşin ikinizin arasında diye bişey diyemez ama eşine sürekli söylersen bu sefer eşin senle kötü olur doğruyu bilse bile yinede senle kötü olur sonuçta annesi

Bence sorun eşin de..Ne diye evde olanı biteni,alınan kararları anne babasına yetiştiriyor ki?Hâlâ onlara danışmadan karar alamayan erkekte ne bileyim..
Katılıyorum surekli danışır yada söyler sinir oldugum huyu bu kendi ayaklarinim üstünde duramıyor

Ama bunu yaparken sakın sinirli yapma madem kayın validen sinsi davranıyor sende öyle yap laf sokarken gülerek şaka yapıyormuş gibi yap

Bu arabayi satıp üstüne kredi cekmek istiyoruz passat 1.8 düşünüyoruz oyle iste

Onuda denedim kv ordan bir şey söylüyor kocamda direk bana getiriyo lafi arayip kv ye söylemekten biktim artik bi. Ara telefonumu bile açmıyorlardı simdide görüşmüyorum zatn ama lafi geliyor surekli

10 sene sonra bızımki anladı .ama ben sinir oldum neye yarar .
Araba alıcaz dedik ve aldık..aylar gectı kv bize danışmadan aldınız dedı...guldum geçtim..sinir oldum ama o daha çok sınır olmus kı hala yarası var

O araba senin annenin sana taktığı bileziklerle alınmış nasıl olur da sana böyle bir teklifle gelir eşin.
Nasıl bir düşünce yapısı varmış? O araba karımın diyememiş mi?

büyük eltim evi terk etti x araba aldi sen bir araba bile alamadım diye kocasina kızmış.
Diğer ortanca eltimin annesi kaynıma kızmış senden küçükler araba aldi sen alamadım diye

Bu lafları açık açık size söylemiyorlardır, kim taşıyor bunu böyle diyecektim ki cevabı aldım.

Balayına gidecektik ilk evlendigimizde paramızda vardi kp oğullarım karılarıyla kotu olur diye izin vermedi bende tenezzül etmedim acikcasi .

Kv ile kp uyduruyor olabilir, "Siz yapmayın bize şey edin de göze batmasın aman" diyerek, size gelip bunu söyleyen, diğer tarafa da bir şeyler sallıyordur muhtemelen.

Bilmiyorum ama aleni bir durum yoksa ve sürekli bu yarış itiş kakış halinde telaffuz ediliyorsa kv-kp tarafından, iyi niyet bulunacak bir hareket değil. İnsan evlatlarını üç beş kuruş için birbirine nasıl katar konusu gibi.
Bana konunuz tuhaf geldi, suni bir rekabet yaratılıyor gibi, oturmayan bir şeyler var olaylarda.

Eşinde amma pasifmış. Annenin taktiği bilezik ile alınan arabayı annesi için teklif etmiş yok artık. . Sonra anlamış mış .. kayınvalide şu bu yapar hadi neyse de insanın da eşi önce kendi ev içinin çıkarına göre hareket etmesi gerekir. Şansını deneyen bir eşiniz var bence ona takılın. .

10 senede az bi sure degil insanin omru curur

Esim annesine teklif etmiyor annesi esime teklif ediyor . Ikisinede takiliyorum

Kv nın yapısı zaten inanamadı birbirine düşürmek surekli övünmek insnalar sinir etmek . Oturmayan sey nedir sizce hikayede

O araba senin annenin sana taktığı bileziklerle alınmış nasıl olur da sana böyle bir teklifle gelir eşin.
Nasıl bir düşünce yapısı varmış? O araba karımın diyememiş mi?
Teklif etmiyor bana kabul edemeyeceğimi de biliyor ama boylr konu geçti diyor yoksa kabul etme ihtimalim sıfır

Maşallah ya kv yaşına başına bakıp corona tedbirleri düşüneceğine sizin arabanın derdine düşmüş...Allah ıslah etsin.

Eltiniz sırf siz 20 bin TL lik araba aldınız diye mi evi terketti? öteki eltiniz de sizi kıskanıyor onların hiç durumu yok mu yani yanlış anlamayın ama bekar bir kadın, erkek, bile rahatlıkla 20 bin TL ile araba alabiliyorlar şu devirde, bence o kadar zor değil.
Belki de siz sürekli sizi kıskandıklarını sanıyorsunuz ama eşler arasında başka sorun olamaz mı ?
Ayrıca sizin bileziklerinizle araba alınmış o araba zaten sizin kv niz bunu bilmiyor mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…