Aynen oyle esim mesela halhala cok guzel cay yapiyo dedi kv hemen karşı cikti elektrikli su isiticisinda hemen yapiyo diye . Ama cok fazla şey yaşadık boşanma kavga gürültü artik iyi bile olsak yanında ise yararmı bilmemHemen hemen benimle aynı durumu yaşıyorsun ama tek yapman gerekeni söylüyorum sana eşinle çok iyi olmaya bak özellikle kv yanında ben öyle yapıyorum onun yanında kötüysem bile çok iyi oluyorum sarmaş dolaş gidiyorum yanına yatıyorum eşimin o zmn kıskanıyor ve bişey diyemiyor ama eşinle kv yanında kötü olursan hep birşeyler ister nasıl olsa oğlum onunla kötü benim istediğimi yapar...
Bak mesela evliliğimin ilk 3 ayı berbat geçti kv balayına gittik diye bile laf etti öyle kavgalar ettikki 3 ay içinde binadaki komşular merdivenlere çıktı ama 3 ay sonra dedim ki kendime neden gidip annesini sürekli ona söylüyorum dedim ondan sonra sıkıntı olunca direk kv me söylüyorum ve ben eşimle ne kadar iyiysem o da o kadar kötü oluyor eşine gidip annesini şıkayet etme sorun varsa direk annesine söyle o zmn eşin ikinizin arasında diye bişey diyemez ama eşine sürekli söylersen bu sefer eşin senle kötü olur doğruyu bilse bile yinede senle kötü olur sonuçta annesiAynen oyle esim mesela halhala cok guzel cay yapiyo dedi kv hemen karşı cikti elektrikli su isiticisinda hemen yapiyo diye . Ama cok fazla şey yaşadık boşanma kavga gürültü artik iyi bile olsak yanında ise yararmı bilmem
Katılıyorum surekli danışır yada söyler sinir oldugum huyu bu kendi ayaklarinim üstünde duramıyorBence sorun eşin de..Ne diye evde olanı biteni,alınan kararları anne babasına yetiştiriyor ki?Hâlâ onlara danışmadan karar alamayan erkekte ne bileyim..
Aynen oyle esim mesela halhala cok guzel cay yapiyo dedi kv hemen karşı cikti elektrikli su isiticisinda hemen yapiyo diye . Ama cok fazla şey yaşadık boşanma kavga gürültü artik iyi bile olsak yanında ise yararmı bilmem
Ama bunu yaparken sakın sinirli yapma madem kayın validen sinsi davranıyor sende öyle yap laf sokarken gülerek şaka yapıyormuş gibi yapBak mesela evliliğimin ilk 3 ayı berbat geçti kv balayına gittik diye bile laf etti öyle kavgalar ettikki 3 ay içinde binadaki komşular merdivenlere çıktı ama 3 ay sonra dedim ki kendime neden gidip annesini sürekli ona söylüyorum dedim ondan sonra sıkıntı olunca direk kv me söylüyorum ve ben eşimle ne kadar iyiysem o da o kadar kötü oluyor eşine gidip annesini şıkayet etme sorun varsa direk annesine söyle o zmn eşin ikinizin arasında diye bişey diyemez ama eşine sürekli söylersen bu sefer eşin senle kötü olur doğruyu bilse bile yinede senle kötü olur sonuçta annesi
Bu arabayi satıp üstüne kredi cekmek istiyoruz passat 1.8 düşünüyoruz oyle isteAraba alım satım işindeyim sayılır bu ara piyasa durgun fakat araba fiyatları özellikle 2.el aşırı uçmuş biraz bekleyin bence 0araçlara talep olmayınca 2. El fiyatları tavan yapmış durumda..arz talep meselesi..Bu arada kendi aracınız ile işlerinizi halledin siz bu konuda haklısınız..fakat altın piyasası daha az riskli olduğundan bozmayın derim..nakit alışveriş yapmanız daha iyi olacaktır..
büyük eltim evi terk etti x araba aldi sen bir araba bile alamadım diye kocasina kızmış.
Diğer ortanca eltimin annesi kaynıma kızmış senden küçükler araba aldi sen alamadım diye
Balayına gidecektik ilk evlendigimizde paramızda vardi kp oğullarım karılarıyla kotu olur diye izin vermedi bende tenezzül etmedim acikcasi .
10 sene sonra bızımki anladı .ama ben sinir oldum neye yarar .
Araba alıcaz dedik ve aldık..aylar gectı kv bize danışmadan aldınız dedı...guldum geçtim..sinir oldum ama o daha çok sınır olmus kı hala yarası var
10 senede az bi sure degil insanin omru curur10 sene sonra bızımki anladı .ama ben sinir oldum neye yarar .
Araba alıcaz dedik ve aldık..aylar gectı kv bize danışmadan aldınız dedı...guldum geçtim..sinir oldum ama o daha çok sınır olmus kı hala yarası var
Esim annesine teklif etmiyor annesi esime teklif ediyor . Ikisinede takiliyorumEşinde amma pasifmış. Annenin taktiği bilezik ile alınan arabayı annesi için teklif etmiş yok artık. . Sonra anlamış mış .. kayınvalide şu bu yapar hadi neyse de insanın da eşi önce kendi ev içinin çıkarına göre hareket etmesi gerekir. Şansını deneyen bir eşiniz var bence ona takılın. .
Kv nın yapısı zaten inanamadı birbirine düşürmek surekli övünmek insnalar sinir etmek . Oturmayan sey nedir sizce hikayedeBu lafları açık açık size söylemiyorlardır, kim taşıyor bunu böyle diyecektim ki cevabı aldım.
Kv ile kp uyduruyor olabilir, "Siz yapmayın bize şey edin de göze batmasın aman" diyerek, size gelip bunu söyleyen, diğer tarafa da bir şeyler sallıyordur muhtemelen.
Bilmiyorum ama aleni bir durum yoksa ve sürekli bu yarış itiş kakış halinde telaffuz ediliyorsa kv-kp tarafından, iyi niyet bulunacak bir hareket değil. İnsan evlatlarını üç beş kuruş için birbirine nasıl katar konusu gibi.
Bana konunuz tuhaf geldi, suni bir rekabet yaratılıyor gibi, oturmayan bir şeyler var olaylarda.
Teklif etmiyor bana kabul edemeyeceğimi de biliyor ama boylr konu geçti diyor yoksa kabul etme ihtimalim sıfırO araba senin annenin sana taktığı bileziklerle alınmış nasıl olur da sana böyle bir teklifle gelir eşin.
Nasıl bir düşünce yapısı varmış? O araba karımın diyememiş mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?