- 21 Ağustos 2016
- 823
- 368
- 18
- 43
- Konu Sahibi AnlatmayaGerekYok
-
Bize yeter bu araba sizi neden zora sokalım artık bizde bir aileyiz siz istiyorsanız satın ödeyin borcunuzubize geldiklerinde bu araba mevzusu açılacak işte küçük diyecekler, neden bizimkini satmadınız diyecekler o zaman ne demeliyim ki bir daha açılmasın
iste herkes anne baba olamiyorOturup, "biz bunlara arabanın parasını veririz, bize minnetleri olur yarında bunu kullanıp ota moka para isteriz" diye plan mı kurmuşlar? İnanasım gelmiyor çoluğuna çocuğuna bu tür mesnetsiz hesaplara girenlerin varlığına. Ama sizden alınan parayı, oğullarının bekarken aldığı paraya say diyebilecek varlıklardan beklenir. Gelininden aldığın para gelininin parasıdır, oğluna on yıl önce verdiğin para ödememe sebebi olabilir mi ya? Ayrıca çalışmıyorken tabiki bakacaksın evladına, 5 yaşında sana gofret almıştım, onun parasını isteriz diyecekler utanmasalar.
Bence de uzak dur, eşin de anlamış gerçek yüzlerini nasıl istiyorsa öyle davransın, anne baba sonuçta...
Oturup, "biz bunlara arabanın parasını veririz, bize minnetleri olur yarında bunu kullanıp ota moka para isteriz" diye plan mı kurmuşlar? İnanasım gelmiyor çoluğuna çocuğuna bu tür mesnetsiz hesaplara girenlerin varlığına. Ama sizden alınan parayı, oğullarının bekarken aldığı paraya say diyebilecek varlıklardan beklenir. Gelininden aldığın para gelininin parasıdır, oğluna on yıl önce verdiğin para ödememe sebebi olabilir mi ya? Ayrıca çalışmıyorken tabiki bakacaksın evladına, 5 yaşında sana gofret almıştım, onun parasını isteriz diyecekler utanmasalar.
Bence de uzak dur, eşin de anlamış gerçek yüzlerini nasıl istiyorsa öyle davransın, anne baba sonuçta...
Olay su aslinda kredi borclarini hem odeyecektiniZ hem de ileride araba alacaklari zamanda biz size yardim ettik sizde bize yardim edin diceklerdi, ayrica araba satilinca kendileri de araba alana kadar sizin arabayi kullanacaklardi.
arabada büyük bir problem çıkmazsa alıcaz yarın serviste her şey oraya çıkacak. ama onlar susmazlar mutlaka birçok şey söyleyecekler benim tepkim ne olmalı o zaman?
Olabilir sonucta annem ve babam olarak dusunuyor. Siz olayin sonucuna bakin esiniz sizin istemediginiz bir karar almiyor. Aile butcesini dusunuyor. Eeeeeee duygusal olarak aralarinda ki iliskiye ben olsam karismam. Esiniz duygusal anlamda nasil rahat hissederse oyle davranir. Sonucta onun aile iliskisionu da anlamadım ne diye gönül alıyor ortada gönül alacak bir durum yokki
Arabanız hayırlı olsun, boşverin güzel gününüzde böyle sıkmayın canınızı, gidin bebekte üç beş tur atın :)
Sizi zorla kendilerine borçlu duruma düşürüp sürekli sıkıntı yaratacaklardı. Ne güzel eşin de ona göre yani senden yana tavır sergiliyor. Tabi kalp kırmamaya çalışarak. Eşin bu moddayken sen bundan daha tavırlı olma derim. Çünkü zaten eşin senin istediğin gibi davranıyor. Hemfikirsiniz. Onlara karşı sergileyeceğin bir reaksiyon eşinin yönünü değiştirebilir haberin olsun. Ve senin yüzünden ile başlayan cümleler kurdurtabilir sana karşı. Onlara karşı tavır yapma, şu an sorun yok gibi bence..
çok teşekkür ederim :) tavırları canımı sıkmıştı
Biz de hoş olmayan şeyler yaşadık yine de eşimin ailesi diyip hiçbirşey yaşanmamış gibi davrandım . Baktım ki karşı taraf böyle değil tamamen geri çektim kendimi. Yani küs değiliz ama görüşüp konuşmuyoruz. Eşime de asla şöyle yap böyle yap demedim. Kendisi de ailesinden soğuduğu için görüşmek konuşmak istemiyor. Görüşse de karışmam ailesi çünkü. Kendisi istediği gibi görüşebilir.aynen asla bizim bir ayrı aile olduğumuzu bir türlü kabul etmediler. ki onlar dede babaanne bir yaşamış bu yüzden bizimde öyle olacağımızı sandılar. bana kalsa hiç muhatap olmam ama işte eşimin ailesi
Biz de hoş olmayan şeyler yaşadık yine de eşimin ailesi diyip hiçbirşey yaşanmamış gibi davrandım . Baktım ki karşı taraf böyle değil tamamen geri çektim kendimi. Yani küs değiliz ama görüşüp konuşmuyoruz. Eşime de asla şöyle yap böyle yap demedim. Kendisi de ailesinden soğuduğu için görüşmek konuşmak istemiyor. Görüşse de karışmam ailesi çünkü. Kendisi istediği gibi görüşebilir.
Hayır bu kayinvalide ve kayinpeder salak mi Afedersin ama.
Madem borcun var kendi başına arabanı sat gelen parayla borcunu kapat kalan parayi da naparsan yap demi.
Ama yook olur mu öyle şey.
Hiç insan gibi davranmak yakışır mı?
Illa sacma salak bir şey ortaya cikarticaklar illa çoluk çocuğunun başına bir dert açacaklar.
Niye ileriyi düşünüyorlar.
Bir daha başlasın "biz size araba parası verdik " , "biz size yardım ettik." , " biz arabamizi sattik size verdik " , " borçlar var yardim ediverin " , " araba alcaz biz size verdik sizde bize verin " ....
O kadar uyanıklar ki !
Iyi olmuş oyuna gelmemişin.
Neden tavır aldıkları da ortada.
Sırf siz bu şahane oyunlarına evet demediginiz icin.
Planlarını bozdugunuz için.
Bence sen tarafsız kalmaya bak.
Ama yinede gözlemle eşin ailesine kanıp iyi giden işleri bozmasın.
Hayırlı olsun kazasiz belasiz kullanin.
yok yok eşim net. dediğim gibi yarın servise götüreceğiz çok ciddi bir problem çıkmazsa arabada alacağız. şimdi de eşim annesine gidecekmiş dışarıdaydı. annemlere bi gidip yoklayayım bakalım dertleri neymiş dedi. bana kalsa gitmesin onlar arasın ama gidiyo işte hayır gitme de diyemedim. aklın yolu bir ne diye onlarla ortak bir işe kalkışayımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?