Bir Garip KV KP

Oturup, "biz bunlara arabanın parasını veririz, bize minnetleri olur yarında bunu kullanıp ota moka para isteriz" diye plan mı kurmuşlar? İnanasım gelmiyor çoluğuna çocuğuna bu tür mesnetsiz hesaplara girenlerin varlığına. Ama sizden alınan parayı, oğullarının bekarken aldığı paraya say diyebilecek varlıklardan beklenir. Gelininden aldığın para gelininin parasıdır, oğluna on yıl önce verdiğin para ödememe sebebi olabilir mi ya? Ayrıca çalışmıyorken tabiki bakacaksın evladına, 5 yaşında sana gofret almıştım, onun parasını isteriz diyecekler utanmasalar.

Bence de uzak dur, eşin de anlamış gerçek yüzlerini nasıl istiyorsa öyle davransın, anne baba sonuçta...

iste herkes anne baba olamiyor

bizim arabayı satın siz üzerine para koyun yenisini alın, biz seneye kredi çekip yeni araba alıcaz dediler başta. kabul etmedik. ardından defalarca eşime söylemişler. en sonunda annesi ağzından kaçırmış işte satın bizim kredi kartı borcunu öder paranın yarısını da siz alırsınız demiş. sonra küçük araba alıcaz diye de tavır yapmışlardı. bunların hepsi işte planlarını gösteriyor. basit hesaplar yaptıkları için bir gıdım ilerleyemediler hayat boyunca

Olay su aslinda kredi borclarini hem odeyecektiniZ hem de ileride araba alacaklari zamanda biz size yardim ettik sizde bize yardim edin diceklerdi, ayrica araba satilinca kendileri de araba alana kadar sizin arabayi kullanacaklardi.

aynen öyle. bir de üstüne şuan tavırlarını çekiyoruz. ben onlar için çalışamam, paramı harcayamam

arabada büyük bir problem çıkmazsa alıcaz yarın serviste her şey oraya çıkacak. ama onlar susmazlar mutlaka birçok şey söyleyecekler benim tepkim ne olmalı o zaman?

anladığım kadarıyla sen zaten muhatap olmamışsın pek kv kp ile. senin bir tepki vermene gerek yok. sen eşinle fikir birliği yap. eşin konuşsun. sana da bişi diyen olursa eşinin bu yönde karar aldığını söylersin

onu da anlamadım ne diye gönül alıyor ortada gönül alacak bir durum yokki
Olabilir sonucta annem ve babam olarak dusunuyor. Siz olayin sonucuna bakin esiniz sizin istemediginiz bir karar almiyor. Aile butcesini dusunuyor. Eeeeeee duygusal olarak aralarinda ki iliskiye ben olsam karismam. Esiniz duygusal anlamda nasil rahat hissederse oyle davranir. Sonucta onun aile iliskisi

Kendi arabalarını sattırıyorlar, kücük diye soyleniyorlar. Belli ki sizin arabaya göz dikmişler. Rahat rahat kullanabilmek ićinde ağzınıza bi parmak bal calmak istemisler. Sizde kabul etmeyince tripler tripler. Hiç sevmem bu tip insanları. Her zaman nötr olmaya devam edin. Hep bana hep banacı bir tipe benziyorlar. Ayrıca eskinin hesabını yapmak ne demek yahu. Evladın onlar senin.

Kendi arabalarini kendjleri satsin borclarini da odesinler daha mantikli degil mi aslinda hem bu sayede tum para kendilerine harcanmis olur. Surat asip soylerse boyle soylemen dha dogru olur.

Sizi zorla kendilerine borçlu duruma düşürüp sürekli sıkıntı yaratacaklardı. Ne güzel eşin de ona göre yani senden yana tavır sergiliyor. Tabi kalp kırmamaya çalışarak. Eşin bu moddayken sen bundan daha tavırlı olma derim. Çünkü zaten eşin senin istediğin gibi davranıyor. Hemfikirsiniz. Onlara karşı sergileyeceğin bir reaksiyon eşinin yönünü değiştirebilir haberin olsun. Ve senin yüzünden ile başlayan cümleler kurdurtabilir sana karşı. Onlara karşı tavır yapma, şu an sorun yok gibi bence..

eşim çok sakindir ben hemen sonuca ulaşmak isterim. şimdiye kadar kv 50 kere aramalıydı ne yaptınız aldınız mı ne kadara aldığımızı bile sormadılar. kesin ona da bir kulp takarlar. sakin kalmaya çalışıyorum dediğiniz gibi eşim benden yana umarım sakin kalabilirim

Biz de hoş olmayan şeyler yaşadık yine de eşimin ailesi diyip hiçbirşey yaşanmamış gibi davrandım . Baktım ki karşı taraf böyle değil tamamen geri çektim kendimi. Yani küs değiliz ama görüşüp konuşmuyoruz. Eşime de asla şöyle yap böyle yap demedim. Kendisi de ailesinden soğuduğu için görüşmek konuşmak istemiyor. Görüşse de karışmam ailesi çünkü. Kendisi istediği gibi görüşebilir.

Hayır bu kayinvalide ve kayinpeder salak mi Afedersin ama.
Madem borcun var kendi başına arabanı sat gelen parayla borcunu kapat kalan parayi da naparsan yap demi.
Ama yook olur mu öyle şey.
Hiç insan gibi davranmak yakışır mı?
Illa sacma salak bir şey ortaya cikarticaklar illa çoluk çocuğunun başına bir dert açacaklar.
Niye ileriyi düşünüyorlar.
Bir daha başlasın "biz size araba parası verdik " , "biz size yardım ettik." , " biz arabamizi sattik size verdik " , " borçlar var yardim ediverin " , " araba alcaz biz size verdik sizde bize verin " ....
O kadar uyanıklar ki !

Iyi olmuş oyuna gelmemişin.
Neden tavır aldıkları da ortada.
Sırf siz bu şahane oyunlarına evet demediginiz icin.
Planlarını bozdugunuz için.

Bence sen tarafsız kalmaya bak.
Ama yinede gözlemle eşin ailesine kanıp iyi giden işleri bozmasın.

Hayırlı olsun kazasiz belasiz kullanin.

şimdi eşimle konuştuk. yoldaydı annemlere bi gidicem bakıyım ne yapıyolar dicem dedi oraya doğru gidiyo. ben olsam gidermiydim bilmiyorum. sanki gidince aa bak bizim haklı olduğumuzu oğlumuzda anladı diye düşünecekler sanıyorum.

yok yok eşim net. dediğim gibi yarın servise götüreceğiz çok ciddi bir problem çıkmazsa arabada alacağız. şimdi de eşim annesine gidecekmiş dışarıdaydı. annemlere bi gidip yoklayayım bakalım dertleri neymiş dedi. bana kalsa gitmesin onlar arasın ama gidiyo işte hayır gitme de diyemedim. aklın yolu bir ne diye onlarla ortak bir işe kalkışayımki

Cok akıllı kadınsin. Tebrik ederim. Politik davraniyorsun. Baskasi olsa eşinin ailesi hakkında kafasini yer bitirirdi. Görmek istediğim gelin tipi. :)
Yolun açık olsun davandan vazgeçme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…